Witam. Jestem tutaj nowy. W chwili obecnej posiadam trójeczkę http://www.polskajazda.pl/Samochody/BMW/3/43291 i jestem Klubowiczem klub bmw szczecin
Za parę lat planuję zakup E38
pozdr. Shu
Wersja do druku
Witam. Jestem tutaj nowy. W chwili obecnej posiadam trójeczkę http://www.polskajazda.pl/Samochody/BMW/3/43291 i jestem Klubowiczem klub bmw szczecin
Za parę lat planuję zakup E38
pozdr. Shu
Witam :)
Cześć,
bardzo łada trójeczka, widać że masz smak chłopie i nie uprawiasz wiejskiego tjuningu :]
Życzę realizacji planów bo przygotowanie już masz. 2800 cm3 to już potrafi wywinąć :diabel:
Witam ;)
witaj :)
Witaj
Powiedź co Cię skłoniło do rejestracji na forum 7er, skoro planujesz zakup E38 za kilka lat? :P
Lepiej od razu pozbądź się tej zacnej trójeczki i przesiadka w 740, albo 750 :D albo jeszcze lepiej... jeśli fundusze pozwalają to poszerz stajnię BMW o siódemkę :)
Witam.
Witam
Czesc
Witam ;)
Witam i życzę udanych łowów. Za parę lat to E38 będzie w cenie 10000zł ;)
hej.
Siemanko :)
Powitoć tak jak górale mówią.. :)
Witka :)
Witam
Siemka, po co czekać kilka lat zacznij szukać już teraz ;) jak "posmakujesz" to zobaczysz, że miedzy 3 a 7 jest ogromna przepaść...
Witka Shu. Widzę że coraz więcej KTK tu przybywa ;D
masz na myśli serię 5? ;)Cytat:
Zamieszczone przez Pablo_gl
ponieważ moja trójka nie wymaga wkładu finansowego i jest szybsza niż niejedna siódemkaCytat:
Zamieszczone przez Pablo_gl
rezerwacja nicka ;) a na poważnie mam tutaj kilku kolegów, pozdro dla alcapone i bosmanaCytat:
Zamieszczone przez ginspirations
dobre czasy były, mając GSI nigdy nie mogłem dogonić BMW więc kupiłem BMW i nie żałuję :DCytat:
Zamieszczone przez szajboos
Taa 5 też ;) - na pewno kupując 3 miałeś inny target jak ktoś kto jeździ 7er i to nie podlega dyskusji wszystko to kwestia indywidualna przecież - ja pisałem jedynie mając na myśli przede wszystkim komfort i przy większych silnikach znośne osiągi przy tym komforcie...
:faint:
...siema...kolejny z "syndykatu" czy żle widze? :P ładnie lezy ta e36-tka
a leży, leży, ale bynajmniej nie z syndykatu, tam mnie nie chcieli polisze germanyCytat:
Zamieszczone przez e32maaaciek
witam
Powitać :)
Siem
powitał
Witam