http://www.youtube.com/watch?v=S3HgJ...eature=related
Zaje.... sprawa, chciałbym mieć u siebie coś takiego
Wersja do druku
http://www.youtube.com/watch?v=S3HgJ...eature=related
Zaje.... sprawa, chciałbym mieć u siebie coś takiego
a co za różnica czy z zapalniczki odpalamy czy z kluczyka??
poza tym on tylko odpala z zapalniczki a gasi już z kluczyka
i co mu tak pika zanim odpali to auto?? co to takiego?? ja tak nigy nie miałem
Pika mu telefon ale nie wiem dlaczego :?Cytat:
Zamieszczone przez ADASIO
A wogóle to niezły golas ta fura. Zero opcji na dolnym panelu konsoli środkowej ;D ;D ;D
Niby fajny bajer, ale jak dla mnie za dużo kombinacji. Skoro już trzeba włożyć kluczyk, to szybciej odpalę auto przekręcając go na ułamek sekundy, niż gmerając w zapalniczce, do której z resztą dostęp jest beznadziejny bo skutecznie zasłania ją podłokietnik wysunięty u mnie zawsze na maxa
Oprócz telefony pikają błędy,ja naliczyłem 6 :)Cytat:
Zamieszczone przez ADASIO
Z punktu widzenia elektryki to żadna kombinacja.. Proste jak pie... :x Myslę, że raczej ze względu na złodzieja taki bajer by się przydał niż dla samej frajdy odpalania w ten sposób! :)
A jak dla mnie to lipa :/
juz komfort-start wolałbym dołożyć. Mam i wiem jaki to bajer :)
Panowie !! :P Czy naprawde któryś z Was myśli że to bajer który miałby tylko i wyłącznie wydłużać nam czas usłyszenia gadanych naszych 7 ?? :D Bo nie uwierze :P
Tak jak napisał "radosh" wiadome że to chwyt na złodzieja :)
Chyba że ktoś od razu myślał że to bajer jak w "Transporterze" ;D
I ja uważam, że to żaden bajer. Lubię, jak coś działa zgodnie z opisem.... ;)
Czy to taki fajny bajer to nie wiem
Tak czy tak kluczyk trzeba włożyć i przekręcić
Z początku używanie tego pewnie będzie sprawiało frajdę. Później stanie się irytujące zapewne.
Jeśli już, to tylko na złodzieja. Bo bajer z tego słaby...
Jak byscie przeczytali opis przy filmiku wiedzielibyscie, ze ten bajer zostal wymyslony z powodu niedzialajacej stacyjki w pozycji "starter". :)
Jaka jest z tym robota? I czy idzie to założyć do 730d?Cytat:
Zamieszczone przez sylwek7
Alllee bzdet :D Jeszcze bardziej komfortowo było by odpalać po naciśnięciu otwierania
bagażnika, przyciskiem na klapie... :hah:
Nie przesadzajcie tyle z tym psioczeniem.
Patent jest dobry i ciekawy, tym bardziej dobry na złodzieja, jeśli kabelki od startera są przełożone od stacyjki do..., a nie tylko dołożone do zapalniczki.
Mój kuzyn miał kiedyś w golfie ukryty starter, w sumie taki jak w ursusie c330 (o ile nie zwinięty z niego) - nikt prócz "najbliższych" nie miał pojęcia co z tym zrobić więcej, niż tylko właczyć stacyjkę ;)
neon pod samochodem sobie zaczep to tez jest zaje.... sprawa.Cytat:
Zamieszczone przez MastaKleszcz
nic do ciebie nie mam ale twoje pomysly mnie przerazaja.
Hrabia, każdemu podoba się coś innego, uszanuj to i nie krytykuj. ;)Cytat:
Zamieszczone przez hrabia81
gdzies widzialem cos podobnego tylko gosc mahal reka i silnik odpalal taki czujnik ruchu chyba :D
To jakiś czubek - samochód mu nie odpalał ( pewnie uszkodzona stacyjka ) to 2 pruł deskę wiązki itp i zrobił sobie odpalanie w zapalniczce :razz:
Fajny bajer, może i dla złodzieja utrudnienie, ale nie wydaje mi sie że to wielki problem. Znając zdolności naszych ziomków to i mu zapalniczka nie pomoże :hah:
tonio911, pisz po polsku. Stosuj przecinki i wielkie litery. Twoje posty są nieczytelne.
W końcu to Hrabia - ma prawo :D ;)Cytat:
Zamieszczone przez komando
A co do "bajeru" hmm nawet na złodzieja bym co innego wymyślił ... irytująca sprawa jak dla mnie za każdym razem do zapalniczki sięgać...
Można zrobić odpalanie przez otwarcie i zamknięcie klapki wlewu paliwa :hah: