:hah: :hah: :hah:
cukiereczek
Wersja do druku
cukiereczek
Tak zeszmacić 7er... :(
Miał wizje to zrobił na styl jaki mu przypasił,dobrze że gazu nie zamontował bo to by była już profanacja :)
Mi się opony podobają ciekawe jakby wyglądały na BBS-ach. Ogólnie to wykonane chyba starannie ale motyw GUCCi jest miażdżący a kierownica to już w ogóle jakaś masakra.
Wygląd samochodu pewnie mocno powiązany z gustem właściciela i o tym sza...
ale skąd i za co te puchary to już archiwum X :hah:
ten dach to w skórze jest?
:faint: :x
Ale widocznie w stanach się podoba bo tyle pucharów to nawet Dzierżyński nie miał hehe
jedyne sensowne wytlumaczenie to jakosc wykonania - bo jak wylaczymy gusta z dyskusjii to trzeba przyznac ze ktos duzo czasu i pewnie pieniedzy w ten projekt wlozyl. a ze jak po pimp my ride wyglada i ze to nie pasuje do tego auta to juz inny temat.Cytat:
Zamieszczone przez |qp|
i z dwojga zlego lepsza taka niz po polskim wies tuningu ze zderzakami do samej ziemi (oczywiscie popekanymi i obdrapanymi po krazwenikach i dziurach) + mega spoilerem jak skrzydlo f-16 :)
Do German Stylu bardzo daleko,amerykanie mają swój gust,ciekawe połączenie e32 z fotelami od e38 :) Ogólnie wieś.
Jedynie fajne to są opony .. nic poza tym ..
No właśnie,ciekawe czy bez problemu by pasowały...Cytat:
Zamieszczone przez marek1132
bleee.
Przebajerowane.. nie wiem kto mu dał tyle pucharów :)
Mam dwa fotele z e38 w wolnej chwili sprawdzę to,ale myślę,że bez przeróbek się nie obejdzie.Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
Żal normalnie. Puchary to on dostał z litości chyba albo kupił. Ja rozumiem że o gustach się nie rozmawia ale to już jest kicz. Ale co jak co lepsze to niż polskie spojlery szpachla i nalepki :razz: W sumie to on dużo nie zrobił przy tym aucie. Nowe fele i obszył co popadnie tym płótnem. No i fikołki
Wykonczenie wnętrza pozostawia wiele do życzenia :/ tak jak wykończenie tego dachu ;D
A puchary w cenie auta? :D
Jaki właściciel takie autko, tylko dlaczego sprzedaje? Ale napewno znajdzie się ktoś z podobnym gustem.
W europie potrafią bardziej skaszanić auto, a tu gościu miał przynajmniej jakiś pomysł, a nie powielał innych.
po murzyńsku :)
Marek1132 a czy masz te fotele z łamanym oparciem?Bo wydaje mi się że te bez łamania są ciut cieńsze....
Styl auta pominę ale instalację audio ma na porządnych komponentach,min piec Rockforda z seri Power
Znalazłem nowe cudeńko ebay 2 boje się szukać dalej na ebay-u
jak by te felgi miały wstaweczki czarne to by do mojej nieżle wyglądały a tak to mamy autko dla Dody
Nie podziękowałbym pimp my ride za takie odpicowanie mi fury 8/ A to oznaczenie 790 :hah:
hahah że ma tylko 90 galonów w baku ;DCytat:
Zamieszczone przez Supermen
żartuje - pewnie sobie ego chciał poprawić i odróżnić od tłumów innych 745li
Ty to masz nosa ;DCytat:
Zamieszczone przez x-factor
Po prostu MASAKRA :662: :662: :662: :662: :662:
Intactus
Jest i kolejne cudo amerykańskiej myśli tuningowej
Chyba najmniej wiejskie ze wszystkich i do tego SCHNITZER.
Znalazłem też fajną perełke
Te e32 z początku wątka to jedno wielkie "agro"
ale oczywiście to wszystko rzecz gustu
Nigdy nie rozumiałem tiningu po "amerykańsku" jak i po "rosyjsku".
Pierwsi strasznie udziwniają a drudzy walą za dużo chromu i świecidełek.
Ta L7 86r. jest całkiem całkiem. Ale cena zaporowa.