http://allegro.pl/item858696163.html
Wersja do druku
Moc 310 KM ha ha ciekawe skąd się wzięło te 10 KM? Poza tym wąski gril a jak wiadomo V miały szeroki-więc pewnie przód bity.
Cytat:
Zamieszczone przez rodzinabmw
...jak by ktoś szukał zderzaka z wlotami i parktroniciem to pewnie pokusił by się też o szeroką nęrkę...A niekoniecznie w v12 musiała byc szeroka nerka...
Jak nie? Przecież od początku produkcji V12 były z szeroką. Dopiero po lifcie weszło to do pozostałych modeli.Cytat:
Zamieszczone przez e32maaaciek
Kolega (wlasciciel auta) mówi, że tak wynika z rozkodowanego vinu - wąska nerka jako opcja.
No w sumie jak ktoś sobie tak zażyczył to BMW zamontowało. Ale to pokazuje że była to opcja a standardowo była montowana szeroka.Cytat:
Zamieszczone przez mrekor
Tak właśnie napisałem :) a co do samochodu to zdjęcia nie najlepsze, ale wygląda na ładną serie.
No ale nie ma nic na temat przebiegu. z tego co widzę siedzenia to buffalo a są bardzo zmęczone. Nie wiadomo jak zmęczenie elementów eksploatacyjnych. Trochę rażą te dymione kierunki ale to już kwestia gustu.
Jeśli chodzi o przebieg to 288 000 km
A skóry nie są zmęczone tylko te zdjęcia nie najlepiej wyszły te takie dziwne białem plamki o d śnieg który przelatuje przed obiektywem :hah:
A tak a propo bardzo mnie śmieszy jak się wypowiadają znawcy bawarek, bo ja myślałem że nie wiem zbyt dużo na temat tych autek ale że wąskie nerki były opcją to wiedziałem.... tak a propo zdjęć to bardzo mi przykro że nie pokazałem jej umytej bo wtedy robi powalające wrażenie.... Żal mi go sprzedawać, nic nie podbudowuje człowieka bardziej niż kiedy się toczy po mieście 40 km/h a wszyscy się za tobą oglądają i próbują dojrzeć przez prawie idealnie czarne szyby kto siedzi w środku :D
Skoro to wynika z VIN (wąska nerka) to niech kolega pokaże rozkodowany VIN. Bo jakoś nie mogę w to uwierzyć.
Type 750IL (EUR)
Dev. series E32 (2)
Line 7
Body type LIM
Steering LL
Door count 4
Engine M70
Cubical capacity 5.00
Power 220
Transmision HECK
Gearbox AUT
Colour DIAMANTSCHWARZ METALLIC (181)
Upholstery SCHWARZ VOLLEDER (0232)
Prod. date 1991-11-18
Cytat " Witaj
Zanim rzuci się na Ciebie sfora "znawców" próbujących wmówić Ci że auto było rozbite i masz zmieniony przód na wąską nerke, napisze że według tego co podaje rozkodowany tutaj VIN zamawiajacy to auto zechciał mieć w nim wąską nerkę zamiast szerokiej którą powinno mieć fabrycznie. Taki mały akcencik podkreślajacy nonkonformizm właściciela. "
923 SCHMALE NIERE
Chodziło o tą opcję...
motomaxmar, podaj po prostu końcówkę numeru VIN i po sprawie. Jak ktoś jest bardzo ciekawy to sobie ustali opcje. A tak poza tym witaj ;)
Ale kogo to obchodzi?Skoro nie wiesz o takiej opcji o której wspomniał Tuczi77 to mało jeszcze wiesz na temat tych aut.Cytat:
A vin w jakim celu chcesz?Zainteresowany/zainteresowana jesteś kupnem tego auta?
Nie interesuj się bo ....... Najlepiej wogóle nie udzielaj się w moich postach i wszelkich wypowiedziach, twoje odpowiedzi są ...... Poza tym znajdź mi ta opcję o której napisał Tuchi77 w tym rozkodowanym VINie.Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
No i się zaczęło :faint:Cytat:
________
rodzinabmw, sugeruję powściągliwość w wypowiedziach a prywatne sprawy załatwiać kanałami do tego przeznaczonymi.
Ok przepraszam, poniosło mnie! Ale ten gość mnie już osłabia i to nie pierwsza jego bezmyślna wypowiedź w moich postach lub w tych, w których brałem udział.Cytat:
Zamieszczone przez sylwekk
No to teraz nie pozostaje nic innego jak szybciutko przeedytować swoje posty !!!Cytat:
rodzinabmw, nie ma się co denerwować. Wejdź sobie na profil kolegi motomaxmar, znajdź jego temat powitalny a tam będzie "rozebrany" VIN i interesującą Cię opcję 923. Ja tak zrobiłem ;)
http://forum.7er.pl/e32-bmw-750-il-p...hlight=#144133
Panie WojtkuD zrobione :)Cytat:
Zamieszczone przez WojtekD
Nadal pozostaje tajemnicze 10 KM nie to bym był marudny, ale pozostaje niejasność. Do czego zmierzam-już było kilka zagadek typu E38 V12 i 340 KM. Więc bądźmy szczerzy i piszemy tylko prawdę
Wycięte katalizatory? Niektórzy twierdzą, że to dodaje ileś tam procent mocy.Cytat:
Tak w ogóle to cały ten wątek to przecież nic innego jak ogłoszenie o sprzedaży :(
A tu dyskusja i polemiki. Nawet jakieś osobiste wątki też dostrzegam. Nie rozumiem dociekliwości rodzinybmw, ale to nie ma żadnego znaczenia. Wątek jest niezgodny z Regulaminem (nie to miejsce i nie ta forma).
Chwilowo blokuję temat i zastanowię się czy nie powinien być w całości usunięty !!!