Bardzo ladnie wyposazone, gosc zgadza sie na sprawdzenia, ksiazki itp sa (choc w przebieg i tak nie wierze), auto odkupil od wlasciciela ktory prowadzi serwis bmw.
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10744878
Wersja do druku
Bardzo ladnie wyposazone, gosc zgadza sie na sprawdzenia, ksiazki itp sa (choc w przebieg i tak nie wierze), auto odkupil od wlasciciela ktory prowadzi serwis bmw.
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10744878
fajna jest tylko ciekawe dlaczego ktoś zrobił lifta :)
drewno też bardzo mało spotykane
A dlaczego ja zmieniłem maskę i grill? Komuś z przed liftu się nie podobała ;)Cytat:
Zamieszczone przez Wiktor
Bardzo ładna :)
mIODZIO fotele + drzewno :D
hmmm jakie miodzio że niby auto z przebiegiem 155 tysiecy ma zniszczony fotel??
Zapraszam do mnie mam 147 tysięcy i fotel jest w pięknym stanie więc przebieg tego auta to lipa a książka z Grunwaldu wykopana pewnie :)
Lifting w E-38 nie jest taki prosty jak w E-32 bo oprócz maski i grilla dochodzi jeszcze istotny szczegół dwa błotniki do zmiany :) a to spory wydatek :)
Skóra piękna ładna ale żadnego zdjęcia z przodu czyli pewnie gość jeździł sam więc pokazuje tył :)
W seri nie było 14 głośników i subwoofera co najwyżej system DSP z 10 głośnikami i chyba 2 subwooferami :)
Dzuda ja wiem, że jest sporo osób, które robią lifting ze względów estetycznych. Chodziło mi tylko o to, że przy zakupie warto zwrócić uwagę na to czy to było robione z takich powodów czy może jednak była jakaś przygoda :) No i mimo wszystko cena auta przedliftowego ze zrobionym liftem powinna być niższa od ceny auta poliftowego. A w tym konkretnym aucie lift jest tak zrobiony, że gdyby nie przycisk od trakcji pewnie nikt by nie zauważył, że ono jest przedliftowe :P
DSP to właśnie 10 głośników i 4 pseudosubwoofery w półce ;)Cytat:
Zamieszczone przez Zdzira 850I
Co do liftu sprawe juz wyjasnilem, co do drewna jesli komus sie podoba i chcialby sie zamienic mozna powoli skladac propozycje na pw. Jesli bedzie wszystko ok to w niedziele bedzie w KRK.
wnukus, nie oddawaj tego drewna! tak się pięknie komponuję z tapicerką, że szok!
Jak dla mnie to tylny zderzak dziwnie siedzi, głównie lewa strona ... a te dziury wycięte pod tłumiki to chyba sam w garażu piłką do plastuku ciął :P Moim zdaniem niezbyt ładnie to zostało wykonane. Po za tym tak jak kolega wyżej wspominał rzadko kiedy zdarza się aby fotem w samochodzie o takim przebiegu był zniszczony, to jednak kompozycja wnętrza jest bardzo ładna, to drewno jest moim zdaniem przepiękne, do tego czarna podsufitka ... Miodzio. Moim zdaniem warto się przejechać a nóż widelec okaże się, że autko jest koza :)
piekne wnetrze...
jakby co na drewno moge sie zamienic ;)
Skóra ładna i drewno- super...
ps. ja tu nie widze na zadnej fotce styranego fotela kierowcy... ?
Wyjaśnij i nam :what:Cytat:
Zamieszczone przez wnukus
Po prostu podobal mu sie po lifcie, ot i strzelil. Blotniki i lampy przedliftowe ma w garazu.
bo gosc zrobil typowe zdjecia pod publiczke bez przednich siedzen :) Zrobił zdjęcia tego czego chciał co nie znaczy ze kompozycja wnetrza miła
A nie 8 + 4? Zawsze myślałem że są po 2 głośniki w każdych drzwiach (średniotonówka + gwizdek), co daje 8szt + 4 niby basy w półce. No chyba że gdzieś jeszcze są schowane te 2 to mnie oświećcie :) A poza tym aukcja już nie aktywna więc nie zobaczę drewienka :/Cytat:
Zamieszczone przez Wiktor
Przy DSP masz 6 glosnikow w przednich drzwiach ;)Cytat:
Zamieszczone przez Jey
Nie tylko. U mnie w opcji HiFi Professional też jest 6 głośników w przednich drzwiach + 4 głośniki w tylnych. ;)Cytat:
Zamieszczone przez BOSS
Weźcie mnie oświećcie
http://img691.imageshack.us/img691/2417/1170l.th.jpg A gdzie jest zagubiony trzeci?
3-ci zagubiony głośnik jest za maskownicą którą oznaczyłeś cyferką 2 :)
Tam masz dwa głośniki :)
Aż sobie sprawdzę :D
Lekko nie na temat główny, ale były trzy rodzaje instalacji: Professional - radio starowało głośnikami w ilości szt. 8. Bogatsza opcja HiFi to radio + wzmacniacz i 10 głośników (po 3 w drzwiach przednich i po dwa w tylnych. Opcja najbogatsza to Top HiFi (z DSP) - tak jak HiFi + półka z czterema speakerami.