może ktoś z forumowiczów se szuka:
http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/s...01&tabNumber=2
Wersja do druku
może ktoś z forumowiczów se szuka:
http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/s...01&tabNumber=2
Gdybym miał tą kase to to auto było by moje :)
Piękna, ale to auto jest dla pasażerów, a nie dla kierowcy ;D
Ja to bym je sobie postawił do patrzenia. Albo jeszcze bardzo fajne zastosowanie. Jak bym wiózł dzieciaki i by marudziły to zamykam szybę i zasłonki i mam spokój ;D
L7 jest fajne te z mobile jakoś nie przemawia do mnie....
Zeby głupio to nie wyglądało... jak spotkam się z kumplem to klikne kilka fotek i zrobie tutaj wrzute... o niebo ładniejsza:P
Cena trochę przesadzona :/ Nie ma nawet grzanej kierownicy ;) i kolor dywanów mocno niekorzystny
Dość marudzenia!
pikowane fotele wyglądają ciekawie. Nie ma co :hah:
Wóz ogólnie ciekawy, ale cena nadal powala.
Cena trochę wysoka. No i jakbym miał kupować, to niekoniecznie fioletowe. A za mniej niż 200tyś zł spokojnie można dostać L7 po lifcie. A ta konkretna wisi już z pół roku
Dokładnie. I była już z pare razy przytaczana na forum ;)Cytat:
Zamieszczone przez Jey
Ładne auto ale faktycznie o cenie można by dyskutować czy warto :/
Cena zaporowa, wersja piękna ale nie za tą kasę.
moim zdaniem za taką kasę to nie warto. Za tę cenę to prawie nówkę normalną można dostać.
Sie juz troche naogladalem tego ogloszenia, mi akurat kolor dywanikow sie podoba ogolnie auto cudne ale cena :?
Panowie, co tu dywagować...
Każdy klient ma swoją wizję za ile coś warto/nie warto kupic.
Znam wielu, którzy nigdy nie kupiliby 10+ letniego auta za 30 tys. PLN.
A odpowiednia cena tego L7 będzie taka, przy jakiej kupujący ze sprzedającym dobiją targu.
dokładnie fura konkret, ale nie za tą cenę, mi się po prostu wydaje że ktoś się chwali nim na mobile.de jakie ma auto a nie, że chce je sprzedać.
Zakochałem się w L7 :oops: :oop :oops:
A tak na poważnie to mam longa i czasami mi sprawia trudność w parkowaniu pod supermarketem , a tym to chyba musiałbym stawać przed miastem :what: :what: :what: :what: