http://cgi.ebay.co.uk/BMW-750i-LWB-I...item414ac90ef1
Moim zdaniem fajna, kolor skór mi sie tylko nie podoba. Tak sledze aukcje i zobaczymy za ile pojdzie.
Wersja do druku
http://cgi.ebay.co.uk/BMW-750i-LWB-I...item414ac90ef1
Moim zdaniem fajna, kolor skór mi sie tylko nie podoba. Tak sledze aukcje i zobaczymy za ile pojdzie.
jest przepiekna!!
No faktycznie ładna. Bardzo bogata wersja.
Stan faktycznie nie zły ale kolor auta/skóry to już kwestia gustu ;)
Niezłe autko,szkoda tylko,że jest uszkodzone (kierownica z prawej strony). ;)
Kolor też mi się podoba :D jest piekna i ten wypas w środku ;D
uuu ale bogata wersja, widac ze nie bylo kompromisow przy wyborze wyposazenia...
Jest swietna, nawet kolor moj ulubiony, wnetrze faktycznie mogloby byc np czarne... no a reszta to bajka
śliczna,wyposażenie też robi wrażenie
Na mnie ten filmik zrobił odwrotne wrażenie niz zamierzone, w środku samochód jest brudny, a on o nim opowiada jakby chciał go sprzedać dotychczasowemu właścicielowi poloneza :razz: . Szczególnie opowiadanie o elektrycznym sterowaniu szybami z jednego miejsca...
Ponadto wbudowany w sufit urządzenie okazuje się być panelem od radia co u mnie jest juz w podłoketniku- u niego w tym miejscu jest zaślepka :?
No i gość, który filmuje i opowiada tak sie przejąłem sprawa, że ledwo łapie oddech, to jest dobre :D
Śliczna ale ta kierownica-nie po tej stronie co być powinna.
Gdzie Ty widzisz żeby ten samochód był uszkodzony ? Jak dla mnie jest on cały ... może i kiedys mógł być uszkodzony ale na zdjęciach tego nie widać !Cytat:
Zamieszczone przez marek1132
a po jakiej stronie być powinna skoro auto znajduję się na Wyspach Brytyjskich gdzie obowiązuje ruch lewostronny ? skoro komentowany samochód został tak zaprojektowany i tak wykonany widocznie tak miało być i kierownica została zamontowana po PRAWIDŁOWEJ stronie.Cytat:
Zamieszczone przez rodzinabmw
P.S
Może uznacie że się czepiam, ale poprostu drażnią mnie opinie ludzi którzy mówią że taki samochód jest uszkodzony badź ma kierownice po złej stronie.
Samochód jak samochód , kierownice ma po prawej bo został skonstruowany do ruchu lewostronnego i nie widze tam żadnych uszkodzeń bądź też innych "uposledzeń" owego samochodu :x
FuBu,
kolega raczej wyjaśniał w nawiasie dlaczego jest jego zdaniem uszkodzone:
Tak czy inaczej można się przyzwyczaić do jazdy po drugiej stronie :PCytat:
Zamieszczone przez FuBu
Wszystko pięknie ładnie ale kontrola trakcji się pali ;) I przebieg coś dziwnie mały w porównaniu do zniszczenia siedzenia. A widzę że to chyba jest skóra Nappa i na pewno nie powinna tak wyglądać przy przebiegu 112kkm.
Zastanawia mnie co to jest za pokrętło i guzik obok uchwytów na kubki. Na jednym filmiku widać jeszcze jak się popielniczka nie chce otworzyć :hah: I zastanawiam sie czy to drewno po lewej str kierownicy jest poniszczone czy tam jest coś innego.
Poza tym jest niezła :D Aczkolwiek nie wiem czy bym się odważył na taki kolor skór.
W takim razie co powiesz o tym aucie,to auto też jest zarejestrowane na Wyspach Brytyjskich(kierownica z lewej strony):Cytat:
Zamieszczone przez FuBu
http://cgi.ebay.co.uk/BMW...=item3efa76172e .Na Wyspach można rejestrować auta przystosowane do ruchu lewo i prawostronnego u nas niestety nie.
Gdybym mieszkał w Anglii to nie miałbym nic przeciwko tej 7,ale jestem mieszkańcem Polski i dla mnie jako potencjalnego nabywcy to auto jest uszkodzone,naprawa(przekładka kierownicy na właściwą stronę) sporo by kosztowała.
FuBu więcej seksu, więcej luzu ;)Cytat:
Zamieszczone przez FuBu