http://www.allegro.pl/item821564181.html
Wersja do druku
O ja Pier..... :faint:
Brak słów.. MEGA pomysłowy typ.. a do tego odważny że coś takiego wystawił :hah: :hah: :hah: :hah: :hah: :hah:
Ktoś kto mu dał na to przegląd może mieć poważne problemy jak normalny policjant zatrzyma to do kontroli :)
:D :D ;D :P ;(
NO NO deska rozdzielcza robi wrażenie nie powiem, wcale nie widać że kierownice miała zmienianą - jak by nie napisał wcale bym nie poznał :razz:
masakra , no ale wkońcu Polak potrafi !
Nieźle!
O tym nie pomyslałem że tak można. Fubu ma rację. Polak potrafi
Lokalizacja Sieradz
Wiesiu nie znasz gościa ?
moze by jakies e 38 przerobił po taniosci ;D ;D ;D ;D
O curwa co za kyrk ;D
:hihi: :hihi: ;D :hah: :what:
oszaleje :591: :612: :537: :542: :538: :704: :726: :609: :593: :613: :576: :570: :570: :570:
Nie wiem czy wiecie , ale w UK bardzo popularne są wykładziny dywanowe takie jak w PRL-u.Podejrzewam że gość trochę tego gówna dostał za free z tym złomem.T ;D ;D
kosmos po prostu zero jakiego kol wiek myślenia.
Hahahaha kolejny kwiatuszek :)
:583: brak mi słów. I jeszcze koleś 10tysi chce za to gówno. Pewnie znajomy ma stacje kontroli i mu podbił za piwo. :what:
Kurcze własnie nie znam,ale zwrócę uwagę na taka perełkę :hah: nie ma jak w realu luknąć :shock: :faint:
A ten daszek nad zegarami to nie jest przypadkiem z jakiejś dykty zrobiony?
ciekawe czy koles robi takie przekladki na wieksza skale? bo widac ze ten kto to robil ma pojecie o robocie. mozna by bylo sciagac autka z wysp.
Co za ziom ;D
Zastanawiałem się co Wy chcecie od tego auto ale jak doszedłem do fotki wnętrza to nie mam pytań ;D
A ja gościa podziwiam
....za odwagę i ogy :563: ginalność
że tesz tacy cudacy są wśród nas
W sumie to mógł już zostawić dwie kierownice, jak u Louis'a De Funes'a... :hihi:
Za takie coś powinni rozstrzeliwać!!!!! bez sądu, bez rozprawy!!!!
A tu mamy to w odwrotną strone ;D
http://www.joemonster.org/art/5635/S...hod_Anglikowi_
FUBU wusłać Ci tam ze dwa polonezy :D ;D
wysyłaj , wystawie na ebaya :DCytat:
Zamieszczone przez -czarek-
sam sobie jednego zostawie :D
no to, to już mistrzostwo świata, okolic i pobliskich wsi :!!!!!Cytat:
Zamieszczone przez -czarek-
Chyba jednak kupię sobie 7-er z angli. Nie wiedziałem że to takie proste ;) .