-
[e38] Witam Wszystkich
Od jakiegos czasu posiadam e38 3.0 184Km wiec pozwolielm sobie sie zalogowac na tym szanownym forum. Mam nadzieje ze wynikna z tego same pozytki :) Oglolnie to moje pierwsze forum wiec pewnie troche czasu minie zanim sie z wszystkim polapie. Na chwile obecna pozdrawiam wszystkich ;)
-
witam ciebie i prosimy cię o fotki furmanki :D
-
-
Witam :)
Wrzucaj fotki autka :)
-
-
-
-
-
Witam i pozdrawiam z WLKP ! A FOTO ? "PLIS" :]
-
-
-
-
Niestety nie moge dodać fotek, bo mi wyskakuje że limit wyczerpany
-
Czolem,witamy na pokladzie :)[/list]
-
Re: Witam Wszystkich
-
-
Krzysiek185 czyżbyś był obkuty w schnitzery?;>
-
-
-
-
-
-
Siemanko! Fotki wrzucaj na serwis hostingowy a tutaj daj tylko linki do nich ;)
-
Dzięki za objaśnienie, jak się połapie to wrzucę. Tak trochę o autku napisze. Wziąłem ją sierpniu od Helmuta, znajomego mojego kuzyna, z pierwszej łapy, miała nacykane 145 tys. Niestety totalny golas. W wyposażeniu dodatkowym to tylko podgrzewane stołki, i kontrola trakcji. Poza tym to ma nie za bardzo przypadający mi do gustu zielony kolor. Z przyjemnych rzeczy które cieszą mi oko to jasny środek w skórach;] Chyba to on zadecydował że ją wziąłem. Od pierwszego serwisu u mnie po wymianie oleju filtrów i sworznia, zrobiłem 14 tys i jak na razie nic, tylko tankuje i rozkoszuje się jazdą;] Poza tym dołożyłem oryginalne lampy xenonowe i 18'' fele od ac schnitzer, które niestety juz zastąpiły oryginalne zimówki na 16.
-
-
-
Hmm... ładnie, a z tyłu felg nie zmieniasz? :D
-
ACS-y fajne ale skąd pomysł na te końcówki wydechu? :razz: :faint:
-
Witam ;)
Kolorek ładny -nie masz na co narzekać -koła ACS też piękne -do wymiany zdecydowanie końcówki- reszta godnie się prezentuje :D
Pozdrawiam :)