Bardzo prosiłbym o podanie linków na gg bądź wysłanie fotek na drew-max@wp.pl Posłużą jako materiały do napisania referatu. Z góry dziękuje.
Wersja do druku
Bardzo prosiłbym o podanie linków na gg bądź wysłanie fotek na drew-max@wp.pl Posłużą jako materiały do napisania referatu. Z góry dziękuje.
Prośba, że tak powiem, hardcore-owa.... Na jaki temat ma być ten referat?? I jaki rozmiar zniszczeń jest preferowany??
Czarne, rozwalone BMW = "Szalency za kierownica" badz tym podobne :PCytat:
Zamieszczone przez sylwekk
Do takich tematów lepszy ford.... Gniecie się bardziej widowiskowo ;D Tylko problem znaleźć czarnego forda, większość jest srebrnych ;D ;D ;D
http://www.wreckedexotics.com/7series/
Wylosuj jakąś :)
Ja moge zapodać fotki mocno rozwalonego e32, oczywiście w czarnym kolorze:) jak sie nada to daj znać.
Ja moge dać Ci zdjęcie niebieskiej e38 z poobijaną mordą
Właśnie tego się obawiam :/Cytat:
Zamieszczone przez wnukus
drew-max750, :o Poszukaj sobie szaleńców na innym forum :?
Chcesz promować stereotyp, że kierowcy BMW to szaleńcy? :o
Ja Ci w tym nie pomogę ...
Szalony kierowca w czarnym bmw z zaciemnionymi szybami :-)
Kurde boczne uderzenie jest jednak masakryczne: http://www.wreckedexotics.com/7serie...0305_001.shtml
Proponuje autorowi tematu znaleść zdjecia czarnego rozwalonego golfa i o nim napisac referat :)
Popieram kolege wyżej :D Napisz referat o debilach w wiejskich autkach :hah: a nie o użytkownikach tak zacnego auta jakim jest 7er :D :D :D
drew-max750 pracujesz dla interii.pl że takie foty potrzebujesz? A może to ty dla nich smarujesz te legendy o BMW?
Mi się to nie podoba, ;( :roll: są inne marki a nie BMW.... :hah:
http://www.wreckedexotics.com/sclass...1210_001.shtml np tu masz rozbitą Sklase
Ten temat nadaje się tylko do usunięcia.
atakujecie goscia po własnych domysłach??? jesteście ^&%&^%#%$ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A może pisze prace na temat: bezpieczeństwo w ruchu ulicznym - bierne systemy bezpieczeństwa. I co?? Juz całkiem inaczej to wygląda.... Weźcie zapytajcie zanim skrytykujecie.... akurat beemkarzowi zależało by na pogarszaniu opinii o 7er...
Ta, bo akurat czarne są bezpieczniejsze niż inne?
Po prostu czarne BMW brzmi stereotypowo a tutaj chyba nikt nie lubi tego stereotypu..
Nie przesadzaj. Łamiesz regulamin.Cytat:
Zamieszczone przez RockR
A co zrobiłem w pierwszym poście?Cytat:
Zamieszczone przez RockR
No właśnie. A kolegę wsiąkło i nie raczy odpisać na co mu są te zdjęcia. Więc nic dziwnego że ludzie snują domysły i dyskusja poszła w takim a nie innym kierunku.Cytat:
Zamieszczone przez sylwekk
Spoko spoko Panowie nie jestem samobujcą, sam mam czarne E38, z ciemnymi szybami i sam na siebie bym bicza nie kręcił, Neuf pomogłeś linkiem, o nic więcej nie chodzilo. A praca na temat strefy zgniotu limuzyn( aut luksusowych) dlatego konkretnie 7, a e38 bo uważam że jes ciekawsza niż e65, a po trzecie ze czarna mi najbardziej pasuje. Myśle że odpowiedzi satysfakcjonuja wszystkich. Wojtek możesz juz usunąć Post, żeby komus nie przychodzilo do głowy jakieś głupoty i pisanie głupich tekstow. Pozdrawiam, a tym co pomogli DZIĘKUJE!!! :cool:
Nie wiem jaką ty pracę zamierzasz pisać na podstawie zdjęć samochodu ... Aby to było rzetelne to trzeba samochód oglądnąć, pomierzyć - a nie pisać coś na podstawie 4 zdjęć z zewnątrz . Widziałem auta po różnych wypadkach, które z zew, wyglądały dobrze , a całę spody były połamane , poprzestawiane podłużnice, pourywane sanki silnika itp ... Wiec co to za pisanie ...
Byle nie potrzebne były fotki do wyludzenia odszkodowania....
fotki moga byc potrzebne np dla rzeczoznawcy..wiadomo po co :x