Witam wszystkich. Jestem nowym forumowiczem i mam do was pytanko ..konkretne.. JAKIE BMW Z SERII 7.... ROCZNIK DO -1999 R TYLKO DIZEL ...KUPIĆ ???? JAKIE WADY I ZALETY.... MOŻNA NAWET NA ....GG... POZDRO DLA WSZYSTKICH...:-))
Wersja do druku
Witam wszystkich. Jestem nowym forumowiczem i mam do was pytanko ..konkretne.. JAKIE BMW Z SERII 7.... ROCZNIK DO -1999 R TYLKO DIZEL ...KUPIĆ ???? JAKIE WADY I ZALETY.... MOŻNA NAWET NA ....GG... POZDRO DLA WSZYSTKICH...:-))
Po pierwsze to kolego Przedstaw się w odpowiednim dziale
Po drugie ten temat był wałkowany już chyba z dwa razy-wystarczy poszukać
Po trzecie-witam
Dzięki za szybką odpowiedź. W odpowiednim dziale??? Działów jest tu bardzo duzo . Niewiem czy jest tu taki ..dział Jakie bmw kupić ..??? Poprostu szukam informacji .
ALE MASZ FURKĘ ...KOZACKA.... ;)
Mam okazje kupić taką z 98 r 2,5 td tylko co??? ,,w takiej maszynie piszczy,, ( wady ) bo zalety sa wypisane...
W dziale przedstaw sie !!!! i edytuj posty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tu masz 725 TDS 730D
http://www.forum.7er.pl/viewtopic.php?t=1171
A tu 740D
http://autosukces.redakcja.pl/archiw...sp?Artykul=342
A osobiście nie polecam 725TDS
bez urazy ale jakie kupic bmw to najczestsze i najglupsze pytanie jakie mozna zadac, odpowiem ci w proste, takie jakie co sie podoba, jeden kupi 750 inny 725
Dzeki za szybka odpowiedź bardzo mi pomogliście ...a co do tego ....JAKIE BMW.....??? TO chodziło mi o model silnika , bo konkretnie wybralem model ...7.... Miałem w zeszłym roku ..525 td.. ale ...7.... bardzo mi sie podoba.. pozdro
....jasne że wiem jak ...EDYTOWAĆ .... :] A ZA RADY DZIĘKI .....
Czemu nie edytujesz postów tylko jeden pod drugim ???? Nie umiesz czytać ???
RAIDER używaj opcji Edytuj !!!!a nie dopisuj posty
A rocznik najmniej awaryjny to z przedziału od 1994-2001 ;)
To zależy od przeszłości konkretnego auta.I tyle
Cytat:
Zamieszczone przez EVAN CORTEZ
....A może podpowiecie z jaką ....SKRZYNIĄ biegów...??? auto-manual....
NIEBIESKIE pamiętaj - najważniejsze aby było NIEBIESKIE silnik skrzynia - to detale jak masz kase to machnij 750 jak masz dzieci to 725tds tyle kombinacji masz ile ludzi ...
....TO się rozumie że ...MIEBIESKIE..... odgrywa ważna rolę bo bez tego to tzw; trup.. :oops: ...Dzieci mam a 750 mysle ze dobre na poprawę apetytu u ...DZIECI.... :hah:Cytat:
Zamieszczone przez Neuf