witam. jestem posiadaczem egzemplarza 735i z 87r. fotami bawarki narazie sie nie bede chwalił, bo nie ma czym;/ z biegiem czasu jak ogarne troche blache i mechanike to wstawie foto. plany to przywrócic 7er do orginalnego stanu :)
pozdro
Wersja do druku
witam. jestem posiadaczem egzemplarza 735i z 87r. fotami bawarki narazie sie nie bede chwalił, bo nie ma czym;/ z biegiem czasu jak ogarne troche blache i mechanike to wstawie foto. plany to przywrócic 7er do orginalnego stanu :)
pozdro
Witam :)
Wrzucaj foty i to cały czas - a na bieżąco będzie widać jak pięknieje :)
Witam! Jak to nie ma czym? Masz Bawarę i się nią chwal nam tutaj! A jak ją będziesz doprowadzał do ładu to będzie nam miło to oglądać i wracać do tych starych zdjęć ;)
Witaj ;D
cześć :)
witam kolegę z identycznym pomysłem :) nawet rocznik 87 się zgadza :)
Witam!
Pomysł rzeczywiście zacny. Czekamy na foto z realizacji!
fotki wrzucę jak tylko zostanie poskłądany przód, na pierwszy ogien poszła do wymiany maska i błotniki. maske ktos robił i ktos ja spieprzył, jeden błotnik zaczął konkretnie rdzewiec a 2 błotnik był pogiety. do wiosny bedzie tzreba jezdzić srebna czarna bawarka. wiem ze nie wypada, ale jak narazie brak funduszy mnie do tego zmusił. badzmy dobrej mysli ze wszytko pójdzie zgodnie z planem:))
Witam i życze powodzenia w przywracaniu 7 do życia. Zawsze możesz się pochwalić fotkami z przeprowadzonych prac :)
Witam kolejnego forumowicza z Krakowa.. ;)
Rąsia- nawet rozłożony 7er to piękny 7er-liczy się pasja ;)
Pozdrawiam :D
Hej :)
No i ja witam!
Witaj :]
Taki tekst tutaj nie jest akceptowany ;D ;D ;D Zawsze jest się czym pochwalić ;)Cytat:
Zamieszczone przez arek.krk
wrzucaj foty to będziemy mieli podgląd na wkład twoich prac :) !!!! Witaj :) :)
Witam
Siedem kolego :cool:
Witam. Nie wstydź się tylko wrzucaj fotki :)
Witam. Nie wstydz sie swojej 7. Zapodaj fotki
czesc