http://studio.wp.pl/i,Liroy-o-Tede,m...264,wideo.html
Wersja do druku
ehehe
Szwedu dziś rzucił to na sb :]
całe szczeście że słucham muzyki obu i mam w d... jak wyglądają i co robią :]
i ma chłop racje ;D
TEDE forumowiczem mówicie???
hmmm no ja bym nazwał go bardzo rzadkim gościem bo do forumowicza
(czyli osoby aktywnie uczestniczącym w życiu forum) to mu niestety daleko
Malpka na gumce ;D Cos w tym jest ;D
"scyzoryk" się w kieszeni otwiera.... Obaj nieźle popaprani....
Padłem na cyce - co ten internet może zrobić ;D
Moim zdaniem Liroy przesadził z bluzganiem .
Gdyby wyciąć przekleństwa to reszta jest samą prawdą.
No cóż. Obejrzałem i ja :hah:
Mocno pogięci goście, nie ma co ukrywać :evil: :evil:
Mi też się Sylwku otwiera scyzoryk w kieszeni ale jak wiedzę ten durny program na tvn turbo "operacja tuning" i tego matoła który nie odróżnia kolektora ssącego od wydechowego...Posłuchajcie jakie ma teksty,aż się słabo robi :razz:
Nie wspominając tego co zrobił ze swoją e38... masakra :x :x :x Gruba przesada!
Powalił mnie ten tekst - na poziomie urażonego marnego gimnazjalisty :(::
Z autoprezentacji w telewizji to moim okiem obaj są nieźli popaprańcy, choć z Liroyem miałem okazję kiedyś gadać i .... czasem może byc na prawdę w porządku kulturalnym rozmówcą, choć zazwyczaj ma szambo w gembie 8/
A tede - zarówno on jak i jego muzyka mi nie pasi :612:
Liroy to rowny gosc!
na jednym z for.. przeczytalem ze Liroy takze ma e38 740d chyba..
i Liroy ma racje!! Tede jest waski jak pupa weza..
ladnie sie robi. a to wszystko przez malo rozgarnietego ksiecia jezyc ktory juz nie wie jak promowac swoja osobe.
Liroy chyba nie jedną e38 miał. Na jakimś teledysku jest bodajże w czarnym e38 a kiedyś (sporo lat temu) oglądałem wywiad z nim to też bujał się wtedy z reporterem w srebrnej e38. Szukałem tego wywiadu całe noce i nieznalazłem :(
Co do samego konfliktu Tede vs. Liroy to mimo, że słucham zupełnie innej muzyki to niektóre piosenki ich mi się podobają (jako nieliczne z hh)
Liroyowi należy się szacunek za to, że ten hip hop w Polsce stworzył. Tede to też jeden z pierwszych, WYP3 itd...
Fakt faktem, z Tede robi się trochę taka frytka "Polskiego Szoł-biznesu"
No ostatnio też widzę takie jakby wchodzenie w dupę Peji przez Liroya dla wybicia się. Podobnie jest z nagonką na Tede. Tede ostatnio jest przez wszystkich najeżdżany i jest to dobry sposób na promo.
No ostatnio też widzę takie jakby wchodzenie w dupę Peji przez Liroya dla wybicia się.
http://www.youtube.com/watch?v=mD7YBjlVhHU
I ja też posłuchałem i dochodzę do wniosku, że jakby wyciąc bluzgi to tak naprawde niewiele powiedział :]
No raczej Liroy Peja´sowi w d**e wchodzic nie bedzie.
A co do TEDE´go to chlopak sie taka dz**ka polskiego HH (pseudo)biznesu zrobil :618:
UWAGA - ostre teksty !
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VZMvMojrG7U[/youtube]
ja nie rozumiem jednego
przeciez to sa grozby,wyzwiska...jak takie cos trafia na rynek bez jakichkolwiek interwencji prawnej
na temat flow sie nie wypowiadam bo takie teksty to kazdy moze sobie napisac.Cytat:
Zamieszczone przez locky
chodzilo mi o to ze liroy broni ryska z jezyc a rysiek mu cisnie.
krotko mowiac liroy mial swoje 5 minut (kazdy znal plyte scyzoryk) a ryszard tego nie mogl zniesc dlatego nagrywal te gnioty. niedawno atakowal PROSTO (z tego samego powodu) no i obecnie jest tede bo ma program w tvn turbo. wszyscy jego zdaniem sie sprzedali. tylko on jeden pozostal hardcorowym raperem. przypomne tylko ze wtedy kiedy hitem na wiejskich zabawach byla glucha noc cale prosto, tede i inni raperzy robili porzadna robote. wyszedl singiel w auciei arysiek odrazu mowi ze sokol sie sprzedal (jakos ni widzialem jego mieszkania w MTV CRIBS). tede sie sprzedaje bo pracuje w tvn ? rysiek wystepuje w uwadze i to jego zdaniem nie jest sprzedawanie swojej osoby. nie zapominajmy ze ci ludzie nie maja po 20 lat tylko wiecej i wiekszosc juz ma rodziny ktoremusza utrzymac. polski hip hop sie zmienia iidzie do przodu peja obrazal wszystkich ze nagrywaja hip hopolo a sam nagrywa z mrozem (tym od milionow monet) http://www.youtube.com/watch?v=js15jyc18jM nie potrafie zrozumiec goscia. wspomne jeszcze o jego zalosnych filmikach na YT z wyjazdow na koncerty. innaczej hemp gru robi caly czas dobry rap na zajebistym poziomie. na koncertach jest zawsze komplet.
Dokładnie. Zgadzam się z Hrabią. W tych całych dissach chodzi o kasę.
Peja jest 2krotnie śmieszny bo najeżdza komuś o sprzedawanie się po to by samemu zarobić więcej kasy. Raz śpiewa ile to on kasy nie wydaje na imprezach z grubym rysiem czy jakoś tak a za chwile, że reprezentuje biedę (co najwyżej umysłową) Co jak Co ale Tede nie kryje się chociaż z tym, że robi komercję.
Wogóle co to znaczy sprzedał się/nie sprzedał. Jak taki Peja jest nie komercyjny to niech rozdaje płyty za friko a dochód z koncertów niech oddaje na cele harytatywne.
Liroy był dla mnie naprawdę dobrym gościem ale teraz trochę w moich oczach upadł. Wchodzić tak perfidnie w dupę komuś kto go jedzie, jeżdżać swojego znajomego? (co jak co ale Liroy miał tam jakieś kontakty z WYP3) i robiąc z siebie małpę nazywa małpą kogoś innego...
No powiem Wam , że słucham od dłuższego czasu polskiego rapu ... na wyjątkowe uznanie dla mnie zasługuje Leszek Kaźmierczak pseud. Eldo
Olejus, ale przecież Eldo/Grammatik to właściwie całkiem inna półka niż to o czym jest ten wątek... :)Cytat:
Zamieszczone przez olejus
Chciałem tak napisać ale zaraz bym usłyszał , że robię podkategorię hiphopowe :)Cytat:
Zamieszczone przez michal_5000
Lubię również poza Warszawskim ELDO , Katowickiego Fokusa (co prawda teraźniejsze kręgi reege ale ... ) :)
Mówcie co chcecie ale Peja to kompletny debil
http://www.youtube.com/watch?v=v2xHk...eature=related
Dla mnie każdy co nosi szerokie spodnie to baran ;D każdy gra jakiegoś pieprzonego gangstera a są zwykłymi ciotuchnami ;D
Niby tacy Gangsta a nawet 7-demki nie mają :DDD
Cytat:
Zamieszczone przez Volumax
hehehe. Dobre!
A ci "artyści" są wszyscy siebie warci. Mnie to nie rusza, bo na szczęście nie mam z nimi nic wspolnego.
A ja powiem tylko że kompletnie nie trawie rapu i hiphopu. Nie wiem, może nie rozumiem tej muzyki, ale jakoś do mnie nie trafia ona nic a nic :/ No ale to tak na marginesie :)
Zwykła szmacianka i promowanie się na siłę ...
I z tego miejsca Panowie chciałbym wszystkich urażonych przeprosić za moją wypowiedz. Kurna byłem trochę niedysponowany i jakoś mi na sercu leżało. Przepraszam jeszcze raz .
Liroy (kto był w Sulejowie to skuma - pozdro Volumax :D)
byłem a nie kojarzę :roll:Cytat:
Zamieszczone przez joe white
Dla mnie Liroy wymiata to jak najbardziej spoko gość. Można się z nim napić pogadać a przy tym jest koleżeński i wesoły.Cytat:
Zamieszczone przez joe white
Kto był w Sulejowie to skuma - pozdro Joe :D
nie przesadzasz trochę?!Cytat:
Zamieszczone przez coboss
ja też byłem i nie kojarzę :roll: !?Cytat:
Zamieszczone przez Volumax
Co tu dużo mówić... Eldo jest PRO :) Tak jak i Kaliber44 czy Pezet. Chociaż, tak jak wspomniał Michał_5000 - to inna półka.Cytat:
Zamieszczone przez olejus
OMG... :razz: :razz: :razz: :razz: Czasem przemilcz swoje przemyślenia.Cytat:
Powiedz to mojemu bratu.
Pozdro
Dzisiejszy Tede... Dla mnie to shit. Ja słucham tylko takiego Tede'go
http://www.youtube.com/watch?v=BkJRO7CWIQY#
http://www.youtube.com/watch?v=UhS2e...eature=related
U mnie zupełnie na odwrót ;D nie byłem a kojarzę, kiedyś na sb było. Jeden z naszych użytkowników jest "prawie" Liroyem ;D Też kiedyś słyszałem, że na forum mamy Marcina Millera ;D (wokalista Boysów)Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
ludzka ciemnota wrzuca wszystkich do jednego wora. dobrze ze ty jestes kozak.Cytat:
co do posiadania 7er to nie rozumiem co ma posiadanie 7 do bycia kozakiem. czy kazdy posiadacz 7er to jakis bandzior? niektorzy kupujac ten samochod chca takich udawac z marnym skutkiem. czemu w tym kraju jest tak ze jak ktos ma lepszy samochod to odrazu uwaza sie za kogos lepszego?
Jak dla mnie to co powiedział Liroy to cała prawda o tede. Może ja bym to ubrał troszkę w inne słowa ale widocznie Liroy tak się wyraża.
Pamiętam jak Jacyków zjechał tedego za jakieś tam buty a ten nie potrafił przyjąć krytyki a sam w tym swoim programiku krytykuje innych na całą polskę.
Porażka.
edit/
Nie wiedziałem że tede jest tu forumowiczem - to nie jest powód do dumy. Pamiętacie co zrobił kiedyś z E30? Nie mówiąc co zrobił z E38. 8/
Może mocno powiedziałem ale to nie moja wina że 80% z nich właśnie taka jest a to wystarczy aby śmiało postrzegać w ten sposób całą grupę społecznąCytat:
Zamieszczone przez Kaja