Co powiecie na pracę tego gościa? klik
I jeszcze mu za to płacą :P
Wersja do druku
Co powiecie na pracę tego gościa? klik
I jeszcze mu za to płacą :P
A masz namiary a taką pozycje .
Wchodzę w to
daj ogłoszenie do jakieś gazety, że masz sprawne rączki :P
Facet musi być pedałem :( czyja żona zgodziłaby sie żeby jej mąż robił coś takiego ;) ;)
Intactus
.....w poniedzialek lece do posredniaka i zarzadam kursu na przekwalifikowanie ;D
Najgorsza robota świata ... tylko dotknie i już ... a w spodniach pewnie namioty musi łopata składać ... tylko się męczy ...
Pewnie pedał .
O tym samym pomyślałem.Cytat:
Zamieszczone przez tomek_uk
Normalny gość nie dałby rady. Suty sterczą, aż miło :x
Cytat:
Zamieszczone przez sylwek7
Jak wentylki od KAMAZA
http://plfoto.com/zdjecia_new2/1919001.jpg
Ty, Daras, a Ty widzę inne zainteresowania masz, buhahaha :what: :faint:
To ja od siebie dodam ,że on na bank jest "miętki" ;D ;D ;D ;D ;D .Niestety w branży w której robię (nie to co on) ludzie od charakteryzacji/garderoby w większości (jeśli są to faceci) to niestety faceci na parę i na żagiel ;D ;D ;D Musi czuć się jak kobieta ;D Prawdziwi faceci nie wytrzymali by ciśnienia ;D
Nie każdy musi być żonaty ;) To tylko tradycyjny model...Cytat:
Zamieszczone przez intactus
nie były jakieś szczególnie ładne te modelki, ale mimo to mało kto by wytrzymał w takiej robocie ;D
A ja bym sie podjął tej roboty :) Wstyd to jest kraść i za uczciwe pieniadze bym sobie pomacał :hah: Uwielbiam macać :D :D :D
:] Rada :]
A tak na poważnie to charakteryzator nie musi być gejem, wystarczy że ma "ochraniacz przeciwwzniesieniowy" i może to robić cały dzień :D
też mogę :medit:
sennapowieka, A Ty wytrzymałbyś z uczuciem że coś gniecie Twoj interes? :what:
ale plastiki -::
Ładniejsza czekałaby w domu, dałbym rady !Cytat:
Zamieszczone przez Peluquero
Za taki hajs ...
A co z rutyną? Czy im się to po pewnym czasie nie przeje? A co z ginekologiem facetem i bardzo miłymi i miłymi pacjentkami (o niemiłych nie mówię)? Czy jemu też stoi całą dniówkę albo zaraz gej?
(bardzo miłe pacjentki zapytane o sex zgadzają się, miłe odmawiają a niemiłym byście tego nie zaproponowali :D)
Jesteś ginekologiem ? :DCytat:
Zamieszczone przez joe white
Podam ci adres mojego gabinetu na priv :D.