Witam Wszystkich jestem z Chełma woj. Lubelskie posiadam od paru dni e38 3.0 v8 w automacie :) :) :)
Wersja do druku
Witam Wszystkich jestem z Chełma woj. Lubelskie posiadam od paru dni e38 3.0 v8 w automacie :) :) :)
Witam :) Masz może zdjęcia swego autka ??
Witka :)
Pochwal się szczegółami ;)
Cześć :)
Witam ;) czekamy na focisze :D
Witam :)
Powitanie ;D
Pokaż Ją!!!
Witam ... a ja mam rodzinę w Chełmie i często tam smigam :)
ogolnie do poprawek nie dzialaly wycieraczki i nawiew panel dziala tylko nie wieje .... alusy zmieniam na 16 225 szerokie bo teraz sa 17 255szerokie ...ale jakos wole mniesze kola troche .... skory nie ma ale ma ogrzewanie postojowe klime szyberdach i takie tam cos tam sie pompuje w siedzeniach ;)) ogolnie za ta kase nie jest chyba zla ;))
Witam serdecznie :)
Witaj
Witam i pozdrawiam z WLKP. Widzę że kolega z 3 na 7 poszedł skrótem a gdzie 5 :D
hehe 5 jeszcze nie mialem ..ale moze kiedys ;))
W I T A M ;D
ciekawa wersja welur i chyba radyjko nie ori prawda??
ale kolorek tez ciekawy
życze miłego bezawaryjnego użytku auta i wielu cennych informacji czerpanych z forum :D
siemanko i że tak zapytam jaką kasę za nią położyłeś??
Witam serdecznie
Webasto masz :shock: No to nieźle. A o co chodzi z tym pompowaniem? Przecież nie masz AktivsitzeCytat:
Zamieszczone przez neon
Witam
Sam też ominąłem 5er -jakoś nie żałuje i nie zamierzam się''cofać '' ;) :D ;DCytat:
Zamieszczone przez neon
Czyżby kolorek navarraviollet ? ;)
Pozdrowiony :)
Cytat:
Zamieszczone przez Supermen
przy siedzeniach sa joysticki w 4 kierunki każdy i jak wciskam to cos burczy i zbiera sie powietrze co to dokladnie jest nie wiem bo nie mialem tego wczesniej w samochodzie
hej
Włodawiak wita Chełmianina :-)
Siemano!