Witam wszystkich użytkowników.
Autko przedstawię po ogarnięciu obecnie kończę mechanikę i zostanie kilka poprawek lakierniczych.
Kupiłem sprowadzoną fotki mam tylko od sprzedawcy ale dla podglądu wstawie
http://bayimg.com/image/faeooaacg.jpg
Wersja do druku
Witam wszystkich użytkowników.
Autko przedstawię po ogarnięciu obecnie kończę mechanikę i zostanie kilka poprawek lakierniczych.
Kupiłem sprowadzoną fotki mam tylko od sprzedawcy ale dla podglądu wstawie
http://bayimg.com/image/faeooaacg.jpg
Witam również :)
Witam. Piękny kawał bejcy.
ps. Ja już po_prostu nie wiem sam... Raz Czarny mi się nie podoba a podobają mi się takie kolory cieniowane (np. orient albo navarro) a raz jak widzę czarną 7er to inne kolory jak by się już nie liczyły... Super się prezentuje ta 7mka
Witam. Kolejna V12 na forum :D Wrzucaj więcej fotek
Witam serdecznie:)
W I T A M ;D
bo prawdziwe bmw 7er to tylko czarna limuzyna i basta :hah: :x (może dlatego, że sam taką mam )
witam :)
Witam ;) jak ogarniesz trochę autko to pochwal się większą ilością fotek ;D
siemasz
zapowiada się nieźle !
Zacna dobra fela i no czarna :) długo można szukać czarnej ;(
witam kolegę z bydgoszczy :D
v12 pod maską piękny silnik
Fajna fajna
hej :)
siemka :P
Witam, nie dość że czarna to jeszcze V12 - pięknie ;)
Pozdrowiony :)
Witaj :cool:
Witamy.
Witam kolegę z czarną V12 i czekamy na więcej zdjęć :))
powitał
Witam! Fajne autko i silnik milutki :P . Dobrze, że Bydgoszcz rośnie w siłę :D
Czekam na więcej fotek
Witam i pozdrawiam z WLKP ! Czekamy na więcej FOTO . :cool:
Powiem szczerze, że do tej pory latałem na Hondach był Crx IIgen V-tec , Civic Coupe VTi , A prelude mam do dziś i im więcej jeżdżę 7er tym mniej mam ochotę na Pralke. Nie wiem po co to pisze i dlaczego dopiero teraz ale z reguły na forach zaraz pojawiają się wpisy typu '' BMW to jedyna słuszna marka'' itp
A u mnie po prostu nadszedł czas no i dorosłem troszkę do luksusu i dużego motoru. Dlaczego BMW? Hmm dlaczego nie!!!
Siemano!
We wtorek moje e38 wyjeżdżą z warsztatu zrobione głowice gruntownie, wtryskiwacze, uszczelki i cała reszta ustrojstwa także motorek pośmiga kolejne kilka ładnych lat, mam nadzieje :roll:
Przy okazji chciałem sie spytać czy w Bydzi są jakieś spoty 7er ??? O spotach BKB wiem gdzie co i jak, choć jeszcze nie miałem okazji tam sie pokazać bo nie było czym :P
witam, ona ostatnio nie stała na alledrogo??
Stała stała
Na 1 gar nie paliła a ze ja nie lubie półśrodków motorek cały zregenerowany. Mam nadzieje ze buma sie odwdzięczy i bedzie długo latac. W czwartek do lakiernika i bedzie wylizana
supcio ;)
witam i pozdrawiam !
witam
Witam i pozdrawiam z podlasia :)