moze to glupie smiac sie z innych, specjalnie niedaje linku ale zacytuje pewny komentarz, "kurcze gdzie dostales takie fajne kolpaki, wygladaja jak alu"
a logo OCP zobaczylem na .....
zagadka :what:
Wersja do druku
moze to glupie smiac sie z innych, specjalnie niedaje linku ale zacytuje pewny komentarz, "kurcze gdzie dostales takie fajne kolpaki, wygladaja jak alu"
a logo OCP zobaczylem na .....
zagadka :what:
zagadka niezła bo nic nie widze
me too :D
podpowiadam ze jest to klub, tak jak nasz, a co znaczy OCP :hah:
cytat z forum "tez poluje na taka koncowke ultera, tylko niewiem cz bedzie pasowac do diesla bo tam jest tlumik zagiety"
Toż to Octawia Club Polska... :D
jes
no i dzisiaj mijałem jakiegoś takiego mistrza z OCP z taką końcówką ,że szok ... no i faktycznie szok :) gdyby nie to ,że corsa to automat to by mnie jeszcze skubany dogonił tym potworem ... no i lipa jak cholera jak mu corsa ze swiateł uciekła :)
dzisiaj gosc seatem cordoba sie scigal zemna, tz nawet sie niesciagalem a jechalemswoja predkoscia a on wkor..al sie ze ja go niewpuszczam, no i wyprzedzal na trzeciego itp z usmieszkie ze wyprzedzil bmw, szkoda ze ja tez sie smialem ze tak sie gosc sam prowokuje
no i zobaczysz było go blokowac na maxa on bedzie u chłopaczków pod blokiem wielki kozak ,że 70 konikami objechał beemkę oczywiście i to o 5 długości i będą się z ciebie na mieście nabijać teraz :):):)
mam to w dup... serio, niemusze nic udowadniac, a jak mi zylka posci bo w pracy mnie wkor... to wtedy pokaze, tylko szkoda auta no i zatankowac trzeba ;(
Właśnie pije wódke z kolegą z OCP i jest mocno wkur..... :)
Więc krzywy uważaj bo odwet już szykują :)
Pozdrawiam ;)
krzywy pisz mi gdzie i kiedy no i ile samochodow brać - będe i pomogę :) czechom mówimy stanowcze nie ( ale szwagier ma octavie i sobie ją chwali :) )
OCP przyjmuje fanów tylko po 50-tce!
powiem wam że jak pracowałem jako kierowca w pewnej firmie nie będę pisał nazwy bo już ich nie lubię i nie pracuje tam jeździłem betą przed liftem 745i woziłem prezesa na delegacje pewnego razu jak wracaliśmy jakieś 3-4 lata temu na a4 od Wrocławia w stronę Krakowa jechałem sobie jak pan bóg przykazał lewym pasem 130 aż tu nagle jakaś wściekła octavia mi miga abym zjechał to sobie pomyślałem pokaże mu gdzie jego miejsce i dałem gaz do dechy aż do odcięcia a ten skubaniec przy 250 mnie wyprzedził jak mój szef to zobaczył to kazał mi jechać za nim kolo zwolnił jak mnie wyprzedził i trzymał tempo koło 170 km/h autostrada nie była jeszcze połączona więc jechaliśmy koło opla i na stacji aral sie zatrzymała ta octavka szef nie mógł wytrzymać podszedł do gościa aby sie dowiedzieć co to ma pod maską a ten mu wypalił że 1.9 sdi i że więcej niż 150 nie pójdzie oki wiem rozpisałem sie ale pytanie jest moje takie czy warto sie nabijać z innych może ta octa z ocp sie wcale nie ścigała bo miał 1.6 i kombi może my mamy czeskie auta ale czy gorsze jak ktoś z was sobie zada trudu i dowie sie więcej o marce którą wyśmiewa to może zrozumie że komuna ją udupiła bo jest starsza i bardziej prestiżowa niż bmw (lata kiedy nie bylo komuny) teraz sie z niej wszyscy nabijają a na początku był Ford Daimler Benz i Laurin & Klement czyli skoda która ma już ponad 100 lat i którą niegdyś tylko arystokraci jeździli
Panowie więc proponuje więcej klasy a nie słomy (sorry za takie słowa) ale cóż jak ktoś z was chce sie z nami poznać to mamy spota we wtorek o 20 pod KFC w Krakowie przy makro
zapraszam serdecznie i nie polecałbym nabijania sie z innych bo może sie okazać to co napisałem na początku prawdą my jak i wy jesteśmy pasjonatami
Pozdrwaim DJCzas z OCP
Eee bez przesady...mój kolega ma 29 lat :)
A poniżej fotki jakbyście nie wierzyli że był u mnie :)
Poza tym nie można generalizować bo w każdym klubie są jakieś dziwne przypadki... u nas też znalazłbym parę wątków które można śmiało rozesłać po internecie w formie żartów i ośmieszenia właścicieli BMW serii 7 .... ;)
http://images30.fotosik.pl/110/cef6317e201e7db6.jpg
http://images27.fotosik.pl/110/9ae90bffb30c35b1.jpg
powiem tak skądś znam tą Octavię panowie ja proponuje sojusz a nie wyśmiewanie sie bo to nie na tym polegają kluby tak jak napisał Evan Cortez my tak jak i wy mamy klubowiczów w różnym wieku a właśnie marka BMW i wasz klub
Amen :)
A tak na marginesie to uważajcie na tego Gachula bo to ściemniacz jakich mało :x :cool: :what: :what:
nie obrażaj się ale tekst :
"kurcze gdzie dostales takie fajne kolpaki, wygladaja jak alu"
jest naprawdę śmieszny i dla mnie jest to powód do strasznego śmiechu!
Nie wiem ale u nas takie coś by nie przeszło.
Jeszcze jedno w naszym klubie mamy inne też marki np kilka BMW, Audi, i innych ponieważ nasz klub tworzą ludzie nie samochody więc zapraszam serdecznie tych z Krakowa i z okolic na spota we wtorek na 20 pod KFC w Krakowie przy makro
nie obrażam sie sami sie tez z tego śmiejemy i potrafimy tez sie z siebie śmiać jak już zostało napisane na każdym forum są różni ludzie jakby sie rozejrzeć u was tez by sie coś znalazłoCytat:
Zamieszczone przez bonopingwin
soryy za interpunkcje ale to niestety moja słaba strona
takim przykładem może być coś takiego z naszego off topica
http://wiestuning.eu/index.php?optio...d=37&Itemid=48
z tego co się rozglądnąłem to wasz klub jest młody stażem powstał w tym roku więc mogę wam ze swej strony życzyć dynamicznego rozwoju dużo zlotów i spotów i zgranego grona klubowiczów tak jak jest na OCP
Może nie powinienem ale muszę coś napisać.
Napisałeś że jechałeś 250 i kolo octawią Cię wyprzedził a potem "kolo zwolnił jak mnie wyprzedził i trzymał tempo koło 170 km/h"
brawo łyknął BMW 7 ale pewnie kierowca prostej i za dużo by mu spaliła więc zwolnił.
My raczej tak nie jedzimy.
Trzymamy stałą prędkość w zależności ok humoru kierowcy od 150 do powiedzmy 240 km\h.
I nie pokazujemy po drodze że nasze auto wyciąga 250 bo jest to ogólnie wiadome i nie musimy wszystkim naokoło tego udowadniać. (p.s. mamy jeszcze ograniczniki prędkośći, który można zdjąć).
"szef nie mógł wytrzymać podszedł do gościa aby sie dowiedzieć co to ma pod maską a ten mu wypalił że 1.9 sdi i że więcej niż 150 nie pójdzie "
Czy ja czegoś nie rozumiem ale odbieram to jako strzaszliwą arogancję kierowcy skody,
hehe ale mu powiedział że 1,9 sdi łyka bmw jak chce. W końcu ten w BMW to dres-kark więc na pewno uwierzy.
A tak na poważnie:
skoda robi dobre samochody ale bez charakteru i nijakie. Dodatkowo jak ktoś jeździ dieslem to idealnie pasuje do stereotypu typowego skodo-kierowcy. Mój wójek śmiga fabią od dwóch lat, przeglądy robi z obowiązku raz w roku gdyż nie wyjężdza wymaganych km.
Ma 60-siąt lat, nie ma żadnych mandatów, nie przekracza 90 km\h. I to jest typowy użytkownik skody.
a temat rozmowy : która mniej pali w gronie użytkowników 1,9 tdi jest najbardziej popularna.
Jeszcze raz napisze, że skoda z całą pewnością robi dobra auta tyle że dla emerytów.
Nie mam na celu Cie obrazić ale taka jest prawda.
Tu typowy przykład auta dla emeryta :)
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3787899
Ja jestem zdania że nie powinno sie genaralizować i wyśmiewać inne marki. Każda marka ma swoich fanów i przeciwników.
Tak było kiedyś teraz jest już inaczej target skody zmienił się radykalnie a najnowsza odmiana RS w kombi naprawdę nie robi wrażenia auta dla emeryta tak samo fabia rs która została przez top gear uznana że rewelacyjnego hotchatcha zgodzę sie z tobą że jest to zażyłość z lat poprzednich ale jakby to powiedzieć skoda sjest marką która utrzymuje swoich klientów i często jest tak że jak ktoś jeździł skoda to dalej nią jeździ kupując nowszy model ja swoją drogą czekan na nową fabie rsCytat:
Zamieszczone przez bonopingwin
A to co napisałem to było taką prowokacją z tą skodą sam posiadam octavię 1.8t z 250 konnym silnikiem chwilowo coś ponad 200 koni bo katalizator padł i jest przytkany i turbo zaczyna prosić o regeneracje lub wymianę co do bmw serii 7 to poprzednia generacja bardziej mi sie podobał niż najnowsza miałem okazje pojeździć chwilkę krótką tym autem a i powiem tak wygodne ale nie dla mnie nie czuje tego klimatu za młody jestem do tego auta może za jakieś 20 lat a jestem przed 30
wiecie co troszke tutaj wszyscy namieszalismy, ja niewysimalem klubo OCP tylko jakie tam mozna fajne teksty znalesc, a szczerze to na kazdym forum mozna cos znalesc, niechcem aby ktos z OCP byl urazony, jezeli tak jest to przepraszam ale dajcie sobie luz jak cytuje jedno zdanie ktore moim zdanie jest smieszne tak jak czasem rozmawiaja ile ten twoj diesel pali bo poj 5.3 a kurcze mow 5.7 cos nie tak z silnikiem, ok niewazne, dla rozluznienia: napewno wiekszosc z was to slyszalo, forum motoryzacyje i cos tam gadna o spalaniu
pan X- najekonowmiczniej jest hamowac silnikiem
pan Y- zgadzma sie z toba w 100%
blondi- jak wlacza sie hamowanie silnikiem w seicento?
widac wszedzie sa takie kwiatki
pamietam tez takie ogloszenie 850ci
"osiagi: 7 lasek tygodniowo"