-
[e38] Witam
Witam,
Nazywam sie Kamil, mam 19lat :D
W BMW kocham sie od zawsze, przerobilem juz kilka egzemplarzy: e24 638, e28 m528, m3 noi teraz 740 manual.
Generalnie auto bylo idealne do czasu spotkania sie z poprzednim wlascicielem (posiadal je miesiac) - zdazyl w tym czasie wydzwonic przodem, zrobic pseudowydechy, ramki w zegarach. Auto ma LPG prins i sprawuje sie w tej konfiguracji bardzo przyjemnie. Generalnie w planach mam zrobic auto na ideal.
-
Życzę wytrwałości !
Pozdrawiam
19 lat ? nieźle :D
-
Szczesciaz jestem moze :D napewno skoro sie interesuje BMW :hah:
-
Witamy. Prosimy o zdjecia i wyposażenie. Mamy nadzieje ze nie bedzie z tym problemu i ze to nie kolejny samochod widmo.
-
NIe jest to auto widmo. Wyciag z VINu, fotka auta i innych moich nabytkow.
Wartość
Numer podwozia WBAGF51090DG00050
Kod typu GF51
Typ 740I (EUR)
Typoszereg E E38 ()
Seria 7
Rodzaj konstrukcji LIM
Układ kierowniczy LL
Drzwi 4
Silnik M60/2
Pojemność skokowa 4.00
Moc 210
Napęd HECK
Skrzynia biegów MECH
Kolor ASPENSILBER METALLIC (339)
Tapicerka LAVENDELGRAU VL NAPPA SOFT/KOMFORT (0569)
Data prod. 1994-03-09
Składanie Wyposażenie
Kod
Nazwa (interfejs)
Nazwa (ETK)
S214A AUTOMATIC STABILITY CONTROL+TRACTION Automat. ukł. przeciwpoślizg. (ASC+T)
S216A SERVOTRONIC Wspomaganie układu kier. Servotronic
S250A SIDE AIRBAGS F RR COMPARTMENT PASSENGERS Kierownica wielofunkcyjna
S296A LT/ALY WHEELS/CLASSIC Obr. BMW, st. le. Classic
S423A FLOOR MATS, VELOUR Dywaniki podłogowe Velours
S428A WARNING TRIANGLE Trójkąt ostrzegawczy i apteczka
S456A COMFORT SEATS, ELECTRIC. ADJUSTABLE Fotel komfort z pamięcią
S510A HEADLIGHT BEAM-THROW CONTR. F LOW BEAM Regulator zasięgu świateł
S534A AUTOMATIC AIR CONDITIONING Klimatyzacja automatyczna
S540A CRUISE CONTROL Tempomat
S629A CAR TELEPHONE (GSM) W CARD READER FRONT Tel. sam. sieci D z czytn. kart z przod.
S676A HIFI LOUDSPEAKER SYSTEM System głośników HiFi
S686A DIVERSITY-FUNCTION AERIAL Anteny Diversity
L801A GERMANY VERSION Wersja krajowa Niemcy/Austria
S902 SONDERKONTROLLE PRESSEWAGEN
Kod
Nazwa (interfejs)
Nazwa (ETK)
S915A BODY SKIN CONSERVATION, DELETION Brak konserwacji pokrycia zewn.
Składanie Indywidualne dane pojazdu
Tekst
no access - Vehicle data protected
Rejestracja 7 prawdziwa:) Moze ktos zna jego przygody?
Jesli sie uda auto na nowy rok otrzyma skore na desce, nowy lakier, nowe amory i meskie kolo m parallel spoke. Auto obnizone, do wymiany przednie amory.
http://img32.imageshack.us/gal.php?g=dsc07291n.jpg
-
ciekawa kolekcja :]
Progi by trzeba było pomalować i będzie cacy
-
ja wlasnie chce baranka na zderzaczkach:) Dziekuje. Najbardziej brakuje mi e24.
-
-
Koszalin, jakze bliskie memu sercu miasto, moje ex e24 wlasnie stacjonuje w kretominie lub starych bielicach
-
Witam nowego młodego forumowicza !
Pozdrawiam..
-
Zycze Ci jak najszybciej e38, kobietom w nich do twarzy, sam bym mojej ozyczal ... jakbym mial :P, Przy okazji spoznione wszystkiego najleposzego z okazji niedzielnych urodzin.
PS. Jestesmy z tego samego miesiaca :), blad:)
-
-
-
-
-
-
Witam Ciebie po raz drugi ;)
-
-
-
-
Pozdrawiam z Poznania pierwszy raz widzę taka antenę w E38 wizualnie wygląda fajnie
-
Witam rowniez. Antena faktycznie troche inna :)
-
Siemanko :)
Pomaluj progi i wystrugaj jakieś normalne wydechy i będzie laleczka :)
-
Witam i pozdrawiam z WLKP. Ładna "lalunia" i ten numer rej.,wydechy też ok! :cool:
-
Dzieki za mile opinie. Zeby byla laleczka to bedzie naprawde sporo pracy, ale raczejzrobie ja na ideal. Moze nawet za jakis czas uda sie usunac LPG. Choc im taniej jezdze e38 tym wiecej moge wkladac w inne modele :hah:
-
Witam-ładna kolekcja :)
Pozdroofki ;)
-
-
Witam i pozdrawiam:)
a jeżeli chodzi o antenę to chyba nie takie dziwne sam osobiście mam dwie 7 i w obu takie anteny
-
Pocieszyles mnie troche tymi antenami :)
-
-
-
Ostatnio pojawil sie pomysl zeby zmienic kolor auta przy przyszlym malowaniu. Propozycja to Navarraviolett metallic http://img404.imageshack.us/i/52890357xn4.jpg/
Lepszy ten czy ori aspensilver?
-
Piękny kolor -sam taki mam ;D ;) :P
-
Po dlugim czasie nadchodzi czas na powazne zmiany i w zwiazku z tym mam pytan kilka.
Auto bedzie mialo zrobiony w koncu przod (na potrzeby tego zakupilem auto z UK).
Dostanie caly nowy lakier (taki sam jak miala).
Pytania:
-Czy robic shadowline? (Chcialbym, ale dowiem sie jakie macie zdanie na ten temat)
-Doly zderzakow i progow. Malowac w kolor czy na czarno? Troche mnie drazni jak widzialem doly pod kolor to te czarne listweki pod drzwiami byly czarne i bylo to troszke komiczne (czy moze tez je wtedy pomalowac?)
-Wkladal ktos kiedy powerflexy do e38 i do tego twardsze amory? Jakie wrazenia?
-Next question - autko na zimnym badz po dluzszym nieco postoju nie odpala od razu - komp wskazal blad przeplywki i sond kiedys. Co zrobic zeby nie ladowac kasy w shit?
-Czy ktos wie jaki dyfer ze szpera pasuje pod e38? Tylko z e39? Czy mozna zapakowac wklad np. z e34 lub skadinand?
Dzieki za opinie.
Pozdrawiam
K
-
-
-
Witam :)
shadowline :cool:
-
-
-