Będę w Warszawie od jutra do wtorku, chcialbym się z Wami spotkać, nie planujecie czegoś przypadkiem ;))
Wersja do druku
Będę w Warszawie od jutra do wtorku, chcialbym się z Wami spotkać, nie planujecie czegoś przypadkiem ;))
Jeśłi chodzi o mnie to jachetnie :D
Bede śledził temat .
Intactus
Również będę w Warszawie do wtorku :D, ale bez środka transportu jakim jest 7er, tylko auto nogami ;D
to co Panowie - jutro wieczorem??
Niedziela to dobry dzień na spotkanie. Chętnie poznam Koszalin (ech te wspomnienia)
mało czasu pozostało....
No to nie ma co się szczypać. Jeśli jutro około 19-ej - 20-ej, to ja też dojadę.
Galeria Mokotów??
Poczekajmy co powie Rybnik i Koszalin :D
Jestem za jutro dobry dzień ok 19-20. Galeria Mokotów, mam nadzieję że znajdę ;)
P.S. Jak coś to jestem pod tel.601135318, mam zakwaterowanie w Hotelu Airport Okęcie ;)
Panowie teraz jestem w hanoverze :D
Rano ruszam do wawy jak dojade do 19tej to napewno bede :)
Sylwek7 masz mój numer jak co to dzwoń do mnie .
Intactus
Ło fak - to jak ja sie ogarne to tez wreszcie przybede :D
Na dole na parkingu trawiastym pod parkingami?
Cieszę się, że taki duży odzew heh, sprawa wygląda następująco: o 16 wyjeżdżam z Gliwic w Warszawie muszę się zakwaterować w hotelu Atos, potem jestem wolny ale obawiam się, że to może być koło godz 20-21, co Wy na to ? Oczywiście może być galeria Mokotów ;) Fabryczny GPS chyba nie wywiedzie mnie w pole hehe
To umówmy się wstępnie na 19:00 w Galerii Mokotów na samej górze. Łatwo znaleść a później zawsze można gdzies podjechac ;)
Będę sledził temat - szykuje się ładny spontanik :viva:
rozumiem, że poczekacie na mnie ;)) ?Cytat:
Zamieszczone przez sylwek7
To chyba oczywiste ;)Cytat:
Zamieszczone przez PrzemoS
Zobaczymy czy pasuje wszystkim 19-ta, bo jeśli nie to i później może być :P
To może 19:30? Będzie wszystkim pasowało?
To ja już powoli się zbieram, za chwilkę będę dostępny pod kom 501 090 762, poinformujcie mnie proszę, będę się spieszył
To do zobaczenia!
No i udało mi się przybyć:))
Fajnie sie z Wami było spotkać. :))
Co prawda przyjechałem czymś na krój auta, ale byłem :]
S7 temat jak najbardziej do ogarnięcia!!!:)))
My tez juz w domku.Milo bylo sie z wami spotkac i poznac nowe osoby ;) Pozdrawiam i do nastepnego :)
AAA, TALAR.
W morde, nie moglem sobie przypomnieć co ty miales napisane pod nickiem:]]]
Te ranty to masz mistrzowe:))
Ja już w hotelu, dzięki za spotkanko, milo bylo ;) Moze uda mi się wkleić te dwie fotki które zrobilem hehe ale to w środę najprędzej
Tak. Było miło
Frekwencja dopisała, pogoda gorzej :hah:
Dziękuję za miły wieczór i mam nadzieję, że już niedługo do zobaczenia :papa:
P.s. Radosz został wysadzony pod domem. Nie wiem czy dotarł do swojego łóżka :evil: :evil:
.... a mial jakieś inne opcje heheCytat:
"fotki" ze spotu ;) .... nie potrafię wkleić ...
Jeszcze nie znasz Radosza :x :evil:Cytat:
Groźnie to zabrzmialo ;)Cytat:
nie nie - nic groźnego. To tylko Radosz :hah: :hah:
Cholerka a ja obok przeleciałem was ... Gdybym wiedział to bym się stawił ...
Właśnie mieliście zadzwonić akurta dojechałem do wawy tez bym sie stawił :( :( :(
Intactus
PS. Niestety podczas jazdy cieżko było śledzić temat .
Ja od soboty nie byłem na forum ... Koledzy cholerka ... :PCytat:
Zamieszczone przez intactus
Również dziekuję za miłe spotkanie. Bardzo się cieszę, że mogłem Was wszystkich poznać. Do zobaczenia następnym razem.
P.S. Sylwek dzieki za naklejkę ;)
\Cytat:
Właśnie .. :/ Miałem inne opcje .. :evil: tym razem jednak łóżko :x
Pozdrawiam wszystkich obecnych i dziękuję za spotkanie ;)
Sylwek7! Dla Ciebie specjalne podziękowania za lot czarterem do Piaseczusets :D ;D
Dziękuje wszystkim za miłe spotkanko VitoRio za podwózkę ;) :shock: Ariusz szkoda że sie nie spotkaliśmy ;) Do następnego panowie i panie :papa:
I o to chodzi!
Wszyscy zadowoleni :viva: :viva: :viva:
Do następnego
A propos, Panie Sylwku... ----> [KLIK] ;DCytat:
Wiedziałem i cóż....
Póki co przemilczę. Zawsze zdążę dobić - daleko nie mam :P
Również i ja dziękuje za miłe spotkanie. :) Przyjemnie było poznać nowe osoby, a więc do następnego. :)
no panowie ja tez dziekuje za mile spotkanie milo bylo was zobaczyc :) do nastepnego:P
dzięki chłopaki za urozmaicenie pobytu w Wawie :) wystarczyły tylko dwa dnia a w autku mam już światełka dzienne, drogę do domu, sidemarkery hehe .. po prostu mega. Dzięki Sylwekk
panowie jedno pytanie
jaki to dzial?
Krzychu, dział chyba dobry, Archiwum....
PrzemoS, nie ma sprawy, niech służy ;D