http://cgi.ebay.pl/BOOK-BMW-7-SERIES...4#ht_587wt_820
Chcialbym zamowic ta ksiazke, ale nie mam paypala. Gdyby byl ktos jeszcze tym zainteresowany kto ma paypal chetnie przeleje mu kase na konto zeby zamowil, bo mysle ze bedzie to ciekawa lektura :D
Wersja do druku
http://cgi.ebay.pl/BOOK-BMW-7-SERIES...4#ht_587wt_820
Chcialbym zamowic ta ksiazke, ale nie mam paypala. Gdyby byl ktos jeszcze tym zainteresowany kto ma paypal chetnie przeleje mu kase na konto zeby zamowil, bo mysle ze bedzie to ciekawa lektura :D
ja mam paypal, zamówić Ci?
Bardzo chetnie :) Duze piwko gwarantowane :)
Ok sprawdziłem,
Koszta dla pierwszej książki to 72zł 20gr, każda następna to 71zł :)
są 4 książki na aukcji, kto chce, pisać na priv, podam konto i zamówię,
Wnukus pewnie sam odbierze, ale jak ktoś chce by do niego jeszcze wysłać do dorzutka jakieś 12zł
Powiedzmy że czekam na zgłoszenia do godz 22.00
PZd.
W Polsce cena byla podobna ale zainteresowania brak http://www.allegro.pl/item713432026_...tory_nowa.html
To moze wstrzymajmy sie na razie bo widze ze aukcja z krk jak ja jeszcze ma to podskocze sobie i juz dzis/jutro bede sobie czytac ;)
Google nie jest takie straszne :what:
Jako ze mnie ktos uprzedzil zagadalem do pani sprzedajacej. Moze zamowic nam wiecej sztuk jesli beda chetni, oczywiscie zaoferuje nam upust z tym ze jego wartosc poda po dostaniu ilosci sztuk jakie chcemy.
Umowilem sie z nia na kontakt za 7 dni, w tym czasie wpisujcie sie na liste kto jest chetny.
1. Wnukus
Cytat:
Zamieszczone przez wnukus
Cytat:
Uprzedzilem Cie ja :hah:
Co sie odwlecze to nie uciecze ;)
Cytat:
dobra.... wiadomo coś dalej na ten temat czy też umarło śmiercią naturalną przez zapomnienie?
W poniedzialek wysylam zamowienie. Czekalem jeszcze na wszystkich chetnych. Ksiazki beda za ok 3 tyg w krk, jak bede je mial odezwe sie z pw do wszystkich ktorzy sie zdeklarowali.
Zamowienie juz poszlo. Cena ksiazki 59zl za szt. Wyslijcie mi dane do wysylki na pw, jak dowiem sie ile przesylka podam wam dokladna kwote i konto na pw. Ksiazki beda koncem pazdziernika u was.
Mamy styczeń 2010 ... jak tam wysyłka?
hehehe zejszło się chyba :) czytam z ciekawości :x
Jeśli ktoś będzie chciał od kolegi kupić książkę to lepiej niech zamówi "za pobraniem",czyli płatne przy odbiorze.
pozdr
Porada z deczka za późno.... :medit:Cytat:
Zamieszczone przez Dzuda
Czyli co??? zapłacone...to czekamy na wywiązanie sie z obietnicy. :/Cytat:
Zamieszczone przez amato
z daaaawnych wypowiedzi (które jeszcze mam na PW) wynikało że tylko jeden z zamawiających nie zapłacił, nie wiem czy to prawda. Zatem ktoś jeszcze zapłacił? ... po za mną...? :/
Ja też byłem chętny, czekam na wiadomość, że książki dotarły i są do odbioru
(chciałem odebrać osobiście).
Biorąc pod uwagę ostatnie poczynania wnukusa, pewnie nikt nigdy nie zobaczy ani książek, ani kasy :]
Dobrze że się na to nie skusiłem. Nie ma to jak na aukcji kliknąć. To chociaż jest potwierdzenie że była transakcja.
W ogóle to Wnukusa od grudnia nie było na forum.
Przelew został dokonany przez internetowy dostęp do konta bankowego, więc potwierdzenie dokonania transakcji bank jak najbardziej może wystawić. Co do allegrowych "komentarzy" to tu chyba odpowiednikiem jest "reputacja", czyli pamięć pozostałych na temat danego forumowicza...Cytat:
Zamieszczone przez Supermen
Nie jest tak źle. Może założył sobie nowe konto (w co nie specjalnie wierzę), jednak odpisał na wysłany do niego e-mail żeby podać numer telefonu to oddzwoni w tej sprawie... Nie powiem, dość dyplomatyczne wywinięcie się, ale tylko na jakiś czas :]Cytat:
Zamieszczone przez Supermen
Staram się być człowiekiem wyrozumiałym - wiem że w życiu dzieje się różnie, czasem gorzej niżeli kiedykolwiek lepiej. Sam miałem niejeden raz takie nastawienie do życia że nie jeden by przeze mnie zbankrutował. Tu chodzi o zasadę, a nie o zapłacenie rachunków w ZUS, więc cierpliwie poczekam i pewnie kiedyś będę miał okazję odzyskać te pieniążki.
Ja nie zapłaciłem, a dlatego ze otrzymałem od wnukusia PW z info ze mam natychmiast wplacic bo inni przez to nie dostaną książek. To bylo w grudniu. A o ile dobrze pamiętam zamawiane byly we wrześniu czy cos kolo tego. Wiec mnie to zdziwiło ze ja nie wpłaciłem i przez to nikt nie otrzyma książki. Zastanowiło mnie to i Dalem sobie spokoj. I jak widać słusznie.Cytat:
Zamieszczone przez amato
...trzeba było mnie tak delikatnie poinformować o swoich wątpliwościach.... chociaż wszystko to wątpliwie wygląda...
Teraz to trzeba rozważyć załatwienie tego oficjalnie... chyba że książki lub kasa trafi do mnie... i tych którzy już zapłacili.
Szczerze mowiac nie wiedziałem ze zapłaciłeś i ze zamówiłes. Postu związanego z książka nie czytałem po tym jak złożyłem zamówienie. Poza tym pewnie wczesniej wpłaciłes niz w grudniu.Cytat:
Zamieszczone przez amato
Wysyłka miała być 20 września...
Jak widać wnukus pieniądze zebrał od kogo się dało, bo każde 50zł dobre i kolega wsiąkł :]
czy ktokolwiek odebrał w/w książkę od Wnukusa?
Może kolega wziął te książki i uciekł z nimi za granice :D :D
nie, zwyczajnie nie ma jaj aby sprawę wyprostować. Wolę książkę, nawet z rocznym opóźnieniem niżeli kasę, dlatego nie działam dalej prawnie w tym kierunku, jednak nadejdzie chwila że stwierdzę że kasę łatwiej odzyskać.
Sporadycznie zagląda on na to forum, na inne częściej. Telefonu nie obiera, zwodzi SMSami... ale OK, każdy może mieć kiepskie chwile/lata?... i mieć wszystkich głęboko w dupie. Przyjdzie jednak czas że to co się ma w dupie trzeba ... wydalić. Cała sztuka wówczas polega na tym aby zdążyć do kibla i się nie uwalić.
Jeżeli dalej będzie mnie on traktował jak gówno, to obiecuję mu być biegunką.
UWAGA! Uprzejmie proszę o podanie mi wszelkich znanych informacji na temat użytkownika znanego pod pseudonimem WNUKUS. Interesują mnie dane tele-adresowe.
Posiadając te informacje nie będę zmuszony do organizowania zbiorowego pozwu (namawiania poszkodowanych do wspólnego wystąpienia), tylko wystąpię osobiście na drodze cywilno-prawnej (bez angażowania organów ścigania) za pośrednictwem kancelarii prawnej.
Aby uniknąć oskarżeń o naruszenie danych osobowych wyłudzacza, dane takie proszę przesyłać mi drogą e-mailową krzysztof.mularski@gmail.com lub telefonicznie +48-660447686
Zapewniam że nie wydam źródła posiadania tych informacji. Nadmieniam że jednocześnie ustalam dane na temat miejsca jego przebywania innymi - publicznie dostępnymi metodami. Chciałbym mieć jednak 100% pewności że ów wyłudzacz, znany jako @Wnukus, otrzyma osobiście - do rak własny - odpowiednie pismo wyrażające moje zdanie na temat jego postępowania.