by³y takie wersje????? http://moto.allegro.pl/item720105696...sja_sport.html
MOD: Proszê o poprawne tytu³owanie tematów! Sam znak zapytania w tytule mo¿e i wzbudza ciekawo¶æ, ale nie u³atwia wyszukiwania i wprowadza zamêt!
Wersja do druku
by³y takie wersje????? http://moto.allegro.pl/item720105696...sja_sport.html
MOD: Proszê o poprawne tytu³owanie tematów! Sam znak zapytania w tytule mo¿e i wzbudza ciekawo¶æ, ale nie u³atwia wyszukiwania i wprowadza zamêt!
U sprzedaj±cych zawsze ... :hah:
Na allegro tak bywa :) gdyby napisa³ M 7 te¿ bym siê nie zdziwi³ ;)
Ehh co Wy tam wiecie - w tesco pisa³o "ko³paki sport 15' ", wiêc automatycznie auto ma sport pakiet czyli jest to wersja sport :DCytat:
Zamieszczone przez miglanc153
No ja kiedy¶ us³ysza³em od jednego kolesia który u mnie w Chojnicach 728 sprzedawa³ ¿e ma sport pakiet bo ma ¿ó³te sprê¿yny i nie ma znaczka BMW na klapie (nie mylcie z brakiem oznaczenia modelu) Tak wiêc mo¿na natrafiæ na sport wersje, rz±dowa, FULL OPCJÊ a ostatnio widzia³em na Allegro nawet wersje Business :hah:
Ciekawe co jeszcze wymy¶l±
Proponujê tytu³owaæ jako¶ bardziej zrozumiale tematy :D
W Polsce wszystko jest mo¿liwe ...
U nas po drogach je¼dzi wiêcej aut z serii M ni¿ w sumie z fabryki wyjecha³o ...
byly ;)
wersja "allegro"
Jak szukam M5i czasami na allegro to ci±gle wyskakuj± mi 520 lub tdsy ehhCytat:
Zamieszczone przez Neuf
ja to w zesz³ym roku natrafi³em na e34 ze znaczkiem M do góry nogami przyklejonym na klapie hehe :razz: :razz: :razz:
hehe..
Ró¿ne cuda siê zdarzaj± - mnie kolega kiedys pyta³, bo spotka³ w komisie e32 ze znaczkiem "716" :faint:
A na allegro.... wszystko w ka¿dej wersji siê znajdzie, a sprzedaj±cy to nawet na ¿yczenie klienta zmieni tytu³ aukcji, aby w nazwie model by³ "w³a¶ciwy" (sam dosta³em taka propozycjê :razz: )
Ja na allegro widzia³em E34 M5. Autentycznie M5 a na klapie 520 :) To siê nazywa chwyt na Calibry :D Taki prowokator :D
A sie nabijacie. Ja tam mam wersje Sport Turbo bo sobie przykleilem nalepke AC schnitzetra na desce ;)