http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/s...ne&tabNumber=2
Jak Wam się podoba taka skóra?
Wersja do druku
http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/s...ne&tabNumber=2
Jak Wam się podoba taka skóra?
Mega, mega... Tylko szkoda że dół tapicerki (wykładzina/dywaniki) jednak czarny :/
Mimo że mam granatowy środek i mi sie podoba to ta wersja troszkę za jasna jak dla mnie :/
Dla mnie lipa. Szczególnie kolor mi się nie podoba - trochę wioską czuć(strasznie pstrokaty). Połączenie welur + skóra okej ale te wzorki na materiale wyglądają jak z ruskiego obrusu ze stadionu.
Jak dla mnie 7er to auto luksusowe z nutką agresji i takie foteliki zajeżdząją trochę WT.
Des gustibus est non disputandum
kolor nie dla mnie za to przednie fotele mrrrrrrrrrrr, szukam takich już dośc długi czas i nie moge znaleśc :/ :(
Z tego co widać to jest sama skóra a nie z welurem...O gustach się nie dyskutuje,mnie osobiście ten kolor drażni tak samo jak niebieskie podświetlenie zegarów vw. Dreszczy dostaję jak coś takiego widzę.Cytat:
Zamieszczone przez positiv
jak dla mnie wyglada to odpustowo
seria 7er to limuzyna (jezdza nim koronowane glowy prezydent premier itd)
ma byc elegancko gustownie a nie wies tanczy i spiewa :razz: :evil:
skóra nie podoba mi się, ale koła :medit:
boskie
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: aaaaale kółka :medit: :medit:
Może bez przesady e38 to jednak nie pomnik Piłsudskiego tylko około 10 letnie (fakt) luksusowe auto z nutką sportu i agresji czyli jak dla mnie np. duże, ładne felgi do tego zawiecha i być może do wersji krótkich sportowe wydechy niczemu nie szpecą. Wszelkie dokładki alpiny czy ACS też dodają trochę smaczku. Niezapominajmy iż nie jest to tapczan-mercedes tylko także fajne sportowe auto, które można poddać lekkim modyfikacjom.Cytat:
Zamieszczone przez ADASIO
Aczkolwiek bardzo miło popatrzeć na taki 100% oryginał. Za parę lat takie oryginały to będą rodzynki :)
Pozdrawiam :)
dokladnie tak ale jak mamy ori wszystko to pasuje ale ten kolor i to autko wogle do mnie nie trafia ale gust ma kazdy z nas inny i to jest fantastyczne ze jeden woli blond a drugi łyse :x :cool: :hug:Cytat:
Zamieszczone przez positiv