albo po klubowe
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9624559
Wersja do druku
albo po klubowe
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9624559
Ciekawi mnie czemu guzik od ryglowania jest z auta po lifcie. Chyba że w tym czasie już był mały
To moje autko :) jak najbardziej klubowe.
Wszyskich zainteresowanych zapraszam, kontakt tel. 792353141, cena oczywiście do negocjacji.
O który guzik kolego Ci chodzi?Cytat:
Zamieszczone przez Supermen
Ten mniejszy guzik był napewno w przedliftowych w 1998 roku. Czy jeszcze w 1997, tego nie wiem.
Ale ten przód to masz strasznie spasowany.
Cytat:
Zamieszczone przez cinek_80
Ten obok guzika od awaryjnych. W przedliftowych był szeroki tak jak awaryjne a dopiero po lifcie mały zrobili. Ciekawe jak to z tym liftem było. Cy w 98 zmienili ten guzik czy szybciej
Mały guzik od ryglowania był w przedliftowych od 97 roku, bodajże od września.
...a to kojarzycie??? :P
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9625039
...moze by sie skusil :D
Zduncio już sprzedaje????Cytat:
Zamieszczone przez e32maaaciek
Cytat:
Zamieszczone przez sylwekk
a tak dużo planów było ... szkoda, bo przydałaby się w klubie taka :sad:
Jeżeli były od września to by się zgadzało bo moja jest z listopada, a pierwsza rejestracja z czerwca 1998Cytat:
Ehh i jestem rozczarowany ... A miało być tak pięknie ...Cytat:
;( żałoba forumowa.Cytat:
Zamieszczone przez Neuf
Moja jest z kwietnia 97 i ma mały guzik ..... ;D
Moja jest z 94' i też mam mały guzik :DCytat:
Zamieszczone przez Anatol
..bo sobie wymieniłem drewianka na jaśniejsze :evil:
To chyba jakieś cuda, bo mi po zmianie na ciemniejsze guzik się rozszerzył i mam szeroki w '97.... ;DCytat:
Zamieszczone przez radoshb
Ja mam szeroki bo mam duże palce ;D
No to Zduncio mnie zawiódł 8/Cytat:
A miała być zrobiona igiełka i takie plany :?
Kolego Ty ją puknąłeś czy już taką kupiłeś? Bo jak chcesz sprzedać na forum to wypadałoby napisać dlaczego był robiony przód. Takie jest moje zdanie.
Nie wiem o kogo kolego Ci chodzi bo nie napisałeś, a w tym temacie jest mowa o dwóch różnych autkach, ale jeżeli Ci chodzi o mnie to mogę powiedzieć, że ja jej nie puknąłem i nie sprzedaje jej na forum tylko otomo... i nie ja jestem autorem tego tematu. Jeżeli chcesz się więcej dowiedzieć o aucie to zapraszam osobiście bądź zadzwoń do mnie.Cytat:
Zamieszczone przez bitek-bitek
Też nie zrozumiałem o co Ci chodzi :|Cytat:
Zamieszczone przez bitek-bitek
Sprecyzuj dokładnie :]
...co to za szyby są w tej ciemnej na początku postu???to są te atermiczne czy jakas foila??podobają mi się...
Nie wiem kolego dokładnie jak się nazywają takie szybki, bo się na tym nie znam. Bardzo dużo osób zwraca na nie uwagę i wiele razy pytano się mnie o nie. Jedynie mogę powiedzieć, że są pojedyńcze i mam wrażenie jak by ich odblask zmieniał się przy różnym natężeniu słońca, a jeszcze inaczej wyglądały przy zachodzie słońca.Cytat:
Cytat:
Zamieszczone przez cinek_80
...czyli to tzw."fotochromy" jesli dobrze napisałem...gdy sie robi ciemniej to się rozjaśniają...tez sa takie folie ale chciałem się upewnic...podziękował