Witam.Noszę się z zamiarem nabycia takiego autka
http://otomoto.pl/bmw-750-C9535177.html
Może ktoś z was widział/oglądał ten egzemplarz
Wersja do druku
Witam.Noszę się z zamiarem nabycia takiego autka
http://otomoto.pl/bmw-750-C9535177.html
Może ktoś z was widział/oglądał ten egzemplarz
Zanim będziesz się zanosił z zamiarem kupna - proszę o przedstawienie się w odpowiednim dziale
To ważne
Kolego z całym szacunkiem ale zapraszam do odpowiedniego działu - czyli "Przedstaw się".
Wtedy ktoś pewnie podjedzie aby ją obejrzeć - Zaakceptowałeś regulamin forum więc będę wdzięczny za jego przestrzeganie.
Jakoś nie kojarzę z ulicy tego samochodu, ale sądząc po fotelu kierowcy nie wygląda zachęcająco. I co o jest EDS? Może chodzi o EDC?
Pamiętaj że nivo + EDC kosztuje naprawdę sporo. Może i ktoś to naprawia, ale jeszcze nie spotkałem się z rzetelnie naprawionym EDC + NIVO
Cena jak na 750 `96 spora, choć nie wygórowana
Cytat:
Zamieszczone przez sylwek7
Tak fotel widać od razu wypierdziany,i farba na boczkach powydzierana to tak na pierwszy rzut z tych zdjęć ciężko cokolwiek ocenić.Nie miałem jeszcze bmw a oglądałem już kilka i nnie było na czym oka zawiesić.Do tej nie mam daleko to może podjadę jak nikt się konkretnie negatywnie nie wypowie..
W przebiegi to dawno przestałem wierzyć tak jak w bociana ;) .Bardziej interesuje mnie stan techniczny,czy nie było jakiegoś mega dzwona,łatania z pięciu angoli itd bo jakaś tam mała obszura a nawet puknięcie mnie nie przeraża.No i serducho sprawa priorytetowa..wiadomo.Rozmowa z panem właścicielem była zachęcająca,nie chwalił się żadnymi przygodami z tym autem jedynie rdzawka na tylnej klapie podobno..
Moim zdaniem troche juz wytyrana w środku :|
Tyle że za to auto ja zostawiam swoje dosyć nietypowe cudo w rozliczeniu
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=T1129884
Środek fakt swoje lata świetności ma za sobą...Ciekawe jak reszta...?
Kumpel miał kiedyś 735 z białą skórą która wyglądała jeszcze gorzej a autko było w świetnej kondycji fizyczej .. uwierz niewielkim kosztem można przywrócić świetnosć temu wnetrzu..Cytat:
Zamieszczone przez gierobiala
Wiem. Mam wujka tapicera :) Trochę się zna na temacie bo okolicznym handlarzom robi cuda z fotelami, tak że o to się nie bardzo martwię.Odda się pod opiekę na dwa dni,zainwestuje w kratkę browaru i wnętrza nie poznam :shock:
Znam przypadki ze właściciele po sprzedaniu auta potem go nie poznawali na ulicy :)Cytat:
Neuf może byś luknął na to autko bo zdaje się że to w twoich stronach
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=713763986
Hmm - na pierwszy rzut oka wygląda naprawdę dobrze. Warto sie zainteresować :)Cytat:
Ciekawa cena jak za rocznik i dość intrygujące wyposażenie... 750 bez nawigacji, telefonu, PDC i do tego w krótkiej wersji.... Dziwne.
Juz i bez skóry widywalem, dla mnie nic dziwnego...Cytat:
Zamieszczone przez sylwekk
Bardzo ciekawa też jest cena ...Cytat:
Zamieszczone przez sylwekk
możliwe że tyle wyniosły go 3 trupy z których powstało to cudo :shock:
Z tego co rozmawiałem to na oryginale podobno,jeden tylko błotnik malowany.Jeździ nią od początku po sprowadzeniu a ze zdjęć jakimś przełamańcem nie pachnie ale zdjęcia to pikuś. .Cena jest mała to fakt i też zastanawia.Może angol?? Bez telefonu i navi da się żyć a za EDC też bym mocno nie tęsknił bo z tego co tu poczytałem to amortyzatory do najtańszych nie należą. :razz:
Cytat:
Kolego jak boisz się że może być to angol to zapytaj gościa o vin i sprawdzisz. Co do angoli to sam jeździłem jedną e38 po przekładce, śmiga w Koszalinie i swego czasu była na allegro, może nadal jest 740i zielonego koloru. Tragicznie przełożona wszystko w niej trzeszczało i pukało w dodatku kierownica przy hamowaniu latała jak oszalała :D Gość chce za nią 28 kPLN, a stan w środku tragiczny.
Nie boję się że to angol bo takiego po prostu nie kupię ani jakiegoś mocnego dzwona ,pojadę sobie koło soboty, powęszę.Cena jakaś mała,może zastaw jakiś ma bankowy...A tak nawiasem to jak to sprawdzić ??bo nie miałem do czynienia z takimi przypadkami.Z resztą napisał że z niemiec to na pewno jakąś dokumentację posiada.W Białymstoku jest sporo aut ze stanów ale ten na amerykana nie wygląda, po vin-ie da się sprawdzić chyba że szczepan.Mój kumpel zakupił sobie auto z włoch,pełna dokumentacja a po jakimś czasie sprawdził sobie vin i wyszło że angol.Przełożony super nic nie skrzeczy ale niesmak pozostał... :?
[quote="bitek-bitek"]czyżby to ten rodzyn był???Cytat:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7496595
[quote="gierobiala"]:faint: Temu "rodzynowi" po drodze vanosy wywialo... :DCytat:
Zamieszczone przez bitek-bitek
Toż to nawet nie jest 4.4 tylko stare sprzed `96 4,0. O ile 4.0 jeśli nie 3.0 - to też możliwe :razz:Cytat:
Zamieszczone przez BOSS
Rzeczywiście rodzyn
Wracajac do tematu to choćby Piotrek_e38 właśnie z Białego ma 750 w welurach ;)
:faint: Temu "rodzynowi" po drodze vanosy wywialo... :DA po czym to poznać tak na pierwszy rzut oka??Cytat:
Zamieszczone przez BOSS
Cena pewnie tak niska,bo cała,łącznie z wnętrzem w kolorze trawyCytat:
Zamieszczone przez sennapowieka
Cena niska zapewne dlatego że taki przebieg i bez tv :P
Co do przebiegu to jak ori to nie żadna tragedia,lepiej mieć 300k oryginalne niż 6ook cofnięte standardowo na 180.Niektórzy tak wolą,mam passata z oryginalnym przebiegiem370000 i jakoś mnie głowa z tego powodu nie boli,auto śmiga bez zastrzeżeń i jest w super stanie technicznym.Pozwolę sobie zacytować stare polskie przysłowie "jak się dba to się ma" i tutaj stan licznika nie ma wiele do rzeczy.Mój ojciec zakupił sobie passata w dużo gorszym stanie niż mój ale się cieszy ze jego ma 165kk a mój 370kk ;D I nie wyprowadzam go z błędu niech się cieszy na stare lata.
"Jak się dba tak się ma" - również zgodze się z tą sentencją życiową :D
Jasne, że przebieg mnie nie przeraża o ile autko było dbane i serwisowane :D
Panowie i tak przy pewnym przebiegu w aucie jest wiecej nowych niz starych części, oczywiście jeżeli ktoś dbał :)