-
[19] Styling 37 (M Parallelspeiche) replika w 19 calach
-
Ciekaw jak z wytrzymałością ,bo orginały są mega twarde (nie wiem czy nie kute??)
-
jak komus za malo to tutaj jest 20 cali w chromie ;)
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2000-...QQcmdZViewItem
-
Dziwna skrzynia w tej 7-mce.. te 19 wyglądają lepiej.
-
piękne ... moje marzenie ...
-
Cytat:
Zamieszczone przez Kronos
Dziwna skrzynia w tej 7-mce..
w stanach tiptronic byl tylko w wersji sport, razem z kubelkowymi fotelami, a normalnie byl stary automat, nawet po lifcie...
-
Hmm dziwna ta ameryka... Choć w Corvecie stosują resory do dzisiaj..
-
Tam w hameryce to nawet eM-ki to nie eM-ki .... :(
-
tak Anatol, te ori 18 cali są kute.
a co do automatów w usa po lifcie.
To zadajcie sobie pytanie, po co hamerykanom steptronic, jak oni nie umieją jeździć manualem, dla nich zmiana biegów w czasie jazdy do przodu to abstrakcja :)
no ale widać różnicę, o jeden cal.
U mnie 18 cali gubią się w nadkolu. Może dlatego, że przód wysoko stoi.
-
Kamilalfa, jakie masz u siebie opony?? jak się w ogóle jeździ na tych felgach w rozmiarze 18??
-
235/50 z przodu.
255/45 z tyłu.
Dla mnie jest lux, w koleinach znośnie.
Na allegro pojawiło się parę kompletów.
do jakiego auta chcesz je włożyć ?
-
do E38.... (nie zapeszajmy na razie...)
a jak z dostępnością takich opon i cenami??
-
Allegro przyjdzie Ci z pomocą ....
-
Jak jestesmy w temacie Allegro to pozwole sobie na fachowa porade by Qbek :D
Te felgi byly w E34, E39, E38 i E31 (osemka). Wizualnie praktycznie identyczne.
Rozmiar od E38 (i od E31) to 18x8J ET 13 na przod i 18x9,5J ET 25 na tył. I takie wlasnie polecam.
W E34 i E39 byly 18x8J i 18x9J, a ET 20/24 dla E39 i 20/22 dla E34. Tez beda pasowac ale mniej efektownie wygladac (bardziej schowane wewnatrz nadkoli no i mniejszy rant z tylu).
Warto na to zwrocic uwage przy poszukiwaniach/kupnie.
Oponki optymalne do E38 to takie jak ma kamilalfa ;)
-
Seryinje ich nie było w e 34 i e31 tylko e 38/39 :D
-
Cytat:
Zamieszczone przez Anatol
Seryinje ich nie było w e 34 tylko e 38/39 :D
byly w E34 M5 ;) od tego sie zaczelo :)
-
Z tego co mi wiadomo to dużo osób adoptowało je z e 39 :D Ja tez chciałem :D w 95/96 wyszły na końcówke produkcji ale do M5 a to" nie zwykłe e 34" :D
-
hehe E34 to E34 :) czy 518i czy M5 ;) w E34 mialy minimalnie inne ET na tyl niz w E39, wiec jak takie znajdziesz to bedzie prawdziwy rodzynek. Info tutaj:
http://felgenkatalog.auto-treff.com/?felge=370
-
-
E31,E34,E38,E39 oczywiscie nie wszystkie takie same...E38 mialo najszersze..E31 inne ET,E39 inna szerokosc oraz otwor centralny 74mm
-
Dzisiaj przymierzyłem do siebie takie tylko 18`` i powiem że chyba takie kupię... wygląda nader dobrze.
http://images34.fotosik.pl/32/3aea0a9c7d2466f8med.jpg
-
Kronos, Ty chyba miales takie w 730d ??
-
Dokłądnie takie miał VIP :)
Kronos idz w 19" ;)
-
Ale to Kronosie na zime ?? ;)
-
to sa fajne i mocne fele ...sam o takich myslalem...ale 19" sa lepsze :D
-
Tak miałem w dieslu i została mi jedna nóweczka nie używana. wczoraj przymierzyłem i pasują do obniżonego zawieszenia. Wiem że 19`` są lepsze ale u nas ciężko dostać a ze stanów wyjdą ok. 800$ za felgi plus 500$ za wysyłkę plus opony. nie wiem czy warto aż tylke za nie płacic. :?
-
miesiac temu byly z oponami na allegro za 2350zl cale polerowane (byly dwie wersje,1 ranty polerowane ,2 cale polerowane) wiem jedno ze w srebrnej e38 wygladaja przekozacko...w granatowej czy czarnej juz mnie fajnie ale i tak sa ladne...a te 19" z usa mi sie nie widza nie sa to identyczne jak te 18" no i chyba wloskie sa..