ceny tez sa mocne :x ale fakt.. auta jak z salonu
http://www.autoleitner.nl/html/aanbod.php
Wersja do druku
ceny tez sa mocne :x ale fakt.. auta jak z salonu
http://www.autoleitner.nl/html/aanbod.php
Eh to zielone e32 :shock: Chyba czas zaczac skladac do skarbonki. Pieknosci...
Krzychu już wczoraj cos o tych autach napisałem ...
Nawet nie wiesz ile osób unieszcześliwiłeś ... Ile nieprzespanych nocy spowodowałeś ... Ehhh Piekne są i nie ma co nawet mówić ...
Zatkało mnie :x
Zajefajne autka - chce je mieć :shock:
ale skarby
;]
aaaaach , ale perły .... :shock:
PS. Mój 77 post :D
OK na zdjeciach w stanie super, napewno tez w realu ale niedam wiary ze sa to nagle perelki i warte tyle kasy, OK przebieg, stan tech super (przynajmniej mam nadzieje) ale wydaje mi sie ze sa to poporostu dobre bardzo dobre auta dodatkowo dobrze odpicowane i dlatego tak to wyglada, bo jak inaczej??? nagle jest firma co wynajduje super perelki i kazde auto tak wygladalo jak do nich przyjedza? niebede sie chwalil ale kiedys "picowalem" na sprzedaz auto kolegi, dokladnie jego ojca, skoda octavia 2001r z ori przebiegiem 88tys ale normalnie wygladalo jak auto od normalego faceta, niezaczyste-niezabrudne poporostu uzywane. 2 dni!!! spedzilismy przy tej octavi ale naprawde wygladalo jak z salonu!!! naprawde cuda byly robione i wydaje mi sie ze te auta to to samo, czyli: auta w niespotykanie dobrym stanie + dobre picowanie. Codziennie mam kilka auta na warsztacie i powiem ze czasem przyjezdza zwykle auto, brudne kolpaki, kobiet z fotelikiem, wszystko ubabrane od dzieciaka a w auto z ori przebiegiem, niebite, poprostu to czego szukaja wszyscy, a tu wyglada ja szara myszka....
Też czasem mam w myjce auta co mają kilka miesiecy a upierdzielone ze głowa boli i jakbyś komuś powiedział ze mają 200tyś najechane to by uwierzył - a mają np kilkanaście. Firma wydaje mi sie ze znajduje auta z rzecziwyscie niskimi przebiegami, pewnie coponiektóre rzeczy wymieniają, świetnie picują a dla pełnej wiarygodności wywalają kosmos ceny :) Ze względu na wiek to wystarczy pare tysięcy km na polskich drogach i nawet w takiej perełce co ma kilkadziesiąt tyś przebiegu będziemy musieli wymienić zawieszenie... Kasa wbloto - ale tam 750 zielona albo L7 mi sie widzi w garażu :)Cytat:
Zamieszczone przez krzywy191
nie ma co, gul mi skoczył ;)
kompletnie odjelo mi mowe.. a ta L7 :shock: Krzychu nie ladnie ;D
w PL tez mozna znalesc ladne auto http://moto.allegro.pl/item713097986...k_koronny.html
Fakt ładne , ale to nie BMW...
W świadku koronnym było podobne - to nie to ...Cytat:
Chłop który kupił "Oryginał" dostał nawet jakiś papier ,że jego auto brało udział w filmie ble ble ... A ten ma nawet felgi inne ... O tylnych lampach nie wspominając :)
Ale ta kierownica jest ochydna :razz:Cytat:
W ogóle nie podobają mi się przeróbki w tym egzemplarzu.
czy picowane czy nie autka oczywiscie te BMW -marzenie!
co do merola jakies 9 lat temu ojciec mial sec560 org brabusa po jego sprzedazy zakupil
750il 91r e32 i jego slowa byly takie merc to archaiczne auto
W tym Sec'u podoba mi się tuning. Taki lekki i elegancki!
http://www.autoleitner.nl/html/show.php?i=328
kiedys moze znajde w podobnym stanie :/
- kiedys cie znajdeee... :D
Mnie zastanawia jedno i najważniejsze. Nie ważne ile ma przebiegu i czy jest ładne ale jak oni sie pozbyli odprysków po kamykach, kamieniach itp które walą niemiłosiernie w auto. Na zdjęciach nie ma śladu a nie chce mi sie wierzyć że taka 750 nie śmigała by po autobanie. Większy owad walnie i może zrobić jakiś wyprysk albo rysę
Prze kilkadziesiąt tysięcy masz duże szanse aby nie zniszczyć przodu - po owadach to juz wogóle nie ma takiej obcji bo myje auto ok 2 razy w tygodniu :)Cytat:
Zamieszczone przez Supermen
A ja mam takie szczęście że przez 3 tys dostałem co najmniej 1 większy odprysk. Ale to jestem ja który ma takie szczęście :sad:
Spoko nie tylko Ty - ja zachowałem częśli lakierowane w nienaruszonym stanie od 60 tyś natomiast trzy kamienie zaliczyły po kolej szybe (uratowana - oczko naprawione), halogen (wymiana szkła), prawą lampe (wlasnie grabol mi pakuje szkło)... o gwoździach w oponach nie wspomne a było juz kilka, doły zderzaka i przednich drzwi (na szczęście spolerowałem i jest ok). Ale to chyba kwestia burdelu na drogach jaki mamy, bo juz nie wiem jak to tlumaczyć, rozumiem kamienie ale gwóźń znikąd na drodze się nie wziął...Cytat:
Zamieszczone przez Supermen
To ja was obu przebije :) W 520 zmienilem szybke. Godzina popoludniowa (miedzy 18-20) dzien 1. Dzien 2. Pora poranna jade do katowic. Lekkie roboty drogowe, kamyczki, tir mnie mija, kamyczek leci i pieknie maluje mi na szybie pajaczka :razz: Czyli szybka wytrzymala ~ 100km :(
I przestancie dodawac juz te linki bo serce mi krwawi ze to nie zdjecia ode mnie z garazu ;(
Wszystko ładnie,autka piękne ale jakbyś komuś powiedział że za e32 dałeś 100 koła to by cie do czubków wsadzili :D
ale z 2 str...kup dzisiaj nowa V12 za 100.000zl ;)
ktora przewyzsza jakoscia nowe samochody tej samej serii.
Nie kupisz ,nie ma szans i nie wątpię że to auto przejeździ jeszcze nie jedną e65/66...Tyle że to jest auto dla pasjonata z gruuubym portfelikiem. Tak nawiasem to takie e32,w takim stanie budzi we mnie większe emocje niż e65 aczkolwiek takiej igły bądź co bądź w fabrycznym stanie to szczerze mówiąc nie widziałem na żywo.Cytat:
Zamieszczone przez 7ka
Ten SEC to śmiech na sali. Po pierwsze nieoryginalne lampy i ospoilerowanie, to samo z kierownicą. Skóra też nieoryginalna. Obok AMG to to nawet nie stało. I chyba pierwszy raz widzę 560 bez pamięci foteli. Idąc dalej w szczegóły - między popielniczką a lewarkiem zmiany biegów jest sterownik od komputera pokładowego. Jego wyświetlacz powinien się znajdować w miejscu obrotomierza, ale go nie ma, więc jakby jakiś składak. To moje zdanie, ale w tak kultowym samochdzie niedopuszczalne są tego typu przeróbki.
O to właśnie chodzi....Cytat:
Zamieszczone przez 7ka
Poza tym wolę takie piękne E32 które pewnie jeszcze mnie zajedzie,niż kondoniaste (bez urazy) E65 z przebiegiem 600 tyś km w którą muszę włożyć drugie tyle,ile za nią dałem...
taka malutka dygresja
pozdrawiam
takze ciekawa ;)
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...e&pageNumber=2
PIĘKNA!!! Aż się oblizałem :PCytat:
Zamieszczone przez 7ka
Jeeeezusiiiiicku :shock: straciłem władzę w nogach...Cytat:
Zamieszczone przez tuczi77
Sprzedam żonę za 8900 euro,bezwypadkowa...
Krzychu takie zdjęcia powinny być karalne... Czasami można są się spocić oglądając takie autka ehhhCytat:
Zamieszczone przez 7ka
Cytat:
Zamieszczone przez 7ka
:shock: :shock: :shock:
Sprzedam dusze dla takich individuali. Kiedyś sie dorobię własnego prywatnego muzeum gdzie będę kolekcjonować takie perełki. Na czerwonym dywanie by stały :medit:
Sliczna.... ale kolor drewna srednio do mnie przemawia(choc przelknalbym go), natomiast dol tapicerki jasny a gora czarna i deska w czarnym plastiku w ogole mi nie pasuje. Wyglada jak piesc do oka :razz: Choc koniec koncow i tak zabki zbieram z podlogi :D :DCytat:
Zamieszczone przez 7ka
:cool: w2iedzialem ze sie wam spodoba ;)
gdybym tylko sprzedal swoja... ech...
dziekuje,że zje...aliście mi Panowie dzień :(
Żarcik...poprostu mega wózki i mimo,ze nie zazdroszcze nikomu to...te e38 są mega.....i e32 ;)
Piękna e32, jak zresztą te wszystkie indyviduale :D Jak wyżej, trzeba założyć muzeum i stawiać tam takie cuda :)
Jezu jakie ślicznie te 7er aż zabrakło mi tchu w płucach...