Nawet jeżdżąć M trzeba patrzeć w lusterko.
http://moto.wp.pl/gid,10364118,title...iazdjecie.html
Wersja do druku
Nawet jeżdżąć M trzeba patrzeć w lusterko.
http://moto.wp.pl/gid,10364118,title...iazdjecie.html
Wystarczy CB i już jest parę stów do przodu :D
Troszku się ostatnio pozmieniało jeśli chodzi o park maszyn ..... ;) ubyło meganek, przybyły "mitasubiszi" ,vectry też doszły w nowych "kulorkach" ;D
Jakie mitsubishi tam nie było ich na liście :) a to śmieszne vento jeździ w okolicach Leszna :D
Dostali je ze free od jakiegoś durnia :faint:
Maja mitsubishi , starego lexusa ls400 , toyote camry ... wielu aut tu nie wymieniliCytat:
Zamieszczone przez coboss
"Mitasubiszi" są jeszcze "we foli " .... i pamiętajscie ,że teraz będą straszyć jeszcze bardziej dziwne kolory vectr ;) .... zieleń w butelce,ciemna wiśnia .... Patrzcie w lustra ;D ;D
Zawsze patrze w lustra i na autostradzie(i nie tylko) często mnie straszą takie tam,Cytat:
Zamieszczone przez Anatol
bo skoro sobie przyjemnie "płynę" na pół gazu jakieś 150-170kmh, a za mną ledwo nadążą na 110% tego co mu fabryka dała jakiś pirdek, to nie wiem czy to ktoś chce się dowartościować, że nie ustępuje bmw 7er, czy tez jakiś policajek z prowincji zwinął emetyowóz spod kościoła czy spod piekarni i goni za nmą z kwitkiem mandatowym :faint:
Ja też patrzę. Zawsze jestem bezczelny, hamuje, że podejrzane auto mam zaraz za sobą i opuszczam roletę. Jak jest zwykły obywatel to sajonara :)
Szwagier (przedstawiciel, lata po całym kraju) mówił mi abym patrzył na anteny, radiowozy mają 3, radio, CB jak każdy i trzecią CB ich policyjne :)
Kupia antenę 3 zakresową i się zdziwisz ...Cytat:
to sie nazywa kogoś ZGASIĆ ;DCytat:
Zamieszczone przez Neuf
hły hły hły
Nie wiem czy to prawda ale słyszałem że w Koszalinie jest nieoznakowane 7er E38 7.35i . Gdzieś mi się o uszy otarło że kogoś tam zatrzymało .....
Nie mówię, że tym się sugerować ale, jeżeli ma 3 anteny to jest 99% że to oni ;)Cytat:
Zamieszczone przez Neuf
Po prostu od razu trzeba się dokładnie przyjrzeć takiemu autu
Wszystko cacy tylko moim zdaniem w lusterku wstecznym troche kiepsko się liczy czyjeś anteny szczególnie jak jest w sporej odległości od nas :/
W ogóle cokolwiek dojrzeć jest ciężko. Dla tego zawsze zwalniam jak to jest możliwe i opuszczam roletę aby sprawdzić kto dokładnie siedzi w np czarnym pasacie za mną :)
Kolego Coboss fajnie to musi wyglądać :D , dziwią się ludzie napewno na maxa co jest grane ;DCytat:
Pozdrawiam
No tutaj piszesz prawdę u mnie w miasteczku jeżdżą 3 skody i jedna kia nieoznakowane a, że tych aut jest od groma to poznaje je wyłącznie po tych antenach.Cytat:
CB radia niestety nie mam,ale kilka razy udało się uniknąć mandatu przez jeden szczegół,kamera montowana jest pod wstecznym lusterkiem,można ją zauważyć,nie wiem czy jest to reguła,ale w moich okolicach jeżdżą właśnie tak wyposażone radiowozy.W opisie pod artykułem ktoś napisał,że w okolicach Warszawy jeździ radiowóz z wideorejestratorem, ciemne e39 z czarnymi szybkami i wypasionymi felgami,ciekawe czy to prawda :)
No to na pewno, Mają niezły rebus ;D ale podejrzewam, że wielu z nich od razu wie o co biega bo w końcu mają świadomość, że jeżdżą przypałowymi samochodami :) W sumie mnie to nie obchodzi co oni sobie myślą, mnie obchodzi tylko tyle aby dojechać na miejsce z kasą w kieszeni :DCytat:
Zamieszczone przez pasjonat