Ja niestety obawiam się najgorszego ,że jestem najwiekszym wypierdkiem mamuta na forum.
19.02.1990 tylko nie pisać że do żłobka :what:
Wersja do druku
Ja niestety obawiam się najgorszego ,że jestem najwiekszym wypierdkiem mamuta na forum.
19.02.1990 tylko nie pisać że do żłobka :what:
chciałbym być w twoim wieku i mieć taki samochód będąc w twoim wieku , gratuluje
piękny wiek zobaczysz od 2 z przodu lata zaczyna iść
Dla zainteresowanych :) To ja usunąłem posty nie na temat :P
Proszę o nie wypominanie sobie wieku, dorobku, pochodzenia środków na samochód itd ...
Bo będę gryzł :evil: :evil: znaczy paski wydłużal ;)
To ja chyba pobije wszystkich:
03.08.1991 :)
zagłosowałem
aczkolwiek WIEK NIE JEST WAŻNY - LICZY SIE CHARAKTER!!! :medit:
Ja toże zagłosowałem , i powiem że nie liczy się wiek a sposób dojścia do celu ;)
Nie wiem co Radosz sprzątał bo miałem martwy komp, ale nie ważne.
Wiek? i inne dowartościowania? - a co za różnica.
Twierdzisz Łukaszu że jesteś młokos w gronie 7er??? - to Cie naprostuję.
Moje syny jeszcze tu nie są zarejestrowani, bo ani żaden z nich jeszce nie pisze na tyle, by niemal każdy mógł zrozumiec później co jest napisane bez pytania autora :] :D
A już i Bartkowi (ur. 13.09.2005) i Gabrysiowi (ur. 07.03.2007) się należy członkostwo na forum - a w sumie to Gabryś byłby już zielony po zlocie w Sulejowie ;) .
Mam w domu dwóch małych "wielkich" pasjonatów 7er, co zawsze aż się biją by "jechać na beemki".
Acha - i tym samym to już by pasowało coś w Krakowie zorganizować, bo mnie synalki nękają że chcą jechać na dużo siódemek :cool:
dokładnie nie liczy sie wiek liczy sie zamiłowanie i pasja do 7er :]
Cytat:
Zamieszczone przez radoshb
Wszystko rozumie ale czemu mój post usunołeś ? :( :( :(
Nic takiego tam nie było więc czemu ? :( :(
Intactus
Wiek to żadna tajemnica, ja mam fajną datę urodzenia 07.07.1984 .
:D
A ja mam najbardziej przerąbaną ... cały świat ze mną pije ale mało kto o życzeniach pamięta ... 01.01.1984 ...Cytat:
Zamieszczone przez bitek-bitek
Cytat:
Zamieszczone przez Neuf
Piją a potem trzeźwieją .
ja tez mam fajna 07.07.1983
jak to Łukaszku? :hug: Przecież Twoje urodziny wyświetlaja się na stronie głównej, a z drugiej strony nie wymagaj od facetów, żeby pamiętali takie rzeczy :evil: i to w dodatku urodziny innego mężczyzny ;D Nie zapominaj też, że to zaraz po Sylwestrze i ludzie mają głowy zajęte np leczeniem kaca ;DCytat:
Zamieszczone przez Neuf
Nikt nie leczy kaca - Wszyscy się ze mną dopijają :>Cytat:
Zamieszczone przez radoshb
maj 85 nic specjalnego chyba
Cytat:
Zamieszczone przez arielowaty
Kolego to musimy wypić razem bo ja też jestem 07.07 tyle że 84 :D
Moje niby pechowa data: 13.08.1984r :D
26.11.1983 :) chol... a ja myślałem, że jestem tutaj kot :) dobrze, że są tu inni od noszenia piwa ;D
W żadnym wypadku !!!Cytat:
Zamieszczone przez maciej730
Mój najstarszy syn się urodził Trzynastego - 13.09.2005 , ...jest wspaniałym dzieciakiem, 1/3 mojej dumy.
a z drugiej strony to przez 4 lata jeździłem regularnie w Krakowie tramwajem linii 13 i jakoś zawsze było oki. :cool:
A jak się chwalić, to ja też mam fajna datę urodzin 04.04.1979 (coś jak 4x4 ;D ) :cool:
moja trochę takiego oszusta data jest
01.04.1985
23.02.1980r
31.03.1980 :cool: godzinki brakło a urodziłbym się w prima aprilis :what: :hah:
Widzę, że jako jedyny zagłosowałem poniżej 18 lat:D
17.05.1993
A to wbrew regulaminowi..... I co?Cytat:
Zamieszczone przez Marekk
Mamy cię :D :evil: .Cytat:
Zamieszczone przez sylwek7
Bana mu ;D ;D ;D ;D
Powoli, niech się zasłuży dla społeczeństwa :hah:Cytat:
Zamieszczone przez coboss
...na zlot z nim, a tam łeb w homonto i niech co godzinę lata do monopolowego po partię browca dla wszystkich :P
Tak jest :) po to są młodzi aby jeździć po napoje orzeźwiające :) a jak są zdolni to może jakieś fajne pupencje przywiozą :x ;D
21.02.1986
23 czerwca 1989
a myślałem że będę najmłodszy :D
06.01.84 - ponoć ś.p. babcia nalegała,by nazwać mnie jak jednego z króli...z Kacpra bym się cieszył,ale na boga...kojarzycie resztę imion...?? :what:
03.03.84 "imieniny miesiaca" :]
2 stycznia 1990
Kubanek my tu od noszenia piwa jesteśmy :D
to tak jak u mnie - jak wyżej pisałem (4x4 ;D )Cytat:
Zamieszczone przez szwed_kaskader
No skoro już nalegasz i się oferujesz.... :D to pakuj na siłownie byś po 2 razy nie kursował na zlocie ;D ;DCytat:
Zamieszczone przez LUKASZWBO
Trzeba mieć najpierw czym na zlot jechać :sad: :sad:Cytat:
Zamieszczone przez Hubertus7er
Głowa do góry chłopie :cool:Cytat:
Zamieszczone przez LUKASZWBO
Trzeba sie uśmiechać, nawet jak siedzisz gołym tyłkiem w mrowisku (wiem że łatwo tak se gadać, ale sam ostatnio miałem pare przykrych strzałów od życia...niczym seria z kałacha :sad: :faint: , a jakoś walczę dalej),
[shadow=blue:3506e905f6]22 grudnia 1987[/shadow:3506e905f6]
11.02.1990 Ale piwa to lepiej mi nie powierzać do transportu :D