Witam wszystkich.Jestem z Sopotu i moje 5 auto jest E38 740i 96r. Poprzednie auta tez były bmw.Ale dorosłem w końcu do e38.
Wersja do druku
Witam wszystkich.Jestem z Sopotu i moje 5 auto jest E38 740i 96r. Poprzednie auta tez były bmw.Ale dorosłem w końcu do e38.
Witaj na forum ;D
Witam
Witam,szkoda że dopiero dzis sie zalogowałe¶ bo przez 1,5 tygodnia byłem w Sopot to bysmy sie spotkali!! ale witam na pokladzie. dzis własnie wróciłem z Sopotu ;D
witaj
Powitac kolege
FOTKI FOTKI ,daj jakie masz!!!!!
Witam serdecznie :)
Siemaneczko :)
siemasz, czekamy na fotki :)
Witka :)
Witam :) Wrzuc foto i napisz cos wiecej :P
Witam
Witaj.. i oczywi¶cie wrzuć fotki.. i napisz co¶ więcej o sobie i samochodzie ;)
Witam serdecznie.
Pozdro!
Fotki dam jak ja odbiore. Niestety moze to potrwac do poczatku wrzesnia.Na chwile obecna jezdze e34 535i
siema ;)
Czesc :)
Witaj witaj
Witam :)
Cze¶ć :)
Witam :)
Witam Serdecznie imiennika :)
Nie każ nam tak długo czekać za fotkami ;) :]
Pozdrawiam
Bede sie starał jak najszybciej wejsc w jej posiadanie.Ale...oby nie było tego ale.Pozdrawiam
witam i ja.
Życzę by obyło się bez "ale". :)Cytat:
Zamieszczone przez Marcin740i
Witaj :)
Czyli w tej chwili auto przechodzi jaki¶ remoncik, czy też to jaka¶ zupełnie inna sprawa?
Tak jak mówia.Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase.Wystapiła obsówa z kasa.I teraz musze poczekac pare tygodni.
witam i pozdrawiam
Witam. 5tki fotki też daj :)
No niestety nie moge dac zdjecia 5er bo wyskakuje ze mam przekroczony limit załaczników na forum.Albo robie cos nie tak :)
www.photobucket.com , www.imageshack.com ..... ;D
Wrzuć foto na jaki¶ serwer hostingowy typu imageshack, fotosik, itp... a tutaj wrzuć linki do zdjęć :)Cytat:
Zamieszczone przez Marcin740i