Cytat:
Zamieszczone przez FuBu
Eddie Stobrat porządna firma, składałem tam kiedyś aplikacje.
Tylko że z tego co słyszałem to tam kierowca jest "numerkiem" ?
Ubranka macie eleganckie , też bym takie chciał :P ... a jaką furmanką śmigasz ? Wnioskuje że jeżeli jeździsz z Newark to pewnie SCANIA R380 ?
Pozdro
Co to znaczy 'kierowca z numerkiem'? Nie słyszałem jeszcze o takim określeniu :roll:
Co do furmanek, to te Scanie, które teraz przyszły, hmm... żadna rewelacja. Są to G380 - mała kabina, słaby silnik, ch...a skrzynia, bez półbiegów, długie przełożenia - ogólnie tragedia. Jedyny plus, że nowe, nic poza tym.
Na początku przychodziły R420, ale prawie wszystkie wymienili teraz na G380 - oszczędności :/
W Stobarcie lepszymi furmankami bujają się tylko Ci co jeżdżą poza wyspę lub prywatni kierowcy, którzy aby pracować dla Stobarta musieli przyjąć jego barwy.
Poprzednio, za Innovate mieliśmy porządne Volviacze, wcześniej za Corby Chilled też porządne Scanie R480 TopLine lub mniej porządne MANy TGA, nie wspomnę już, że karierę w Anglii zaczynałem na IRF-ie, całkowita porażka ;) Psuło się tam wszystko co się mogło psuć i nie tylko, na desce świeciły się wszystkie możliwe kontrolki, jak na choince :)
Cytat:
Zamieszczone przez darwaso
Witanko
sorki za podlaczenie sie , ale widze ze i mnie tez lacza tesame tematy:auta,zawod,kraj pochodzenia,kraj pobytu
-w domu 740il a w pracy Scania R420 (S&J z Melton Mowbray)
-Pozdrowionka
ps
- no i z tego samego miasta w kraju co Tomek
Siemka, znaczy Ostródziak? W Anglii mało jest ludzi z tej części Polski, przeważnie wszyscy Katowice i okolice mniejsze lub większe. Może się znamy? No i ciekawy zbieg okoliczności :P Zapraszam na PW
Pozdro