:) dobre logo :) czyje auto i czyj szkrab?? Kto tu ma takie względy? :cool: :D
PS. A może zmieniajcie je co tydzień, zdjęć jest przecież od groma :)
Wersja do druku
:) dobre logo :) czyje auto i czyj szkrab?? Kto tu ma takie względy? :cool: :D
PS. A może zmieniajcie je co tydzień, zdjęć jest przecież od groma :)
Hmm - czego nie wiem? :shock:
Słyszałem o nowej tapecie, ale nie widziałem... :/
Coboss prześlij fotkę do admina ... :D :D :D ja zrobię to jeszcze dzisiaj :)Cytat:
Zamieszczone przez coboss
o co kaman?
Odswiezcie przegladarki to zobaczycie ....
Co zobaczymy ?? :D
jestem cierpliwy i poczekam....
Nie widzisz Sylwek Twojego Bobasa na bannerze ?
Już widzi :D Mam go na linii tel ;DCytat:
Zamieszczone przez SEBEK
Jeeeeeeeeeeeeeeeeest :viva:
dzięki wielkie - wygląda prześwietnie :hug:
Na mozilla tez juz działa ;)
Sylwek no przeciez juz bylo od 10 rano!!!!!!!!!!!!!!
Musze teraz znow jakas sesje z babkami zrobic ;D ;D ;D ;D ;D ;D
W pracy mam nówkę :) W domu nadal jakiś czarny wrak ...
I ja miałem czarnego [...], ale Damias - online - poradził jak zaradzić ;)Cytat:
Zamieszczone przez Neuf
................wrak.............
o Wy ;( ;( ;(
luzik,synek Sylwka jest GIT.... :medit:
mi sie osobiscie podoba...
Dzięki Bezi. :hug:
Urodę ma po mamie, zaś inteligencję po ojcu ;)
No i lubi 7er :cool: :hah:
Gratuluje !!Cytat:
Zamieszczone przez sylwek7
Zmiana zdecydowanie na plus ;) Zdjecie kozak - autko super a szkrab widac ze zaznajomiony z tematem bo byle czemu po masce nie lazi :D :D
Zapraszamy malucha do działu "przedstaw się " :D :D
Zdjęcie bardzo fajne, ogólnie jakoś poprawiło image strony....
Patrzac po komentach moje e65 jakos nie pasowalo na logo :( :( :( :( :(
Bezi , a kto powiedział że nie pasowało ?Cytat:
Zamieszczone przez Bezi
pasowało , tylko sie trochę "przejadło"
a tak na marginesie , to spoko był pomysł cobossa na to by zmieniać image np co miesiąć :) bo co tydzień to zbyt często i pewnie admin nie ma na to czasu
super zmiana, a dzidzia pierwszorzędna ;] i tak jakby o alpinie chciał się wypowiedzieć ... Sylwek o co chodziło :] ?
piękny orient - nawiasem
Super baner :D
Cieszy oko niezmiernie. Sylwekk dobrze mówi strona zaraz tak cieplej i przyjaźniej sie prezentuje :D
Poprzedni baner też był super ale ja np nie przepadam za E65 przed liftem :(
A czy można by było zrobić taki patent na te banery, żeby urzytkownicy sami wybrali baner jaki chcą mieć wyświetlany? Było by np 10 banerów i każdy indywidualnie by wyświetlał taki jak mu sie podoba
Super :D :D
Każda zmiana ożywia :)
Sylwek gratulacje :)
dla mnie poprzednie logo było jednym z lepszych zdjęć z 7er jakie widziałem, mimo iż wolę stu procentowo e38 od e65.
Obecne zdjęcie też jest fajne. Jak by ktoś wszedł na forum to by zobaczył inne oblicze kierowców 7er, że to nie tylko łyse dresy po koksie ale także... dzieci :D.
Hehe żartuje oczywiście :D. Zdjęcie bardzo przyjazne. Dzieciak sprawia wrażenie takiego odważnego człowieka z głową podniesioną do góry. Pierwsza myśl jaka mnie naszła to to, że e38 jest linią ponadczasową nieważne czy teraz, czy kiedy wyszedł ten model czy wtedy kiedy ten dzieciak dostanie prawko :D
Pozdrawiam
Mi osobiscie stare logo z gangsta kojarzylo i te panny z pukawkami- troche mocno "dresiarsko"
Bezi oczywiscie "wrak" na zdjatku byl fajny ;) :D ale otoczka w moich oczach poglebiajaca znane wszystkim i zle kojarzace sie stereotypy.
Nowe zdjecie super :] + Sylwek-junior wskazujacy na alpine (Sylwek domyslasz sie chyba na co sie bedziesz musial szarpnac jak maly podrosnie ;D )
p.s: Zastanawia mnie jednak ta figa w dole 7 z loga "7er.pl"... ale to juz chyba tajemnica poliszynela :hihi:
Noooooooooo!! teraz wszystko jasne!!!!!!!
Sylwek to była sesja!! sam mam perę fotek tego "modela" ;D ;D ;D
Zdjęcie ponadczasowe...dla mnie to pozytywne spojrzenie w przyszłość...pięknie!!
Sylwek...ale zaszczyt!! gratuluję!!
jedyne do czego mogę się przyczepić jako geodeta to brak poziomu (lewa strona wyżej albo prawa niżej) - admini proszę poprawcie to bo mnie drażni
Wiesław, to jest fotografia czyli sztuka :D Tu poziomy nie obowiązują ;D ;D ;DCytat:
Zamieszczone przez Wiesław
A tak bardziej serio to pewnie specjalnie tak zrobione, żeby się logo 7er zmieściło ;)
Albo Sylwek ma prawy róg zderzaka przytarty :cool: ;DCytat:
Zamieszczone przez sylwekk
Ale nikt nie zwrócił uwagi, że to nie BMW tylko Alpina ;D
Świetny bannerek! Faktycznie sprawia, że strona wygląda przyjaźniej. Młody kozak! :D
Mi jak widać wyświetlił się tuż przed 18 a innym jeszcze później :) trochę dziwne myślałem, że to od razu widzą wszyscyCytat:
Zamieszczone przez Bezi
Tak zdjęcie było rewelka ale można by częściej zmieniać baner dla urozmaiceniaCytat:
Zamieszczone przez FuBu
"Ctrl + F5" i odświeża bez cache-u
To zależy od ustawień przeglądarki. Najlepiej zerować casche po zamykaniu przeglądarki. A może nie wszyscy zasłużyli hahaCytat:
Zamieszczone przez coboss
Przecież zdjęcie można ciut skręcić i niech to wygląda profesjonalnie!Cytat:
Zamieszczone przez sylwekk
Nie tylko Ciebie drażni ale zapewne też wszystkich symetryków i pedantów :)
Dajcie se spokuj - jak wam przywo to se zasłońce krzywą cześć monitora kartką papieru.
Jest szansa (jakaś tam) ,że kolejen będzie proste :)
Tu chodzi o to ,że na tapetę trafiają fajne fotki, a nie te które były robione pod linijką :)
No wszyscy to wiemy ale wyprostować je w photoshopie to kwestia 5 sekund :) a z tego co widzę to to zdjęcie chyba i tak przeleciało przez ten programik zanim trafiło tutaj :)
Zwróćcie może uwage na to że zdjęcie nie jest robione centralnie przed samochodem tylko lekko z lewej strony i stąd taki efekt.
Przyznam szczerze, że niełatwo było dziecko "złapać" w obiektyw, bo ciągle się zsuwał po masce i było duże ryzyko upadku. Sporo zdjęć Sebek i Wiesław zrobili zanim udało się uchwycić ten momentCytat:
Zamieszczone przez Damias
A ręka (figa ;)) w logo 7er to dłoń mojej żony, która też była w pogotowiu :hah:
A mi się te obskurne ogrodzenie nie podoba ... i co teraz ?? Uciany rękę i ogrodzenie oraz prostujemy auto ??
Dajmy luzu demagogi i nie czepiajmy się pierdół :)