Takiego longa jeszcze nie widziałem SUPER LONG
Wersja do druku
Takiego longa jeszcze nie widziałem SUPER LONG
Może takiego na śluby i imprezki ściągnąć ... :D
W środku to i pobiegać można ;D
Nie chcę myśleć co jeszcze :hah:
Cena nawet bardzo nie straszy.... Tylko kiepski do parkowania w parkingach podziemnych :D
mialem w pracy tak samo dlugiego lincolna......szofer jak opowiadal co ludzie potrafia wyprawiac az ciezko uwierzyc :D :D :D :D :D :D :D ....a moze i nie?!
taka 7er powinna byc do wylicytowania z szoferem nie?? ;) ;) ;)
Fajny :D :D :D :D :D :D :D
Tylko cena wręcz śmieszna jak za taką kolumbrynę :P
Trochę długi :D
Tak wygląda pięknie, szkoda że brak dużego monitorka,no i tablice z przodu ma jak Neuf tylko że on ma w chromie ;D ;D ;D
Sorry ale Mi się wcale nie podoba ;(
Rozciągnięta na maxa "parówa" :x
i to wszystko "tylko" w 4 litrach ;)
widziałem taką - a może nawet tę sama w jakimś filmie z rok temu (nie pamiętam tytułu - jakiś murzyn się woził).
W filmie nawet mi się podobała ta "parówa".
Idealny żeby spota zrobić w środku np jak pada deszcz :D
Ale kibla nie ma eh lipa..
ani jacuzzi :faint:Cytat:
Zamieszczone przez Aldik
nie ma nawet parktronicu,więc powodzenia z parkowaniem
No co Ty, przecież takim autem nie wypada cofać 8/Cytat:
Zamieszczone przez monster007
Nie ma kibla i jakuzzi ale można doposażyć :D Skoro autobusami jakoś jeżdżą to i tą parówką by sie dało :] Ciekawe czy by miała duże wzięcie jako autko do wynajęcia
A nikt nie zwrócił uwagi na gustowny 'vinyl roof', czyli obszycie dachu skajką imitującą kabriolet... :hah: Popularny zabieg stylistyczny w USA.
Moim zdaniem taki dach jest dlatego że ciężko byłoby ''dorobić'' taką powierzchnię dachu żeby trzymała się całości. A wszystkie niedoskonałości dachu można przykryć takim skórzanym skajem :D :D
z tego co znam przedłużane wersje to tak właśnie wygląda ten tematCytat:
Zamieszczone przez jokerow750
Jakoś mnie takie auto nie kręci. Jak już zauważano, przeróbka i wykończenie typowo amerykańskie. Nie liczy się długość, ale jakość :P I tutaj L7 jest dla mnie kwintesencją wszystkiego co najlepsze. Z resztą ceny mówią same za siebie. L7 to koszt rzędu 35-50tyś ojro... :]