-
Witam Wszystkich
Mam na imię Dawid. Mam 12 lat i jestem synem Komando :D nasz samochód znacie,i mam nadzieję żw za pare lat ja go odziedzicze ;D Jestem po 1 moim zlocie ogólnopolskim (IV --zlot 7-er.pl) w Sulejowie i w tym miejscu za pozwoleniem Admina zarejestrowałem sie i wszystkich obecnych na forum jak na zlocie gorąco pozdrawiam ;D
Zlot był super a jeszcze lepszy meczyk w którym również zagrałem,razem z Olejusem,Bezim,Grzechem i innymi. ;)
Jeszcze raz Wszystkich Witam ;)
-
Witam.Pozdrawiam-szybko dorastaj :D Bunia czeka! :D
-
Witaj młody przyjacielu - było mi bardzo miło Cię poznać osobiście :)
PS
Dzięki za pomoc !!!
-
Witam równiez Ciebie serdecznie Synu mój , tak tak, dorastaj, bo po zlocie ktoś tate do domu przywieżć musi ;D ;D ;D
Fakt zlot SUPER Napisałeś prawde!!! ;)
-
siemasz ! zawsze drugi kierowca w rodzinie się przyda
pozdrówa
-
-
czesc Dawid!
Świetnie że uczestniczysz żywo w życiu naszego forum ;D i życzę sukcesów
Co dwóch zapaleńców w domu to nie jeden :hah:
Trzymaj się dzielnie :viva:
-
Witam Cie i pozdrawiam :)
Tak jak tata mówi, dorastaj (byle nie za szybko) byś mógł tatę ze zlotów do domu przywozic :) no i wiadomo ... odziedziczyc 7er :)
-
Witaj ;D
Co do dziedziczenia to może lepiej zostaw tacie aby wrzucił sobie auto na "żółte blachy" .Ty już odbieraj "podwójne" kieszonkowe od taty i zbieraj na F01 ;)
Pozdrawiam Anatol ;D
-
Rąsia-my już się poznaliśmy na jednej ze spot :)
Jak to Twój tato wspomniał to włąsnie Ty jesteś pomysłodawcą zmian -to się ceni-widać
w żyłach płynie benzyna połączona z pasją do 7er :D
Pozdrawiam ;)
-
Witka młodzieńcze :hug: :papa:
-
Witam Cię Dawidzie :) Mam nadzieję ,że impreza bardzo Ci się spodobała :)
Teraz powoli ucz się ganiać autkiem ,a w końcu będzie można spokojniej pobalować z twoim ojcem :)
-
Dziekuje dziekuje za miłe powitanie :)
-
Siemasz młody :cool:
Fajny kolo z Ciebie a za prawkiem i dorastaniem nie czekaj kupuj już teraz furę i rozbieraj, zanim złożysz prawko będzie już w kieszeni :what:
-
Siema Junior :D
Pozdrawiam
-
-
Cześć Dawid :D
Pamiętaj o czym rozmawialiśmy, nie mów mi na pan, tylko Marcin ;D ;D
-
Witaj
Bardzo się cieszę że do nas dołączyłeś . Dobrze się dzieje że młodzież dołącza do klubu i podziela z takimi "starymi koniami" jak my pasję do 7er i tak jak powiedział Anatol zbieraj już na F01.
A co do seniora to podwojenie kieszonkowego juniorowi będzie pierwszym krokiem do wymarzonej siedem
Pozdrawiam
-
Dziekuje za super powitanie :) :) :) :)
-
-
-
WIta ;)
Heh! niedługo będzie tu forum rodzinne 7er :]