i to totalnego na maxa. Wczoraj lajt a dziś full stress.
Wersja do druku
i to totalnego na maxa. Wczoraj lajt a dziś full stress.
O co chodzi? Nie widziałeś nigdy tej kobiety? :hah:
Hehe no nie wiem właśnie poprostu się stresuje :-) bardzo to dziwne bo wczoraj i wczesniej było ok:)
Nie takie rzeczy człowiek jest w stanie przeżyć ;D Będzie dobrze !!!
prz 2 zonie juz sie nie stresowalem heheh ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Grunt żebyś nie zemdlał podczas przysięgi :D.
Przede wszystkim to gratulacje i najlepsze życzenia. Ja Ci życzę powodzenia. A czym jedziesz do ślubu :P
Wyluzuj kolego, przezywalem to 2 lata temu i z tego co pamietam stresu nie bylo. Bedzie dobrze godzinka w kosciele a potem IMPREZA !!!!!!!!!!!!
Działaj,działaj bo dlaczego masz mieć lepiej od nas Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze życia :hug:[/list]
Niestety nie 7er, dwóch znajomych ma ale siedzą za granicą i nie są to na tyle dobrzy znajomi żeby ich ściągać z 7emami :-). Jadę Oplem Omegą V6 3,2.Cytat:
Zamieszczone przez Supermen
Trzeba było zagadać na forum o 7eme. Ja np oferuję przejazdy na różne okazje w tym oczywiście śluby :D
Uciekaj póki czas ;D ;D
Wszystkiego dobrego i nie stresuj się ;) , dzisiaj masz się "bawić" a stresy zostaw na następny termin. Ja tak planuje i nic się nie martwie w przeciwieńswie do moje przyszłej :) .
Jeszcze raz udanego dnia.
Pozdrawiam Marek
niestresuje sie mnie to czeka za miesiac wiec wszystko na miekko :D i bez stresu
No jest ok, miesiąc temu też się nie stresowałem ;) Dziś najbardziej wku....a mnie pogoda miało być ciepło i pięknie a pada wieje i jest zimno, do hu... z ich zapowiedziami pogody nie wiem za co im płacą.
Tydzień temu mówili że będzie 21 stopni i full słonce
We wtorek już mówili 19 stopni lekkie zachmurzenie
W czwartek 17 stopni i zachmurzenie z przelotnym deszczem
Wczoraj 15 stopni deszcz do 10 potem już słonce z chmurkami
Jest jak widać......
BRAWO :D
Po co masz mieć lepiej niż my ;D
Ogólnie to puści Cię jutro od rana będziesz miał tyle latania, że nie będziesz miał czasu na stres mimo, że nerwy Cię nie opuszczą. Kulminacja będzie jak będziesz wchodził do kościoła :)
Później jak już usiądziesz na środku to pod żadnym pozorem nie myśl, że za Tobą siedzi kilkadziesiąt (lub lepiej) osób, które się cały czas na Was patrzą :D
Skup się na wybrance i na tym co mówi ksiądz i co robi a zejdzie z Ciebie wszystko. Jak będziesz miał spoko księdza to chętnie posłuchasz kazania jak nigdy wcześniej. Ja miałem takiego (jak się okazało po wejściu do kościoła), że jest to przyjaciel mojej cioci i znał moje i mojej wybranki życie bardzo dobrze :) walną takie kazanie, że o mało się nie poryczałem, co nie udało się reszcie ludzi w kościele. Życzę Ci tak samo niesamowitego i niezapomnianego dnia!
Powodzenia na nowej drodze życia ;)
Cytat:
Zamieszczone przez coboss
Dzięki wielki!!!! Ksiądz jest też przyjacielem rodziny zna mnie od dzieciaka i moją wybrankę też, no i jego kazania są naprawde super, życiowy człowiek.
kurde Gratuluję!! i powodzenia.
Przyjacielu, sam widzisz co z pogodą jak sie zmienia,odczytaj to jako znak czasu i dawaj w długą póki możesz....ŻARTOWAŁEM ;D ;D ;D
Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze zycia jak wszyscy mówią :D , nie będzie tak zle a zycie wszystko zweryfikuje ;D ;D ;D
:evil: :evil: :evil:Cytat:
Zamieszczone przez komando
Wszystkiego naj naj ;).
;D ;D ;D ;D jak napisałem "po co ma mieć lepiej niż my" ;D
Niech się cieszy :D jak będzie miał fart całe 2 tygodnie hahaha
Mi obiecali 2 tygodnie a nawet tydzień nie miną jak już nie było fajnie i zdałem sobie z tego świadomość, że zrobiłem najgłupszą rzecz w swoim życiu ;D
To jest oczywiście reguła i od tego nie ucieknie :) także Piotrek traktuj to co piszemy z uśmiechem na twarzy i rób co nieuniknione :)
No i po weselu. Było super, wszyscy zadowoleni, mieliśmy ekstra orkiestre super obsługe, pyszne jedzenie zimną wódeczke, zabawa była cudowna... a jutro powrót do szarej rzeczywistości - pracy hehe.
Pozdrawiam Wszystkich
Gratulacje i wyrazy współczucia - teraz juz będzie coraz gorzej hihihi :)
I nerwy były niepotrzebne ;)
Gratulacje i powodzenia na nowej drodze życia ;)
Hehe dzięki dzięki za ciepłe słowa:-) :DCytat:
Zamieszczone przez Aldik
umiesz pocieszyc kumpla nie ma co ;DCytat:
Zamieszczone przez Aldik
ale masz racje dlatego ci wybaczam hahaha
a dla żonkosia wyrazy szczerej gratulacji na nowej road to heel :hihi:
Adasio drogi kto jak kto ale Ty to chyba znasz sie na kobietach :) Przynajmniej takie odniosłem wrażenie... :DCytat:
Zamieszczone przez ADASIO
masz recht kolego :hug:Cytat:
Zamieszczone przez Aldik
:hug: - na zlocie tez sie poprzytulamy :D :) ?? :what:Cytat:
no musze byc niezle pijany ale kto wie kto wie ;D wiesz ze cie lubie i wiesz ze ze mna jak z dzieckiem za raczke i do baru :PCytat:
Zamieszczone przez Aldik
Ehh siem rozmarzyłem - juz sie nie moge spota doczekać :) Szkoda ze teraz nie moge jechac ;(Cytat: