w związku z regulaminem wymagane jest przywitanie w dziale przedstaw się i swoje 7er w związku z tym się przedstawiam
Mam Na Imię Nikodem i jestem ze stolicy
a moje 7er e38 740 manual
pozdrawiam
Wersja do druku
w związku z regulaminem wymagane jest przywitanie w dziale przedstaw się i swoje 7er w związku z tym się przedstawiam
Mam Na Imię Nikodem i jestem ze stolicy
a moje 7er e38 740 manual
pozdrawiam
No to żeś dał czadu Nikoś - w konkursie na najbardziej lakoniczne przywitanie już prawie wygrałeś :)
Ale mimo wszystko WITAM CIĘ PONOWNIE BARDZO SERDECZNIE !!! :)
Ja też Ciebie Witam Wojciechu
Siema Nikoś ;D
Witaj Sylwestrze
Witam :D
W I T A M
lepiej póżno niz wcale !!
Cześć Nikoś. Czy rozważasz zaprezentowanie jakichś fotografii swojego samochodu? ;D
No nie mogę - Michał przestań, bo jak mawia Anatol - padłem na cyce ;D
Witam Postic
Witam Adasio
Witaj Michale , rozważam zaprezentowanie fotografii mojego samochodu ale fakty mówią że raczej nie to zwykły samochód osobowy , ma 4 koła i kierownice , macie e38 to wiecie jak wygląda auto jest stare i czasy świetności ma za sobą więc chyba nie
eloolooo "bydlaku" :] :] :] ;D
Witaj Ariel , co tam u ciebie w Anglii kręcą się jakieś fajne małolatki ?
rozważam zaprezentowanie fotografii mojego samochodu ale fakty mówią że raczej nie to zwykły samochód osobowy , ma 4 koła i kierownice , macie e38 to wiecie jak wygląda auto jest stare i czasy świetności ma za sobą więc chyba nie
buhahahaha witaj Nikoś :faint:
Pomimo tego przydało by się abyś coś wrzucił.
Siema Nikodem :D
Witam Serdecznie Nikodem :)
Siema młody :) A gdzie fotki autka ??
Witam, związku z nową rejestracją myślę że mogłeś zmienić nick na Nikoś- bez wariat,bo nowa rejestracja to nowy człowiek,nowe szanse i nadzieje,a to co było,i ten przydomek "Wariat" zostawić w koszu.
tylko że nowej rejestracji nie było :)Cytat:
Zamieszczone przez komando
Witaj Bartek , Max , Neuf , Wiesiu , Sylwestrze
niestety jestem Nikoś Wariat i tak już zostanie :)
a do zdjęć auta to nie mam a czy to ważne autko jak autko :)
I o to chodzi!Cytat:
Zamieszczone przez NikosWariat
Liczy się własne zdanie.
Pozdrawiam :papa:
bo ja jadę do bitu prosto miarowo i trzymam się głową
są różne tematy , laseczki , bataty
widzę tu ładne siódmaczki , ale żadna z nich nie zastąpi fajnej laseczki
Witam Nikos :D :D :D :D :D :D :D
Ja Ciebie Też Witam Mirosławie
WIADOMO nikos do wyboru do koloru ale konkretnie nasrane maja w glowie...kompletna kaplica.....zreszta ja tam nie wiem jestem z moja kobita(moim wlascicielem) juz 10lat :] :D :D :D .......a slyszlem ze mniej daja za morderstwo.....buhahahahah ;D ;D ;D ;D
czyżby dożywocie ?
na 10000% lepiej trafic nie moglem........ :D :D :medit: :D :D ........chociaz ciagle slysze ze jestem jebniety........ale nie tylko od niej........wiadomo tej choroby sie nie uleczy.....
:medit: :medit: :medit: :medit: :medit:
Ariel ja tez jestem poj*bany jak lato z radiem w końcu jestem Wariat i chyba za to mnie wszyscy lubią :)
ciesze się że masz fajnego cukiereczka z którym chcesz spędzić dożywocie i jeszcze dalej :)
dzieki stary...tyle lat ze soba i powaznieszych usterek nie bylo.....oby tak dalej :D :D :D
Heh, to nawet dłużej niż ja (my) :D Tak trzymać!Cytat:
Zamieszczone przez arielowaty
Trzymać szanować dbać pielęgnować i się cieszyć :)
Siemanko
witaj hrupek
Witkacy :)
I fotki wnętrza autka też daj :D
Wiiiiitam ;)
Witaj Damianie , Witaj Karwad
niestety nie planuje wrzucać zdjęć z powodu że uważam że nie się czym chwalić a do zdjęć auto jest zbyt brudne
Witaj Nikoś
Ale jakas ta Twoja 7er marna....tyko koła, kiera i siedzenia, to nawet nie jest "base type" :faint:
Witaj Hubertus7er tak jest , co zrobić ? dobrze że w ogóle jeździ
gadaja, narzekaja, a mi sie bardzo podobała jak ją widziałem :)
Witam i pozdrawiam :)
witaj