..........................
Wersja do druku
..........................
w chromie by lepiej wyglądało :)
No i ja o chromie myślałem :>Cytat:
Zamieszczone przez LISU77
Ciekawie to wygląda ;)
Jak dla mnie - kiczowate :) Ale to moje zdanie.
Ale to jakaś lipa (folia??) :o
Gdzieś po necie latały kiedyś fotki totalnie "lustrzanego" Audi, i tam to chyba było zrobione zgodnie z zasadami sztuki...
hehe MAX :D to sie nazywa byc oryginalnym :) kiedys widzialem taka E39 kabrio z 2 mega blondynami, powiem Wam ze zajefajnie to wygladalo tylko teraz nie wiem ile w tym wrazeniu bylo udzialu tych Aniolkow w srodku :D
Nie, no co Ty :Y to najprawdziwszy bardzo drogasny i piekny lakier.Cytat:
Zamieszczone przez michal_5000
A co do chromu to dajcie spokuj, zloto jest oryginalne i w realu na prawde wyglada inponujaco ale chrom, tak jakos pospolito-kiczowato :)
To jest poprostu kosmos :) Mnie się zajeee podoba.
Ehh a moja jak to zobaczyła to powiedziała że paskudztwo. Są gusta i guściki :D
Przecież ta ema wygląda strasznie,koleś wyrządził jej straszną krzywdę :razz: na samare pasuje ale nie na takie auto.
Jest jeden minus tego lakieru. Jak walnie slonce to dziala jak jakas soczewa i chle... oslepia. A sam kolor? Jest na prawde mega, jak macie okazje i blisko to podjedzcie zobaczyc gwarantuje ze w realu zrobi na Was niesamowite wrazenie. A to czy sami bysmy chcieli miec takie cos to inna sprawa :) ja bym nie chcial i w zyciu bym tym nie jezdzil na codzien ale patrzec na to auto moge godzinami w zachwycie;)
-------------
albo i nie zobaczycie :) nie wiem dla czego ale myslalem ze to jakis Polak sobie zrobil, dopiero teraz zwrocilem uwage na blachy :)
np. http://www.reklamawizualna.pl/
Na zachodzie okleja się auta na taxi (zmiana koloru na beż)
Bo to jest tak że za dnia właściciel to normalny buisnesman poruszającym się eleganckim srebrnym BMW, ale po pracy wieczorem budzi sie w nim to coś :D Przebiera siebie i auto i rusza w miasto ;D
Nocką piękne ale za dnia trochę denne :( Mi się nie podoba
Może polerowane aluminium - widziałem kiedyś takie A8 i wyglądało megaCytat:
Zamieszczone przez michal_5000