Znalazłem superowe przerabianie standardowych sprężyn na obniżone.
Z tego co widzę można uzyskać mocną glebę a co lepsze to w cenie zgrzewki browca
Wersja do druku
Znalazłem superowe przerabianie standardowych sprężyn na obniżone.
Z tego co widzę można uzyskać mocną glebę a co lepsze to w cenie zgrzewki browca
Weź to wywal albo napisz że to żart bo jeszcze ktoś sobie tak zrobi ;D
Właśnie dlatego to zamieściłem - by nikt normalny (też para-normalny) nie wpadł na zrobienie takiej zbrodni.Cytat:
Zamieszczone przez Damias
Ale działy pomyliłeś.... Humor i off-topic umieszczamy w innych działach :D
No tak, ale nie przypadkowo tu zamieściłem - w końcu to o zawieszeniu.
Ale bardzo proszę - jeśli tak będzie lepiej to przenieś do .... .
Niezły patent,ale można też w podobny sposób auto też podnieść :razz: :shoot:
I tu widzę radziecką technologie z dawnych lat .... Można wepchnąć gume w sprężynę to i zwoje drutem spętać ...
Ale rzeźba a jaki musiał być artysta żeby coś takiego ulepić :hah:
Tuningowy patent sprzed paru ładnych lat. Było to dość modne... Fajnie strzelało czasami :D
I na pewno sprężyny nie popękają :/ :evil:
Dobry paten :x jesli ktos chce zginac :] to tak samo jak zakladaja alusy o wiekszym otworze na piaste i felga trzyma sie na srobach, Przeczytajcie komentarze zadowolonych klientow kulam ( Ja w swoim VW Golfie II zamontowałem takie coś i jest niezawodne,) :D :D :D
zgadza się, było tego sporo dawnymi czasyCytat:
Zamieszczone przez Gasper
A mi się lekko obiło o uszy, ale nie spotkałem się z tym.Cytat:
Zamieszczone przez sz4l0ny
Jedynie jak mi kumpel kiedyś (gdzieś w 96-97r.) o tym tłumaczył jak sobie jego kuzyn tak zrobił, to myślałem że mnie w ch... robi.
Było było :) wszystkie kadety tak były kładzione na glebę :D mi ktoś zaproponował w tedy do omegi :D kazałem mu się popukać w głowę :razz:
Dobijaja mnie komenty pod artykulem - po co firmowe zawieszenie, po co przeplacac itp no i jeszcze w samym artykul etekst ze nie kazdy moze sobie w naszych warunkach pozwolic na przerobki zawiasu. To niech jezdzi na seryjnym albo kupi dacie to sobie pozwoli na tuning a nie jezdzi jeden debil z drugim A4 czy golfem a jak mu to strzeli na trasie i zarzuci np w auto to przez kretyna i jego super tuning za 6,9 zginie czyjs ojciec syn czy corka :razz: Takich debili to na badanie psychiatryczne i odbierac prawko bo stwarzaja zagrozenie na drodze. Pijanych sie kara i zabiera prawko a osobe stwarzajaca zagrozenie swoim samochodem co? 200zl i do domciu, jeszcze w raczke ucaluja. Zenada :/
Spokojnie nie wyczułeś ironii :D
Nie chodzilo mi o komernty na forum tylko na interii :DCytat:
Zamieszczone przez tristeza
Nie nakręcaj się tak....szkoda życia na bezmózgich gimnazjalistówCytat:
Zamieszczone przez wnukus
kolega tez mial takie sciski hehe w oplu vectra....
nawet smialismy sie ze ma sciski w swych sprezynach, lakier z taczek oryginal :)
znam z autopsjii (kolegi) Mowil ze stukaly ale puki nie zalozyl sprezyn sportowych to wlasnie na takich sie lansowal.......