Wie ktoś może czemu to auto jest takie tanie? Bo jeśli by było to wszystko prawdą co jest napisane to biorę be zastanowienia. Jeśli możecie to obejrzyjcie i napiszcie co myślicie.
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8383678
Wersja do druku
Wie ktoś może czemu to auto jest takie tanie? Bo jeśli by było to wszystko prawdą co jest napisane to biorę be zastanowienia. Jeśli możecie to obejrzyjcie i napiszcie co myślicie.
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8383678
Troche ciezko bedzie sie do typa dodzwonic... pod nr 503 000 ;D ;D ;D
Takze okazja jak w morde strzelil...
I po ogłoszeniu
I pozamiatane "pod dywan"
ogłoszenia nie ma
A może to była jednak okazja i kolega packman zaatakował :D
swoja drogą to cena jest .... no cóż.
Sam jak sprzedawałem swoja renówkę to cene wywindowałem mocno do góry (prawie 2x więcej niz zamierzałem dostać) i w ten sposób oszczędziłem sobie - celowo - głupich telefonów i maili pod tematem "za xxx pln wezmę" lub/i podobnych niedorzecznych.
Wielu sprzedajacych przecież daje w tytule durne ceny, aby tylko zachęcić potencjalnych klientów - bo jedno za ile się wystawia, a drugie za ile się sprzedaje
Chciałbym ale niestety nie zdążyłem:( Ogłoszenie było 1 dzień więc bardzo prawdopodobne że to była faktycznie promocja. Więc poszukiwań ciąg dalszy. Az się odechciewa.
Packman podany numer telefonu pod ogloszeniem byl "503000" wiec to cale ogloszenie to byl zart!! i to dosyc kiepski :( i nic dziwnego ze admini otomoto je zdjeli.Cytat:
Zamieszczone przez packman13
Takze nie ma sie czym podniecac tylko DOKLADNIE czytac kazde ogloszenie. :]
Nie był to żart. Tylko auto ma kierownice po lewej stronie.
a my w Krakowie też mamy po lewej :D :D :DCytat:
:D :D :hah: :hah:Cytat:
to jest dobry żart... :] :what: :what:
To było pewnie ogłoszenie w angli dla angli :)Cytat:
Zamieszczone przez ROBERTO
No tak drobna pomyłka ale to się wytnie :hah:
he tez byłem zainteresowany więc napisałem do gościa maila. To co otrzymałem rozwaliło mnie :
Witaj,
Zauwazylem, jestes zainteresowany moim samochodem.
Samochód jest w doskonalym stanie.
Jestem pierwszym wlascicielem samochodu. Ja uczynilem oglosic dla samochodu, kiedy bylem w Polsce odwiedzajac moich przyjaciól. Pracuje w Anglii i obecnie mieszka w Londynie.
Powodem Ja sprzedazy samochodu do tego niska cena jest to, ze niedawno przeniósl sie w Anglii i mój samochód jest Polska modelu i ma kierownice po lewej stronie. Jest to bardzo trudne dla mnie do prowadzenia samochodu, poniewaz maja inne regulacje w tym tygodniu i znalazlem tutaj samochodu rodzinnego, który chce kupic.
Samochód ma Polska dokumentów. Samochód jest zarejestrowany w Polsce. I bedzie obejmowac wszystkie podatki wysylki jezeli jestes zainteresowany zakupem samochodu.
Bedziemy dokonania transakcji za posrednictwem bezpiecznego firmy. Otrzymasz szanse od spólki przetestowac samochód na 7 dni. Czy jestes zainteresowany, aby kupic samochód?
Dziekuje!
PS: samochód jest jak nowy, bez wypadków, bez zarysowan, nie wgniecenia, bez koniecznosci dodatkowych napraw.
Albo ktoś kiepsko pisze po polsku albo ma kiepski translator ;D :faint:
hehe stary wałek - eh ciekawe ile ludzi sie nabrało... na mobile było swego czasu wiele takich...
Teraz odpisz kolesiowi ze chcesz mimo to kupic auto a w odpowiedzi dostaniez "super bezpieczna" propozycje wplacenia kaucji 1000Eur na "super bezpieczne" haslo w western union :D ;D :D i jak wplacisz to tyle widziales kolesia jak i swoja kase :DCytat:
Zamieszczone przez hrupek
Dokładnie Boss - klasyka ;) Naiwny zawsze się znajdzie