[E38] Srebrne auto i kremowa skora?
:D panowei i panie
mam do Was zapytanie?..........jak wiecie posiadam srebrne faceliftowe e38 wraz z czarna skora.problem jest taki ze zawsze chcialem miec kremowe takie jasniutkie.mam teraz okazje wyrwac tanio wszystkie kanapy,boczki drzwi praktycznie wszystko co trzeba zeby wymienic na kremowe.jakie jest Wasze zdanie....wszelkie opinie mile widziane.z tego co wiem takowe nie wychodzili.dzieki
Re: [E38] Srebrne auto i kremowa skora?
Cytat:
Zamieszczone przez arielowaty
mam do Was zapytanie?..........jak wiecie posiadam srebrne faceliftowe e38 wraz z czarna skora.problem jest taki ze zawsze chcialem miec kremowe takie jasniutkie.mam teraz okazje wyrwac tanio wszystkie kanapy,boczki drzwi praktycznie wszystko co trzeba zeby wymienic na kremowe.jakie jest Wasze zdanie....wszelkie opinie mile widziane.z tego co wiem takowe nie wychodzili.dzieki
Kolego arielowaty! nie dubluj tematow
http://forum.7er.pl/e38-srebrne-auto...510cd4f#104614
Proszę Moedartora tego forum o skasowanie tego tematu.
Cytat:
mam do Was zapytanie?..........problem jest taki ze zawsze chcialem miec kremowe takie jasniutkie.mam teraz okazje wyrwac tanio wszystkie kanapy,boczki drzwi praktycznie wszystko co trzeba zeby wymienic na kremowe.jakie jest Wasze zdanie....
no to wyrywaj jak masz okazje :) ... będzie podobnie jak u mnie , a jak jest sam dobrze wiesz :P
Arielowaty, nie wiem na co jeszcze czekasz!
Skoro (a) zawsze Ci się takie combo podobało i (b) masz okazję wyrwać w dobrych pieniądzach - to kupuj, przekładaj - i chwal się fotami ;)
Cytat:
z tego co wiem takowe nie wychodzili.dzieki
O, z takimi osądami to ostrożnie w przypadku BMW... ;) Zapewniam Cię, że mógłbyś się zdziwić jakie kolory ludzie potrafili zamawiać - a firma nie miała problemu, żeby ich zachcianki spełnić (np. wnętrze śliwkowo-lazurowe :hah:). Sądzę że zbudowano niejedno srebrne E38 z kremowymi skórami, choć faktycznie często się takich nie widuje.
Cytat:
<stary nie zastanawiaj się tylko kupuj,250funtów to są śmieszne pieniądze,i nie kombinuj z wymianą tylko samych foteli,boczków,kanapy(ohyda)wywal wszystko i wstaw wszystko beżowe będzie pięknie :D ,widziałem kiedyś e38 z wymienionymi boczkami,fotelami i kanapą na beżowe,nie wygląda to najlepiej.