http://www.forum-clio.com/index.php/..._Serge_33.html
Wersja do druku
Trzeba się dowartościować .... ;D
Jak bym widzial Felicje wojka Ryska :what: :what: :what: :what:
Hehe bardzo ciekawe, są ludzie i parapety. W czasie wypadku te wszystkie gadżety znajdą sie w ciele kierowcy i pasażerów. Żenada. Można by właściciela nazwać jeszcze inaczej :-).
Dzisiaj mam zły humor:-)
Mi sie ów samochód podoba :evil: Dlaczego? Poniewaz jak widać jest to swojego rodzaju manifest :D Widzocznie właściciel mial juz dosyć samochodów jeżdzących z marketowymi ozdobami jak np chromowane obwódki drzwi czy swiecące na niebiesko badziewne lampeczki :razz:
Jednym slowem szacun :medit: :D
Widząc ten samochód moja małżonka głośno i siarczyście przeklnęła :shock:
Nie pamiętam kiedy ostatnio użyła niecenzuralnych słów, a ja to się lepiej nie będę wypowiadał.
Jest co oglądać
porównanie do felci wujka zdzisia bardzo trafne
mama sipson i niektóre gadżety są wyraźnie starsze niż samo clio
niektóre gadżety można podziwiać w krajowych busach na liniach podmiejskich :D
Piękna choineczka :)
Ciekawe, ile czasu zajmuje odnalezienie urządzeń sterowania i kontroli osobie posadzonej za kółkiem tego auta, a nie mającej z nim wcześniej nic wspólnego.... ;D
Całkiem zacne zestawienie "dewocjonaliów" ;D ;D
szczerze.......... to mnie to powalilo na cycki
takiej hmmmm ...... wioseczki to dawno nie bylo
moja choinka na boze narodzenie ma mniej ozdób
auto to nie choinka
dla mnie to przegiecie
Wywlókł wszystkie zabawki z domu do tego troche kabli i "pincet" opasek elektryczek. Z silnikiem 1.4 ten bolid pewnie ledwo sie człapie :D ....z drugiej zaś strony z renówką niech robi co chce na moje może go obić papą :hihi: To już nie są żarty! :D Cierpi na spaczony gust i trzeba mu współczuć...
O qr.. :shock: Myślę że to może być auto Admina klubu Clio ;D ;D :hah: Dobrze że u nas Admini nie posuwają się tak daleko :D
Hehe na całe szczęście przy kolizji w polsce taki nie dostanie kasy a po 2 przy najblizszej kontroli bylo by po dowodziku ;)
Prawda! ;)Cytat:
Zamieszczone przez radoshb
A i tak chętnie pobujałbym się tym Clio po mieście ;) Ciekawe w ilu posiadaczach 'tuningowanych' Golfów i e36 bym wzbudził zazdrość :D Już słysze ich słowa 'A skąd on ma tyle antenek?' :D A i na dyskotekę taka furka jak znalazł :]
Troche się pogubiłem patrząc na to auto.
To jest niepoważne - auto wygląca jak ..... jak patrze na fotke, to jakbym zaglądał prez okienko do koisku Ruchu lub sklepiku z dewocjonaliami.
A czy to manifest tego człowieka? pewnie tak - przeciw dobremu gustowi.
Groźny... ;D
Jakby miał 7er to więcej by się zmieściło :hah:
Jakby miał 7er ... to by nie robił straganuCytat:
Zamieszczone przez Gioco
Nigdy nie wiadomo :what: Czyżbyś znał właściciela i wiesz, że by nie zrobił straganu?Cytat:
Zamieszczone przez Hubertus7er
No oczywiście że nie znam, ale przecież nasze 7er są już tak jedyne w swoim rodzaju, że wymagają jedynie dopieszczenia, a nie globalnej przeróbki :faint:Cytat:
Zamieszczone przez Gioco
Tylko że on może o tym nie wiedzieć... ;DCytat:
Zamieszczone przez Hubertus7er
Dokładnie :hah: A miejsca w 7er jest na gadżety, oj jest :hihi:Cytat:
Zamieszczone przez sylwekk