Hej, jak w temacie
Może jakiś spocik kawowy albo grillowy sierpień - wrzesień ?
Co Wy na to ?
Dawajcie propozycje gdzie w Śląskim
Wersja do druku
Hej, jak w temacie
Może jakiś spocik kawowy albo grillowy sierpień - wrzesień ?
Co Wy na to ?
Dawajcie propozycje gdzie w Śląskim
W dziale VIP masz dość spore "spotkanie" zaplanowane. Zapraszamy ;)
Faktycznie, daaawno się u nas nic nie działo. Co to, wszyscy 7er posprzedawali czy co?
Możemy ogarnąć spota w niedzielę 5 września. Akurat będzie Klasyczna Niedziela w Będzinie, można tam się spotkać, a potem pojechać na jakąś kawę.
No i to jest jakiś konkret! Na klasycznej nie robią problemów z wjazdem?
gdzie tam do września, kawał czasu jeszcze :)
Klasyczna Niedziela w Będzinie brzmi b. dobrze, no to mamy spocik :sneakiness:.
Moja w tym roku robi za wygodny wycieczkowóz. W najbliższy weekend Zamek Książ i okolice.
@ELVIS. a czy 8.08 też coś będzie? Możliwe, że będę na Śląsku swoim jeżdżącym muzeum Wermachtu.
czy ktoś wybiera się do Będzina na klasyczną niedzielę 05.09 ?
Oczywiście, myślę, że już czas zrobić listę:
1. ELVIS
1. ELVIS
2. JanuszE38
Pojawię się, ale niestety bez 7er.
1. ELVIS
2. JanuszE38
3. jpj
ok, spróbujemy jesienią spota zorganizować.
Też się pokaże razem ze swoją E38 i razem z DobraMorda i jego E32. Na grupie E38 na fb organizowali też wydarzenie, i kilka E38 ponoć ma przyjechać.
Klasyczna niedziela odhaczona, pakiet BBS elvisa znów mi się będzie śnił po nocach [emoji16][emoji16]
Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka
Oczywiście jak zawsze przy dobrej imprezie musiała pojawić się policja. Skończyło się na kilka zabranych dowodach i pouczeniach :lol:
https://images89.fotosik.pl/535/48ba59327483ba56gen.jpg
Fajne spotkanie, pogoda i auta dopisały :)
Halo Śląsk i okolice! Co prawda mamy już na karku październik, ale czy ktoś wybiera sie na zakończenie sezonu Klasycznej Niedzieli w Będzinie? Pogoda ma dopisać.
Ja będę jak zwykle, albo moja e32, albo świeżo odpalonym śmietnikiem e38, okaże się [emoji16] ma być dużo siódemek jak ostatnio, o 9.30 jest spotkanie pod m1 w czeladzi
Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka