j/w moze ktos pogrywa w grida na peesie 3 ???
Wersja do druku
j/w moze ktos pogrywa w grida na peesie 3 ???
mi nei podeszła. Klon CMR ale dużo gorszy :) wyjątkowo odsłona CMR na PS3 mi podeszła i to bardzo ale nie kupiłem gry jak mam ochotę gram w demko. Tak jest niestety, że nie mam absolutnie czasu grać :( a więc mało kupuje gier, jak już to np na święta żeby się wyżyć :)
Online (bo pewnie po to założyłeś temat) lubię pograć w F1 ogólnie czekam aż nie wyjdzie nowa :) a do póki nie wyjdzie to boję się, że codemasters zrobi z niej kolejny, zmęczony, komercyjny bubel :/
PS. Poszukuje nowej FIFA09 może być używka, może być PL lub UK jeden pies bo to jedyne w co grywam jak chłopaki wpadną ;]
Na wymiankę mogę dać np Virtua Fighter 5 też rewelacyjna gra gdy wpadają chłopaki z browarami w odwiedziny :)
Do tego mam znajomego KILLZONE2 chce ją wymienić na cokolwiek z gatunku
Ja tam wole poczytać Bravo girl. :shock:
ja tez czekam na f1 i do tego mafia 2 bo wszystkie need for speed'y sie juz skonczyly taka hala ze szkoda pisac o tym
Ciekawy temat proponuje tu pisac kto w co pogrywa onlin e i moze sie trafimy w sieci. Ja mam Killzone2, Fifa09,CoD4,Resistance oraz Motorstorma.
A 360tka się nie liczy? Ja katuje Grida na xbox'ie :-) tzn. już skatowałem i teraz rekreacyjnie driftuje co jakiś czas ;)
Z 2giej strony to straszna lipa że posiadacze x360 i ps3 nie mogą grac ze sobą online :(
tylko teraz zeby ktos nie pisal ze x jest taki a ps3 jest takie nie chcemy tutaj zadnej wojny na forum bmw heheheh od posiadaczy konsol ;-)
a co do gierek to mam need for speed wszystkie ,gta4,call of duty 3,juiced2 i endwar ale tego w ogole nie rozumiem kupilem tylko dlatego ze dawali sluchawe w zestawie za free
Cytat:
Zamieszczone przez sommerxp
Nie gadaj, że ma wyjść MAFIA 2 na PS3 :) Czesi zrobili zajefajną grę w którą grałem z niesamowitą przyjemnością bardzo długo na PC :) będzie to na bank niesamowity hit
Może GTA4 na Killzone 2?? :) przejdę sobie i dam ziomkowi co chce się wymienić, podejrzewam, że i tak Formula One za szybko nie odda bo mimo, że stare ale jare :DCytat:
Zamieszczone przez sommerxp
Kolego może jakaś propozycja co do FIFA09?? Jakaś wymianka albo może chcesz sprzedać?Cytat:
Zamieszczone przez kri100s
Jak najbardziej tylko żeby nie było jak kolega jakiś wspomniał, żadnych kłótni która platforma lepsza itdCytat:
Zamieszczone przez nosek
W końcu temat gdzie mogę się pochwalić ;) (jak nie mam jeszcze 7er)
Mam i PS3 i Xbox 360 Elite ;)
Obie konsole są nie ocenione, wszystko zależy jaki tytuł. Exlusivy na PS3 i Xboxa360 sa naprawde super.
Każda ma swoje + i - dlatego kupiłem obie ;)
Mimo że jestem fanboy-em PS3 to również popieram żeby nie wszczynać bzdurnych wywodów która platforma lepsza. Ja z kolei gram w T5: DR (na T6 czekam oczywiście), no i w co tam popadnie z gier wartych uwagi. Na stanie mam nowego NFS-a i MGS-a 4 no i trochę gier z PSN min. Pain-a, GT5P.
To był żart :) Też się nie kłuce bo konsola jak każda inna - daje radoche wiec jest ok :)
No a może pochwalicie się ile w Grid'zie na Drift GP nabiliście? Ja na Yokohamie na 3 okrążeniach nabijam ponad 15mln ptk. :D (Oczywiscie przy ustawieniach na expert i z manualna skrzynia - bez tego drift mija sie z celem).
A tak to prawie w nic nie gram... czasem z kolegami pogramy w Fife 09, Fight Night Round 3 albo w Grid'a....
Sam gram bardzo żadko... Ostatnio pograłem troche w RE:5 wczesniej w Forze 2....
nie zebym sie chwalil tak samo znaczy ustawienia tor i ......hm jest sie czym chwalic 56 mln punktow -jeden ciagly drift combo x 44 :cool:
A więc mamy naszego króla w śród świrów i maniaków gier konsolowych :)Cytat:
Zamieszczone przez Beni0
------------------------------------------------
POWIELAM PYTANIE
Ktoś się zamieni?? :P nie mam ochoty wywalać znowu ze 200 PLN po to aby 2 razy w miesiącu włączyć na godzinę grę ;/
Zależy mi na FIFA09 ;]
A czemu nie sprzedasz jej na Allegro lub nie wymienisz na jakiejś giełdzie komputerowej?
Z tego samego powodu co nie gram ;) albo nie mam czasu albo mi sie nie chce :)
Ja sobie zrobiłem taki prezent na gwiazdkę. XboX Ps3 i TV 42" Full HD. Zasadę mam jedną nie przerabiam konsol. Oryginałów nie sprzedaję nie wymieniam. Mam np Buzz Quiz na PS3 powiem wam tak. Po kilku piwach lub jakiejś lufie zabawa przednia.
A co do maniaka .. tak jestem gadżeciarzem mam chyba świra na tym punkcie. Zresztą nie wymieniłem całej mojej kolekcji ;)
Bo jeszcze mam:
-PSP
-Ps2 slim i Fat
-PS One
-Xbox 1 który trafi do E38 ;)
Czyli ogólnie mam w co grać i co robić. Ostatnio męczę jak mam czas GTA IV na X360.
Polecam np. Gears Of Wars II czy to jak się pisze w trybie cooperative ;) Baja 4 noce zarwane :D