Witam, powracam z banicji i od razu pytam :smug: z otomoto ktoś zna?? https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-se...tml#a9fff21b38
Wersja do druku
Witam, powracam z banicji i od razu pytam :smug: z otomoto ktoś zna?? https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-se...tml#a9fff21b38
Opis wyczerpujący i chyba uczciwy sprzedający. Cena też dobra jeśli stan jest zgodny z opisem.
Jedyne co to trochę wyposażenie biedne jak na 750.
Wyposażenie nie jest powalające,ale dołożysz rolety i będzie całkiem całkiem.ALE ja nie widze takiego koloru jakoś.To jest limuzyna a nie auto leśniczego.Ale to tobie sie ma podobać kolorek.Cena dobra,sprawdz jak silnik i amorki pracują.
Auto bezwypadkowe fakt trochę sucho w nim...
A mi się lampka zapaliła. Taka słodka historia z happy endem, a gdzie info o rurce i uszczelniaczach? Facet wrzucił w rok tyle pieniędzy w auto i sprzedaje od tak o? Zrobił w rok 24k km i założył najwyższej klasy instalację gazową?
Myślisz, że pic na wodę? LPG 5500 to nie tak drogo są droższe.
Myślę, że nie jest aż tak różowo jak jest opisane. Nie ma nic wspomnianego o typowych bolączkach dla tego motoru, a przy tym wieku auta ciężko uwierzyć, że się tam nic nie dzieje. Wymiana tarcz i klocków to żaden rarytas. Zużyły się, to trzeba było wymienić.
rurka może była robiona,a gościu nie wie.Uszczelniacze może są ok.U mnie w ex obecnie 300tyś.km na blacie i zero objawów uszczelniaczy.Rurka owszem,robiłem.Wcale nie bronie tego egzemplarza.Może warto luknać
Warto luknąć to na pewno, ale oglądając zachowałbym rozsądek i ostrożność. Na bank jeden z lepszych egzemplarzy się zapowiada.
Ogólnie auto nie może zagrzac miejsca. Jak szukałem e65 to też była do sprzedania w warszawie. Coś tam było malowane i poprzedni wł mówił ze szalu nie ma
no szału to nie będzie wiadomo.750i po lifcie i ta cena.Kolor też do luftu
"najwyższej klasy instalacja gazowa" za 5500 i to z za malym zbiornikiem :first:
A czy ktoś zna ten egzemplarz? https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-se...tml#d12efded80
Z dziwności to ma pokrętło do regulacji wysokości snopu światła pomimo xenonów.
zdecydowanie ładniejsza.
Sprawdź to auto w Carfax. Jest ze stanów więc jak jest naprawdę bezwypadek to nie wykluczone ,że nie był topielcem. Cena jest śmieszna jak za 750 z 2007 roku a właściciel chętnie zamieni na cokolwiek tańsze czy droższe byle się pozbyć. Widzę ,ze szukasz tanich okazji, ale takich w oto moto nie znajdziesz.
miro nie wiem czy to okazja raczej zapytanie. Pisałem do gościa dzwoniłem bez odzewu, na kielichu widać VIN ale lekko zamazane D?67293.
A ta: https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-se...tml#bc1ade6415
O tą jak chcesz mogę trochę wypytać.
Moc jest z nami... Niezła fura. Popytaj czemu nie.
A jej stan będzie lepszy?
Jaro5 f01 za 50 tysięcy to nie jest dobry wybór :)
F01 to w ogóle nie jest dobry wybór :rofl:
Taki żarcik ........a może nie żarcik :rofl:
Miro idź sobie kup konia z furmanką.
Konia mam tylko jeszcze furmanki nie mam :)
Auto należy do znajomego mojego kumpla. Wczoraj trochę wypytałem i jednak stwierdzam, że to auto chyba jest jak każde inne tylko cenna wybiega ponad średnią i tylko właściciel jest przekonany o jego wyjątkowości.
7er było sprowadzone z uszkodzonym silnikiem, ale obecny właściciel (2 w Polsce) nie wie co dokładnie było robione, jedynie zna serwis w którym był naprawiany (marco-service w Kielcach). Auto ma od 2 lat i przejechał nim lekko ponad 10000 km. Na temat rurki i uszczelniaczy zaworowych nic nie wie tylko podejrzewa, że mogły być robione przy naprawie silnika w co ja osobiście wątpię. Opony zimowe już się powoli kończą letnie są jeszcze ok. Z wyposażenia nie dział zmieniarka (zacięła się).
Ja gdybym szukał E65 to tą byłbym zainteresowany, ale nie dałbym za nią więcej jak 45000 zł.
Maksymalnie z 35 tyś. będzie długo sprzedawał, dzięki za info.
Ja w zeszłym roku swoją sprzedałem za 38 tys., a wizualnie była w trochę gorszym stanie, wyposażenie prawie to samo (ja nie miałem night vision i grzanej kierownicy). U mnie przebieg był 264 tys. km, do usunięcia lekkie bicie na kierownicy przy hamowaniu i maglownica do uszczelnienia. Nowy właściciel pewnie z 3 tys. musiał do niej dołożyć.
Także za 35 tys. to tamtej na bank nie odda.
Dobra cygańskim targiem 35,050 zł :chuncky:
Jak już nic nie znajdziesz, to zgłoś się po porządną e65 do mnie :)
Mira się nie psuje bo mało jeżdżona :D