Panowie , znalazłem taka ciekawa f01 750 w xdrive za 12 tysi
https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-se...-ID6C1GvE.html
Jutro jadę oglądać o 16 , Panowie co sprawdzić przy tym silniku ?
Wersja do druku
Panowie , znalazłem taka ciekawa f01 750 w xdrive za 12 tysi
https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-se...-ID6C1GvE.html
Jutro jadę oglądać o 16 , Panowie co sprawdzić przy tym silniku ?
Nie mów tylko, że to odpala. Przy tej cenie jeśli odpli to nic już sprawdzać nie musisz :fat:
Weź miernik żeby sprawdzić czy nie bita :) Nie wiem kolego co można sprawdzić przy tych uszkodzeniach... Kupujesz praktycznie 2/3 auta bez motoru...
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
I potem nie biadol na forach,że bmw sie sypie.Sprawdz czy dyfer nie odleciał.Motoru to raczej już nie ma po takim dzwonie.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Ok. Sprawdzę nawet przejade się po placu. Już zarezerwowalem furę, trochę się napalilem szczerze mówiąc
Mam nadzieję, że kupujesz to jako dawcę części.
Jak na dawce ? Mam znajomego, klepal mi M5 po dzwonie, to też się wyklepie trochę mnie martwi czy blok nie peknal. Jutro ja nagrzeje i przejade się ostro na placu będzie ok biorę. Auto jeszcze jest do rejestracji bo z Szwajcarii to cena adekwatna do stanu.
Myślę że to prowokacja z Twojej strony. Jeżeli to jedzie to nagraj film i wrzuć a oddam Ci honory.
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
Kolego ja cudow nie oczekuje. Każdy widzi jaka jest cena. Wszystko da się wyklepac. Podluznica widać skrzywiona w tej Fce ale to by się sprostowalo
Chciałem się na początku odezwać, ale..
Ogólnie dużo do wlozenia, przód nie jest tani, prawie wszystkie poduszki wystrzeliły.
Trzeba takie cos dokładnie przeliczyć.
Tak się dogadalem że sprzedającym że jeśli silnik i skrzynia będzie ok to biore, auto jest niedaleko Łodzi więc odrazu do blacharza pojedzie. Cały przód to trzeba liczyć koło 8 tyś, ale to już na spokojnie. Maskę może się jakoś wyciągnie :)
Kocham takie tematy
Za ile.zaczniecie się napierd.. bo nie wiem czy popcorn mi sie uprazy ?
O ile silnik jest nieruszony w co szczerze wątpię, to zapytaj czy są jakieś "kwity" na to, że był wymieniany. Bo jeśli nie to przy tym przebiegu może być w kiepskiej formie.
Buahahahaha ,bo zaraz jebne..... hahaha
Dzwoniłem do gościa od tej f01. Tam jakiś problem jest bo auto słabo się na obroty wkreca , myślę że to jakiś czujnik. No nic , wezmę komputer to posprawdzam
Ogłoszenie nieaktualne, więc kupiona?
Kupiona, silniczek marzenie chodzi, środek bdb stan! Przód do ogarnięcia chłodnice, wiskozy itp. Zawieszenie z przodu puka. Trafiłem jak 6tke w tootka
Ja bym się wstrzymał z tymi zachwytami bo oby się nie okazało że oprócz tego co mówisz wyjdzie jeszcze coś czego ci nie życzę.
Ale kupić F za 12 koła to wyczyn tylko po czasie może okazać się że faktycznie wyczyn ale oby nie mina
Przecież ten temat to prowokacja, proponuję ban dla Pana maxela.
Wszystko co tutaj opowiada to bajki.
Filip, bez urazy, ale od pilnowania porządku jesteśmy tutaj my. Sam mam mieszane uczucia odnośnie zakupu tego auta, ale "nie mój cyrk, nie moje małpy", więc dopóki nic złego się tutaj nie dzieje (a nie dzieje) to temat będzie wisiał, a Maxel będzie pisał.
Koloru żółtego używam tylko jako moderator. Zmień sobie skórkę na ciemną i nie będziesz miał problemów. Przy okazji możesz też wyłączyć stopkę z TT, bo już wszyscy wiemy jaki masz telefon ;)https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3eca5bdd96.jpg
Może po prostu uwiarygodnij maxel ten zakup i tyle. Jakieś zdjęcia konkretnych elementów. Papierów.
A, że tak grzecznie zapytam.
W imię czego kolega Maxel ma coś udowadniać wrzucając zdjęcia lub innego rodzaju dowody na zakup lub nie tego auta?
Prosił o poradę, skorzystał/nie skorzystał, kupił/nie kupił. To jego ból.
Silnik chodzi jak pszczółka to tylko się cieszyć, lać i jeździć...
Niech każdy idzie do garażu, odkręci i przykręci koło na obniżenie ciśnienia i spokój.
@impex nie widziałeś fury a gadasz jak połamany:) do takich aut podchodzi się z komputerem.
Dla potomnych auto silnik ma cały nie naruszony, nie ma wisko ,chłodnicy itp odpalilem i przejechałem ok 800m zobaczyć czy dobrze podaje skrzynia i motor. Wszystko ok. Tymczasem szukam całego przodu może ktoś ma ? Nie musi być w kolorze :).
Wrzuć fotki tego auta bo ogłoszenie nie aktywne a chciałbym zobaczyć f01 za 12k
Masz https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...a-2e64b8e83bb3 :):):)
Co do auta to nic nie powiem, bo zdjęć nie widziałem. W PL cięzko pewnie za taką kase kupić, ale nie mówie nie, ktoś dostał reszte z OC po wypadku i tyle mu brakowało, nie znał się, chciał sie pozbyc itd itp. Wiele w życiu widziałem co do cen w co by ludzie nie uwierzyli. Łącznie z oddawaniem za friko . Kumpel ostatnio dostał za kiste piwa 124 z 94 od kumpla Niemca (handlarza), za 4 tyś w PL sie zabijali o nie i posżło od ręki. Brzydkie ale podłoga idealna i silnik super a i automat jak na 124 ładnie zmieniał.
Ok bo odbiegłem od f01.
Ciekaw jestem zakonczenia tematu, bo ja lubie takie wątki gdzie mase niedowiarków, paru kłamczuszków a potem jakiś ciekawy zwrot akcji.
Chcesz zobaczyć f01 za 12k to zapraszam do Pabianic tam stoi :)
Chłopy darujcie sobie głupie komentarze, auto było okazja , ja szarplem pierwszy , zaliczkę wysłałem elektronicznie i chula- cała mnie wyjdzie 20k z groszem.
Ale ty się chwalisz że wyjdzie cię 20 tys?
Bo jak tak to do mnie to nie przemawia kompletnie i mnie nie zaimponowaleś.
Kupiłeś rozwalone auto , zrobisz i na bank za góra 2 miechy będziesz ją chciał sprzedac za 70 :second:
Takich cffaniakow to jest więcej .
Zobaczymy też ile tematów zaraz będzie w dziale F01 co ci nie działa.
Mnie zastanawia jedno w tym wszystkim - cel tematy na forum?
Taka igła, taka okazja, tak ja pierwszy szarpaleś jak Reksio szynkę albo jak rolnik dotacje i co?
Dałeś temat na forum? Po co?
A druga rzecz niby ja kupiłeś i już od razu wiesz że wszystko jest ok że chodzi ile cię wyjdzie na gotowo?
Cholera stary jesteś widzę mistrzem ogarniania w 1 dzień wiesz tyle ile innym zajmuje to miesiąc i nie wiedzą.
Dla mnie to bullshit
Kupił pod papiery i tyle w temacie.Nawet nie wie nic na temat chlodnicy oleju,a jechał niby 800 metrów.Pytanie po co zakladać taki temat na forum ??? Pokaż kolego wiecej fotek,filmik jak pali motor po takim dzwonku.Tak z ciekawości prosze,bo jestem ciekaw
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Kolego Adasio, z całym szacunkiem ale ty też mogłeś przeglądać oferty po nocach i rankach i kupić. Napisałem na forum co warto by było sprawdzić przy kupnie takiej F z tym motorem ale nic się nie dowiedziałem tylko tyle że jestem cwaniak i kupuje tanio a sprzedaje za 70k haha. F01 to już nie jest młode auto tak samo jak E65. Papiery , brief szwajcarski wszystko mam od niego. Nie wiem dlaczego taka "chamówka" z waszej strony.
Czyli zrobiłeś to w celach dydaktycznych?
Nie no koleś jest niemożliwy :second:
Widzę że masz ból dupy @adasio
Kolego Maxel dawaj film i fotki z bank pewnoscią że to z dzis i ze to Twoje. Tak na uspokojenie bólu dupy innych :) Których chyba ponosi. Jak to prawda to ja Ci zazdroszczę, fajnie kilkadziesiąt koła przytulić. A to że będziesz wrzucać tematy na forum jak co naprawiać to chyba normalne - po to jest forum, no i jak niektórych lubie bardzo tak hmm dają zły obraz siebie w tym wątku. Po to są takie miejsca aby sie pochwalić i poradzić, dlaczego niekórzy o tym zapominają.
A Ci do kłamią no cóż, ich świat ich karma.