Czy ktoś korzystał z bimmer check ? Mają strone na FB oraz zwykłą www. Jeżdzą i oglądają auta. Ktoś wie na ile są sumienni i czy się znają na robocie ?
Wersja do druku
Czy ktoś korzystał z bimmer check ? Mają strone na FB oraz zwykłą www. Jeżdzą i oglądają auta. Ktoś wie na ile są sumienni i czy się znają na robocie ?
Aldik..... przecież to jest standardowa strona i nawet forumowicz się tym zajmuje.
No własnie gdzieś mi sie obiło o oczy - a kto z forum to ogarnia ?
Ale opini jestem ciekaw :)
Dray się tym zajmuje, pisz do niego.
Korzystałem i zapłaciłem za historię serwisową jakieś 120zł. Coś koło tego, przysłali mi odnotowane przebiegi i co bylo robione w aso do 2k15
Ja też korzystałem, ale z innego serwisu dostałem więcej informacji i za mniejsza kwotę, nie wiem czy moge podać nazwę żeby nie było że jakąs reklamę robie.
Mi bardziej chodzi o to jak oglądają auta osobiście
korzystał, słabo to wyszło
e53 za 50k, przebieg 120kkm, gość zadzwonił, że w życiu takiego auta nie widział. Auto było w Szczecinie. Po odebraniu kilka usterek, łącznie na prawie 10k wyszło. Nie mają pedantycznego podejścia lub nie znają się na mechanice.
Ale wizualnie auto jak nowe I to gość potwierdził.
Niestety bimmer check nie wykazują checi do współpracy. Stwierdzili, że ASO nie pozwala na diagnostykę i na tym poprzestali. Nawet nie próbując dowiedzieć sie czy taka możliwość istnieje. Dziwi mnie takie podejście do klienta. Chciałem skorzystać z ich usług ale ... ALE SIE NIE DA.
Pominę juz kontakt, który też jest niełatwy. Niestety nie polecam, a szkoda.
Janku ,a to by Ci nie wystarczyło ? https://www.autotesto.pl/
Zobacz sobie przykładowy raport jak to wygląda po oględzinach.
Spoko - już zleciłem ASO sprawdzenie - koszt tyle co paliwo ;) Czekam na wyniki. Wiem ze auto miało dwie stłuczki z przodu ( zderzak lampy) oraz prawa stronę przetarg ale słupki ori wiec nie dyskwalifikuje - zobaczymy technicznie . Jak będzie git to biorę
Hahaha Wierzysz w to ,że kupisz ? :biggrin1:
Oj Janku ,Janku....dobrze wiesz ,że nie weźmiesz byle czego i dalej będziesz swojej igiełki szukał no ,ale jak już wiadomo to jeszcze dłuuuuuuugo potrwa hehehe :)
No tylko nie powiedz ,że to juz sie stało ????????:hopelessness:
Stało się ;) Czarna z jasnymi fotelami 740xd ;)
EEeeee no to gratulacje . Daj jaka fota Jano. Nie być taki.