Było e38, teraz ktoś znalazł e32.
Wrzucam dla nacieszenia oczu, nie bicia piany :)
http://www.gieldaklasykow.pl/bmw-740...0-pln-wroclaw/
Wersja do druku
Było e38, teraz ktoś znalazł e32.
Wrzucam dla nacieszenia oczu, nie bicia piany :)
http://www.gieldaklasykow.pl/bmw-740...0-pln-wroclaw/
Hmm.... ciekawe ile kosztowała by przekładka :target:
Fajnie się ogląda takie autka :)
Jaka przekładka ? Damned....same nowe części ...na części z nim jak z każdym autem z tego położenia geograficznego :bump2:
ładna maszyna nie ma co
Fajna, ale przez to połączenie bardzo kiepskich kolorów wcale to auto szału nie robi...
Oczywiście jak dla mnie, bo nienawidzę białego i granatu...:glee:
no właśnie miałem pisać, że po za tym, że nówka to ani kolor z wierzchu ani fotele mi nie podchodzą
A nikt nie zauważył ciekawostki :)
Całe życie myślałem, że M60 ma serwo hamulcowe podciśnieniowe, a tutaj wersja z ASC i jest hydrauliczne jak w M70 !!!!
nie jestem ekspertem od M60, ale chyba ten temat na forum się nie pojawił, bo nie czytałem o tym...
realoem idealnie to potwierdza
jestem zaskoczony :)
Przebieg przebiegiem, wypas wypasem (w zasadzie jego brak )kolorystyka, silnik itd, ale wg mnie, jako kolekcjonerskie potraktuje je wąskie grono osób, to nie stary Jag czy Aston żeby kiera po 'złej stronie' robiła z niej jakiś extra kąsek i wpływała mocno na cenę.
Jak bym mieszkał w UK i rzygał hajsem, to może bym kupił 'dla bajeru'
Jak widać 'nowe' E38 właściciela jeszcze szuka ... Czas pokaże za ile i kiedy się sprzeda ta E32.
Auto dosyć długo przewijało się po niemieckich ogłoszeniach - było już chyba nawet u nas na forum omawiane.
Zobaczymy jak długo "powisi".
Szkoda ze w efekcie końcowym raczej się nie dowiemy za ile na prawdę zostanie sprzedane bo moim zdaniem cena jest poważnie przesadzona.
Kolorystyka + kiera po złej stronie... i nawet przebieg nie pomoże
Moim zdaniem, ona nie ma takiego przebiegu. Świadczy o tym wysiedziany fotel pasażera, widać załąmanie na tapicerce, nie wiem, czy to od przestawiania, ale ogółem ta tapicerka jest zwyczajnie dość mocno brudna, szczególnie jeśli weźmie się uwagę na ten deklarowany przebieg. Kierownica jest owszem, w rewelacyjnym stanie, ale do nowej troszkę jej brakuje. Fajne radio ma :)
Stan podwozia, to już trochę inna bajka, to świadczy o mizernym przebiegu.
Tak czy inaczej kawał detailerskiej roboty, nawet plastiki podwozia "poplakowane" jednak taka niedoróba jak brudne tapicerki to w takim aucie za tą cenę hańba.
Kolorystycznie też słabiutko :D
Jak ono 25 lat stało, to tapicerka od wieku się mogła wybrudzić. Fotele też myślałem, że wysiedziane, ale one oba mają takie załamanie w siedziska. Może też że starości. Ja bym powiedział tak, że jak na nieodebrane przez klienta auto, to ono ma bardzo duży przebieg ;-) wiadomo, jakąś historię trzeba było napisać :-)
Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
Pisałem o tym aucie. Dawałem fotki na żywo. Jal dla mnie kolory takie sobie. Stan zachowania wzorowy. Nic nie zniszczone. Folia na progach i gdzies tam jeszcze. Giełda obok mnie jest.
Jak dla mnie to auto jest średnie, o ile biały kolor wygląda nieźle na e32, to środek jest wstrętny. Do tego kierownica po złej stronie i cena z kosmosu.
Można mieć piękne E32 za 30% tej kwoty jedyna zaleta to ten przebieg
A ta kierownica, to nie pasuje Wam "mocno", czy bardzo? :eyebrows:
Uwalone błotem pedały i wykładzina wkoło, tłumaczą brak dywanika kierowcy.
Fotel kierowcy jest przede wszystkim brudny. Ta fałda na siedzisku mnie trochę niepokoi. Ale skoro auto się "przewijało" tu i ówdzie, to nie dziwota.
Oko można nacieszyć mimo wszystko. Dziwne zestawienie wyposażenia bo radia nie ma ale EDC jest. Biały kolor fajny nawet ale środek to już porażka. Co do hamulcy to każda 740 czy też nawet 540 z Anglii ma właśnie taki układ hamulcowy a nie na podwójnym serwie. Wiem to z autopsji.
Być może powiem coś kontrowersyjnego ale wg. mnie największą wadą tego auta jest...przebieg.
Raz, że można wmówić potencjalnemu klientowi, że jest to nowe auto, a przecież nie jest.
Dwa, ten "magicznie" niski przebieg wywindował cenę samochodu do granic absurdu.
Trzy, jak ktoś go kupi to każdy kilometr (czy mila w tym przypadku) przekręcony na liczniku jest jak cios w plecy dla właściciela :courage:
Tak więc najprawdopodobniej ten egzemplarz skazany jest już na stanie.
no to może faktycznie jak kierka po prawej to może było im łatwiej zastosować taki układ...
25 lat stało w niemieckim salonie? Ładnie go sobie potrzymali :RpS_laugh: Nikt wcześniej nie wpadł na pomysł, żeby się ze spadkobiercami kupującego zgadać? W końcu nie mało za ten samochód zapłacił.
Polska jest aż takim rynkiem, że kolejne fabrycznie nowe BMW trafiło akurat do nas? :twitch: BTW ta kierownica po prawej stronie sprawia, że chyba dłuugo się nikt nią nie zainteresuje.
auto warte moze ze 100k pln ale to dla kogos z uk :)
w polsce z 50tys max
bo juz lepiej kupic e32 w supr stanie z przebiegiem 150tys z normalna kierownica
pojezdzic z rok, 3 i sprzedac za prawie tyle samo albo zostawic na zawsze
niz kupic to i trzymac w ogrzewanym garazu bo kazdy km to mega strata, no i wiocha jezdzic w polsce autem popularnym zwyklym z kiera po prawej stronie na polskich blachach
mega wiocha!
i kto z postronnych bedzie wiedzial ze za auto chciano 200k??
tylko idiota to kupi
niech to oferuja w uk a nie szukaja jeleni u nas
poza tym ta tapicerka to wyciagnieta, watpie by po 600 milach tak sie wyciagnela, juz nie chodzi o zalamanie ale na boczku popatrzcie
i TO FOTEL PASAZERA!
za tak akase to juz bym wolal jakiegos mercedesa 126, tam welury nawet sa piekniejsze i trwalsze niz w bmw
taki merc przy 200tys bedzie wygladal lepiej niz to e32 po 50sciu
skoro tu po 600milach juz tak tapicerka na fotelu sie wyciagnela :)
Może przez te 25 lat oglądających i siadających w nim było więcej niż w nie jednej taksówce :laugh: No bo przecież go nie zamurowali w tym salonie. Jak stał, to pewnie każdy nowy pracownik chciał go zobaczyć.
Swoją drogą ciekawe za ile był sprzedany z tego salonu.
Ale właśnie nie rozumiem. Salon wziął to auto w rozliczeniu za te lata przechowywania, że miał prawo je sprzedać drugi raz?
Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
Przeleciałem zdjęcia na tel... podoba mi się podłoga, widać że auto ma mały przebieg.
Spasowanie zderzaków masakra...