https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-se...tml#060f2c29e6
Wersja do druku
Ładna. Przynajmniej na zdjęciach. Jechać oglądać bo jak faktycznie jest fajna to długo nie postoi .
Klimy nie ma to paru zrezygnuje.
Pewnie tak ,ale przy takim aucie dla mnie to by np. nie był priorytet.
Klime dołożyć to nie jest duży problem....
Ten samochód od roku czasu wisi na ogłoszeniach. Z tego co widzę to u tego samego właściciela.
Osobiście nie widziałem. Kolega oglądał. Podobno doły drzwi były naprawiane i zrobione jest to dosyć niechlujnie.
auta nie widziałem wczesniej w ogłoszeniach. wygląda ok, warto poprosić o wiecej info , jesli buda zdrowa można ryzykować. Co do braku klimy to ja dokladam klime oryginalną bmw i jak nie ma w aucie wiazki gotowej pod klime kompresor oszuszacz i inne bajery , to znowu nie takie łatwe te dołożenie ......
Faktycznie, z ta naprawa drzwi na dole to taki handmade. Dostalem kilka zdjec wiecej na email.
auto było wcześniej wystawione ze słabymi zdjęciami za 9500 zł. Klasyczna zagrywka - umyć, zrobić lepsze zdjęcia, wystawić za więcej (najwyżej zejdę z ceny). Auta nie widziałem ale poza tą dziwną zagrywką cenową uważam, że warto je obejrzeć, wygląda okey i ma oryginalne radio co jest rzadkością = wygląda jakby jakiś poważniejszy człowiek tym jeździł ale pewności nie ma :D
A co do dołów drzwi w e32... Really ? wy się tym w ogóle przejmujecie ? :D przecież to logiczne, że będą zgnite, chyba ze auto stało w ogrzewanym garażu i nie jeździło w deszcz/zimę - a tu cenę bym pomnożył co najmniej x3
Nie zły patent z roletami :biggrin-new:
Jeżeli opis pokrywa się z rzeczywistością. To wydaje mi się, że rozsądny wybór...Ale jak tam na autach się nie znam, więc poczekaj na opinie innych...:friendly_wink:
Jedyna rzecz, która może martwić to kwestia sprawności ASB. Bo nie ma o niej ani słowa, ale nie oznacza to, że jest w kiepskim stanie...
O co kaman z roletami?
Zobacz sobie przedostatnie zdjęcie i drugie od końca. Dobry ktoś patent wymyslil
Dobrze wiesz że mailem na myśli drugie i trzecie od końca. Myślałem o czym innym, do tego pon rano he he. Idę zaraz uciąć swoje i tak zrobię skoro mówisz że będzie solidniej :-D
Ogólnie wygląda na auto z potencjałem. Jak już jesteśmy przy roletach, zastanawiam się gdzie jest guzik od elektrycznej, na konsoli go brak.
Przydałby się VIN, bo w środku z tapicerką niezły miszmasz.
Roleta dokladana, boczki i tunel w skorze takze.
Ten long to kolegi z forum jest ;)
Ktorego? Nick?
Tak, to moja ślicznotka ;)
VIN WBAGC41000DB94923
Zgadza się, rolety, boczki i tunel dołożone - nie widzę w tym nic złego. Jeszcze niedawno panował szał na dokładanie retrofitów, łącznie z montażem przesuwnej kanapy w "nie longach" ;)
Posiadam też oryginalne plastikowe boczki, tunel i półkę bez rolety.
Od strony blacharskiej jest całkiem przyzwoicie - podłoga ok, progi po zdjęciu plastikowych osłon - prawy bez zarzutu, lewy w 2 miejscach wymaga delikatnych poprawek, 3 drzwi do uratowania, przednie prawe raczej do wymiany.
Cieknie jeden amorek nivo, da się jeździć, poziomowanie działa, jednak trzeba się liczyć z koniecznością naprawy. Regeneracja kosztuje 450zł/szt (informacja aktualna i sprawdzona).
Jeśli ktoś zainteresowany, śmiało pytać o wszystko :)
z longa nie ma wyboru za te pieniadze jak jest jak w opisie a ten pas nie jest po jakies bombie to mozna brac
https://www.olx.pl/i2/oferta/bmw-ser...ml#:65fbb2ede2
Ktos co o tej sztuce?
http://allegro.pl/bmw-730i-730-i-e32...027699832.html
Jakieś opinie?
Dzwoniłem, w kolejkę trzeba się ustawić żeby auto obejrzec także pewnie już nieaktualne.
Dziś odpaliłem alledrogo, no i nie ukrywam, że zrobiła na mnie duże wrażenie. Wyglada bardzo fajnie, ciekawe czy sprzedający pisze prawdę :)
Tekst trochę handlarzem zajechal, już parę takich sztuk obejrzałem, zwłaszcza z cyklu e32. Sprzedajacy tak nalegal, żebym przyjechał jeszcze w ten sam dzień, bo ludzie mu już zaliczkę chcą w ciemno wpłacać.
Jak pojechałem na oględziny, a na szczęście miałem je pod nosem, a następnie wyciągnąłem miernik to sprzedający tak pięknie zaczął prawdę mówiąc że hoho :)
Z ceny zszedł od razu o 3 tysiace, jak się zdecyduje :)
A auto było wystawione na fb w grupach polecane youngtimery, klasyki coś tam coś tam. Na zdjęciach igła, a w rzeczywistości tylne błotniki tak poszpachlowane, że skali mi na mierniku brakło :)
Przez tel usłyszałem że doly przednich drzwi robione i lewy przedni błotnik a tak reszta ma być Ori. Stan foteli jak z salonu a podobno nie były odnawiane.
Do tego przebieg 180tys i to wszystko za ok 12-13tys zł:-) okazja życia
No właśnie ta cena spędza trochę sen z powiek ;)
Oczywiście jak dla mnie do zaakceptowania, bo jeśli stan jest taki jak pisze to nic tylko brać, pomijając przebieg, bo ten jest zazwyczaj do ustalenia.
Choć zauważyłem, że na E32 też musi się znaleźć amator, bo są na allegro sztuki, które dobrze się prezentują, a wiszą już sporo czasu, choć kosztują podobnie...no chyba, że stan nieadekwatny do ceny
Źle zinterpretowales mojego poprzedniego posta...
No ciekawe czy sprzedała się ta sztuka z Warszawy, takie kolejki miały być po nią, a ogłoszenie dalej wisi ;)
Zauważyłem, że jeszcze jedna sztuka ciekawa jest na allegro, nad którą można byłoby pomyśleć, co Wy na to?
http://allegro.pl/bmw-730i-e32-i7046477868.html
Dzuda skumałem o co Ci chodziło,ja swoje posta trochę źle sformułowałem... ;)
Pięknie na zdjęciach się prezentuje.
jak buda zdrowa jak pisze koles, gaz 2letni tez pewnie z 3000zl kosztował , i jeśl mechanicznie dobry i nie jest po jakies wielkiej bombie , to mozna to brać. wersja trochę bieda szyb ale to akurat nie jest proble duży ;-).Zalezy kto sie komu podoba.
Auto widać że stoi w warsztaie detailingowym. To po zabiegach musi się dobrze prezentować. Najgorszy strup po korekcie lakieru i dogłębnym sprzątaniu wnętrza odzyska black, a przynajmniej będzie ładne. Zajmuję się tym trochę, to wiem. Mój mechanik od E39 jak zajechałem dzisiaj a on widział pierwszy raz po korekcie lakieru, to myślał że mam nowe auto. Bo nie poznał. Także tego. Jeśli grubo szpachlowane tylne nadkola, to przy kupnie bym od razu jechał do dobrego blacharza, żeby to zbić, wyczyścić rdzę, pocynować i pomalować poprawnie.
https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-se...-ID6zp1tl.html
Widział, oglądał może ktoś?
Nikt, nic?