-
Białystok - Krak :) Totalna demolandia :)
-
A pier.... ;D
Prawie film żeście nakręcili.... ;D
Gratuluję udanego spotkania i cieszących oko modyfikacji :cool:
-
Pracowity spocik. Piękna relacja, autka, żarełko, %%%% :) Czego chcieć więcej ;D
-
Oł fak :P Wspaniały weekend i jakie daleko idące zmiany!
Tylko nie wpadnijcie na pomysł z podmianą żon :x
Swietna fotorelacja :)
-
Ale żeśta dali czadu !! ;(
To nie lepiej było się na bryki pozamieniać ?? ;D
-
Cytat:
Zamieszczone przez wojtekd
Ale żeśta dali czadu !! ;(
To nie lepiej było się na bryki pozamieniać ?? ;D
Wojtek! Wtedy po podpisaniu umowy każdy w swoją stronę, a tak mieli powód do spożycia woodzitsu ;D ;D
-
To sie nazywa spocik ;D ;D ;D
-
Ło żesz matko ... Wojtek ma rację ... trzeba było auta pozmieniać . Pełen szacuneczek. Mogliście zrobić foty i instruktarz jak wymienić deskę roździelczą :D
-
O bosz :faint: Któremu sie chciało jeszcze przekopywać ogródek? :D
http://www.vpx.pl/foto,img_4649_800x600.html
Dopiero zauważyłem - co Wyście tam palili?? ;D
-
Nie no chłopaki się spisali na medal. Było solidne prucie autek no i ten wzorek na trawniku ;D Też dopiero to wypatrzyłem :) No mega chłopaki.
-
Musieliśmy się jakoś zaznaczyć na ziemi podlaskiej :-) w Anglii mają Stonehenge a my no cóż takie gigantyczne śmigiełka :]
Troche roboty z tym było ale ile jeszcze zostało! Czyszczenie, pranie, malowanie!
Ogólnie było mega :)
Nie wiem czy zwróciliście uwage na to zdjęcie:
http://www.vpx.pl/zdjecie,img_4614_800x600.html
Krzesła ogrodowe w 7er! :P Jak to Angus powiedział "wkońcu mamy coś czego nie ma Jay w swojej 750" :P
-
A widziałem widziałem ;) Grzane fotele to prawie standard ale tak dobrze wentylowane to żadkość ;D Rarytas wręcz :D :D :D
-
Oddział Białostocki teraz będzie składał 728 :) Ciekawe ile nam to zajmie z pomyciem ...
P.S. Zapomniałeś napisać ,że pojawił się także Marcinek 7 :)
-
Pojawił się też Marcinek 7!:)
instrukcja demontarzu:
2 beery w głowie, chwytasz - ciągniesz odchodzi,
jak nie odchodzi to nic na siłę tylko młotkiem...
biereś hammer, jebiosz aż odpadnie,
montarz:
345 tubek kropelki lub superglu...
delikatnie z wyczuciem dozujesz klej by Cię przypadkiem nie przydupCCCyło do kierownicy lub lewarrraaa....
I tak posklejaną Betą mykasz bujanego po city w nocy :)
:)
-
:D
szacun za wytrwalosc ;)
-
Oszołomy jesteście i tyle :P I fakt, wyntylazion sitze niestety nie posiadam u siebie :( Ja bym się nigdy nie porwał na taką rozbiórkę. Mam na codzień do czynienia z różnego rodzaju alektryko-elektroniką, ale jak znam życie to po przekładce połowa rzeczy by mi nie działała, wszystko odstawało i wywalało na BC z 15 błędów :P Dla tego wielki szacun. Chętnie bym zamontował w swojej coś nieczarnego. W sensie że albo pełen beż, albo brąz na fotelach i boczkach, a reszta w czerni. Ale znajdź tu takie do longa :/ Ten brąz to jeszcze, bo to same fikolki i boczki drzwi, ale pełen beż nie ma szans przez te pieprzone stoliki z tyłu ;( Prędzej w totka trafię. Ale wtedy zapukam do java car design :D Ehh co zrobić....
-
Cytat:
Zamieszczone przez Angus MacGyver
przydupCCCyło
hahaha tekst spotu! :hah: :hah:
-
Chłopaki się spisali. Aż mi się wierzyć nie chce ... słuchajcie to może dla kurażu wpadne do Was i tak w ramach przyjaźni polsko radzieckiej wymienimy silnik ??
-
ee tam Jey, wszystko idealnie chodzi, nie ma opcji by coś źle wpiąć :) każda wtyczka inna :D Teraz jak już zrobiliśmy to w 2 autach to zrobimy w każdym :D
-
Oj żeby przekładać silniki to my tacy zdolni już nie jesteśmy :D Chociaż Angus po odpowiedniej dawce %% zrobi wszystko :what: :what: :D
-
Może założycie mi pomarańczowe lampy? Bo cholera nie chce mi się za to zabierać :] Chyba że panie Angus masz w Krakowie jakąś dobrą miejscówkę na spota, to możemy się ustawić i wspomóc wymianę moich lamp jakimiś %. Ja stawiam :D
-
Cytat:
Zamieszczone przez olejus
Chłopaki się spisali. Aż mi się wierzyć nie chce ... słuchajcie to może dla kurażu wpadne do Was i tak w ramach przyjaźni polsko radzieckiej wymienimy silnik ??
Jutro piję - wpadaj w sobotę - w 2 dni da się zrobić:) No jeśli chcesz 2.8 z gazem to masz nawet dawcę :)
-
No no ładna masa fotek :D i Neuf ładne paseczki na bokach masz :cool:
-
Cytat:
Zamieszczone przez czarek 730
No no ładna masa fotek :D i Neuf ładne paseczki na bokach masz :cool:
No masz!! ;D Dopiero oblookałem te paseczki ;D Tyle szczegółów na tych fotkach, że za każdym razem gdy je oglądasz można wypatrzeć coś nowego :D
-
Cytat:
Zamieszczone przez Jey
Może założycie mi pomarańczowe lampy? Bo cholera nie chce mi się za to zabierać :] Chyba że panie Angus masz w Krakowie jakąś dobrą miejscówkę na spota, to możemy się ustawić i wspomóc wymianę moich lamp jakimiś %. Ja stawiam :D
spoko, da się wymienić, na spocie możemy się za to zabrać :) luzzz.
Cytat:
Zamieszczone przez Neuf
Cytat:
Jutro piję - wpadaj w sobotę - w 2 dni da się zrobić:) No jeśli chcesz 2.8 z gazem to masz nawet dawcę :)
no no :) a tapicerę w godzinę założysz :D
-
A co robił Neuf w Krakowie ??
-
Cytat:
Pił :)
Rozumiem ,że pijesz ale nie sądziłem ,że aż takie ilości :P
-
Cytat:
Zamieszczone przez Neuf
Cytat:
Pił :)
Rozumiem ,że pijesz ale nie sądziłem ,że aż takie ilości :P
A ja rozumiem , że Ty nie masz zajęć popołudniowych :D Wpadnij do mnie jutro to tylko 700 km.
-
Jutro mam 2 dzień walki z wymianą chłodnicy ... Dzisiaj moją wyjąłem - nowa okazała się bez czujnika i robota jak i bunia stoi ....
-
Cytat:
Zamieszczone przez Angus MacGyver
no no :) a tapicerę w godzinę założysz :D
Tak jak nam zakładał zabawiając dziewczyny :]
-
-
No fajnie ;D
Angus, oddaj Noskowi przekaźnik, bo mu fikoły nie działają ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez sylwekk
No fajnie ;D
Angus, oddaj Noskowi przekaźnik, bo mu fikoły nie działają ;)
wooo a gdzie to jest? i który?
-
Zerknij w temat:
Temat o fotelach
;)
-
Wyglądają jak z fabryki ;) Dobra robota :)