Witam jestem nowym użytkownikiem forum. :)
Jakiś czas temu stałem się posiadaczem e38 pozdrawiam wszystkich forumowiczów :D
Wersja do druku
Witam jestem nowym użytkownikiem forum. :)
Jakiś czas temu stałem się posiadaczem e38 pozdrawiam wszystkich forumowiczów :D
Siemano
Pokaż furacza :)
http://imageshack.com/a/img923/9805/oRgOQ9.jpg
https://imageshack.com/i/plJtD7htj
https://imageshack.com/i/pmeixio3j
Trochę jest do zrobienia ale małymi kroczkami do przodu. :D
No trochę jest. Lampy przód i tył , pdc ,listewki ,znaczek . Dasz rady. Często poprzedni właściciel ma wizję a potem trzeba to poprawiać .
Taka Łaciata ta siódemka :) Mamy już tu jedną taką :)
@Miro:
Klamka kierowcy ;)
Faktycznie nie zauważyłem ...ktoś zajebal ,,,,z e39 pasuje jak by co :)
Klamka już jedzie bo szukałem w kolorze efekt dużego - na dworze i nadmiernej siły podczas otwierania
Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka
Znaczki na dniach wlecą z alledrogo
Muszę jeszcze ogarnać lewe nadkole przód w normalnych pieniądzach. :)
Edytuj posty!!!
Witaj. A gdzie to takie uchowały się ?Cytat:
e38_728iAL
Jest sporo do zrobienia, ale mam nadzieje, że podejdziesz do tematu dobrze i nie przerazisz się kosztami, powodzenia !
Z chęcią poznamy co kryje vin i wnętrze auta :)
Nigdzie nie mogę rozkodować vinu może wy coś pomożecie :D
WBAGH21030DK85381
zdjęcia środka dodam na dniach. :) Od zakupu wleciały nowe fotele na przód i ramki zegarów
Vehicle information
======================================== VIN: WBAGH21030DK85381 Type code: GH21 Model: 728IL (EUR) E-F-R series: E38 2 Series: 7 Type: LIM Steering: LL Doors: 4 Engine: M52 Displacement: 2.80 Power: 142 (193 hp) Drive: HECK Transmission: AUT Paint code: 346 - NAVARRAVIOLETT METALLI Upholstery code: N6MK - STANDARDLEDER/LA Prod.date: 1996-12-18
S202 Steptronic S214 Automatic stability control (ASC+T) S220 Self-levelling suspension S260 Side airbag for driver/passenger S292 BMW light alloy wheel, cross spoke 29 S320 Deleted, model lettering S352 Insulating double-glazing S354 Green windscreen, green shade band S416 Roller sun visor, rear lateral S423 Floor mats, velours S428 Warning triangle and first aid kit S438 Fine wood trim S441 Smoker package S473 Armrest front S494 Seat heating driver/passenger S510 Headlight vertical aim control S534 Automatic air conditioning S536 Auxiliary heating S548 Kilometre speedo S555 On-board computer V with remote control S602 On-board monitor withTV S609 Navigation system, Professional S629 Car telephone (GSM) w card reader, front S710 M sports steering wheel, multifunction L801 National version Germany/Austria S806 Third stoplamp S863 Dealer List Europe S879 Operating instructions German
Dziena za rozkodowanie vinu. widze ze chyba nie jest najgorzej z wypo, no i wiem ze nikt nic nie dokladal tylko ja.
Według VIN-u nie powinieneś mieć sprysków lamp oraz PDC, więc albo ktoś taki zderzak tylko wrzucił, albo rzeźbił przy wyposażeniu.