http://www.autokrata.pl/lod/5936/auto_dnia_bmw_740d/
Jak zwykle "ciekawe" komentarze ;)
Wersja do druku
http://www.autokrata.pl/lod/5936/auto_dnia_bmw_740d/
Jak zwykle "ciekawe" komentarze ;)
Niektórzy autorzy komentarzy na tamtej stronie mają coś z garem.Taka fura a gość pisze że to auto jak każde i że nie jest wart 45tys. :shock:
Masakra gówno się znają a się wypowiadają na temat takiej limuzynki :/
Szkoda słów na takich baranów jak im się nie podoba to po co czytają ten artykuł.
hehe ja kiedyś napisałem na forum którego nie znoszę (na szczęście już nie muszę trawić tych pacjentów, kilku jest tutaj ale nie mają kolegi Admina więc za dużo nie latają) że moje E38 730d z 12/99 w tej opcji co mam WARTA wyceniała na 55 tys zł ja osobiście je wyceniam na 40tys to mnie zjechali tak że szok :/ dosłownie żal.pl Ci panowie twierdzili że moje pruchno jest warte 25 tys....
to mówią kolesie co mają aż E32 i jak to mówią "stać ich na E65 ale jeżdżą E32 bo je kochają" większego przejawu totalnego debilizmu nie widziałem już dawno no ale cóż w tym kraju niestety niektórzy nie potrafią nawet udawać, że mają przeciętne IQ 8/
Co zrobisz no :/
Poprostu to jest cała polska.Gówno się znaja a się wpieprzaj wszędzie :P
Panowie...Panowie!! Spokój i wyższość..... Już to przerabialiśmy - Po co te podniety?
My wiemy jak się nam jeździ i to wystarczy... nie zniżajmy się dyskusji lub nawet czytania bredni poje...nej części naszego społeczeństwa :cool: :cool: :cool:
dokladnie jak mowi przedmowca...
ja juz nawet nie czytam komentarzy bo wiadomo ze kazdy bedzie przygryzal wlascicielom BMW...
luz ;)
jak dla mnie to im mniej 7er tym lepiej..w sensie takim ze sa to auta egzotyczne ... ;)
zgadzam sie w 100 %. ale prawda jest taka ze brakuje nam duzo do super samochodow z pojemnoscia 1,4 max 1,6 obwieszonych spojlerami i innymi cudami. kazdy z tych oszolomow udzielajacych sie w czyms taki widzac e38 na ulicy wlepia w nia wzrok i czeka kiedy beda kosztowac 6 000 zeby sobie ja kupic wstawic gaz i obwiesic spojlerami a potem podjechac pod remize i swirowac gangstera. jest tylko jeden minus w naszych samochodach. duze silnikiCytat:
Zamieszczone przez 7ka
taaaa jest wiele wraków które można kupić za bagatela 15 tys zł stąd biorą się tacy użytkownicy tych aut.
I macie rację to rzadkie auto w szczególności po lifcie. U mnie w Lesznie oprócz mnie ma taką jeszcze 1 koleś i jest może z 5 sztuk przed liftem tak że na miasto gdzie mieszka ponad 60k ludzi a na rodzinę wypada ok 2,8 auta według ostatnich statystyk jakie słyszałem daje to dobry wynik :)
Tutaj jest mniej więcej tyle samo użytkowników E65 co sprawia że auto jest rzadko spotykane i zawsze podziwiane
kolego coboss.wszystko ok,ale dlaczego twierdzisz ze (aż e32).Sam mam takie auto z czego się bardzo ciesze ale jasne jest ze mając takie jak ty cieszyłbym się bardziej.Wiec proszę cie o troszkę wyrozumiałości dla innych użytkowników e32.To także jest seria 7 bez której twój model by nie istniał.
Miałem nowsze niż teraz auta ,ale teraz dopiero jestem zadowolony bo to jest coś czego szukałem.Jak trzech synów odchowam to może zmienię auto oczywiscie tez w wersji 7.
A co do reszty POSTÓW to całkowicie popieram kolegów,ludzie czasem nie wiedzą co piszą i to chyba z nudów.
Teraz jeżdzę E38, ale poprzednio mialem E32 i na ten model spoglądam z wielkim sentymentem.
Naprawdę bardzo dobry samochód.
I niema się co boczyć, że E32 stare i zmęczone, E38 ciut lepiej...
Wierzcie mi - jest mnóstwo E65/66 pomęczonych i powycieranych bardziej niż niejedno E32 czy E38 :medit:
Szczerze to powiem wam że to e65 i te nowsze to to w ogóle nie jest BMW.To są zwykłe wypadki przy pracy.Nigdy mi się nie podobały,nie podobają i nie będą podobały.Wole standardowe e38 niż to nie wypały.
Cytat:
Zamieszczone przez sylwek7
To tak jak ja i zawsze odwracam sie za e32 chiba sentyment został ;)
Każdy - no...prawie każdy - jeździ tym na co go stać i co lubi.
Ja mam e32, i nie będę pisał że mam to bo mam sentyment do "starego" modelu - po prostu na nowszy mnie nie było stać (zakup i utrzymanie).
A teraz bardzo się cieszę że go mam i tak sobie dumam że nawet jak będę miał kasy na znacznie nowszy model (mi osobiście e65 się podoba, ale od zewntrz, bo wnętrze uważam za nieporozumienie pod względem komfortu użytkowania) to ciężko będzie się tego pozbyć.
A druga rzecz to taka, że dobrze utrzymywane te starsze auta, i to nie tylko bmw, ale np. audi, mercedes, jaguar i tp. są niemal nie do zdarcia.
Te flagowe modele dobrych marek były robione bez kompromisów, nie szukano niepotrzebnych kosztów !
A teraz??
nawet bmw w 7er robi teraz bucuwę na zasadzie, >>czego nie wydać, tego nie żal sercu<<
i tak faszerują tandete gdzie popadnie, nawet skóry na tapicerke kleją na marnym plastiku.
Wystarczy uzmysłowić sobie, czemu w nowej bmw 7er elektronika jest bardzo kiepska i wadliwa (podobnie jak w innych autach) - po prostu pełno tandety.
Ostatnio był u mnie kolega i narzekał - jego szwagier kupił 2 miesiące temu nowego merca C klasse z salonu. No i ciągle jakieś pierdoły się sypią (to coś w drzwiach, to elektryka lusterek, szyb, to rolety, to coś w bagażniku).
I zgrozą tu jest to,że jak w ASO wymieniali te buble, to na wszystkich, lub niemal na wszystkich pisało "wyprodukowane w Chinach".
I tak sobie myślę, że ...... pierd....e te nową motoryzację!!!!!
Jak tak dalej będzie, to swoją e32 będę pieścił jeszcze przez jakieś 15-20 lat, nim oddam ja synowi w spadku.
Wielki Szacun za "szczerość" jakiej mało w tym temacie.Cytat:
Ja mam e32, i nie będę pisał że mam to bo mam sentyment do "starego" modelu - po prostu na nowszy mnie nie było stać (zakup i utrzymanie).
żałosne jest faktycznie podejście typu "mam e38 i reszte świata pod sobą" co sprowadza sie do śmiesznego przeswiadczenia ze posiadanie 12 letniego auta czyni z kogos lepszą osobe od tej ktora posiada tej samej klasy auto 20 letnie
są na szczescie ludzie ktorzy maja w jednym garazu auto 2 letnie, 20 letnie i 30 letnie i to Z WYBORU i glosno sie smieją z podrygiwania cześka co ma e38 w ropie i myśli ze to tak jakby trzymał w stajni 60 czystej krwi arabow
Przepraszam kolegę nie miałem absolutnie nic ani do modelu ani do ich właścicieli. Chodziło mi o ten konkretny temat na innym forum na którym byli kolesie którzy pisali to co powtórzyłem w moim poście :(Cytat:
Zamieszczone przez m.r.77.bmw
I pewnie nie tylko dla mnie jest niedorzecznością to, że ktoś mógł by mieć piękne, nowe, luksusowe BMW a jeździ kawałkiem historii na kółkach i to długiej historii którą widać na pierwszy rzut oka :/
Ja też uwielbiam moje E38 ale jak bym mógł to od razu zamieniłbym je na E65
Ja tak mam do opla Omegi B :) bo taka miałem wcześniej i zawsze mi się to auto bardzo podobało. Nie mając wystarczającej kasy na BMW na pewno nie kupiłbym innego auta :)Cytat:
Zamieszczone przez czarek 730
A to moja poprzednia niunia:
http://images42.fotosik.pl/91/9f3930ce689763a9med.jpg
http://images39.fotosik.pl/91/2456b3ba4485f646med.jpg
Cytat:
Zamieszczone przez olejus
Bo to nie wstyd że sie ma mniej kasy od "Kowalskiego"ale ważne jest żeby dbać oto co się ma.
coboos nie pękaj jest gicio !!!!!!!!!!!!
Chodziło mi o osobę która pisała że dział o e32 to najlepiej zamknąć ze względów bezpieczeństwa.Ale dostał odrazu ripostę od admina i chłopaków i raczej to ja powinienem cię przeprosić więc przepraszam bo chyba żle cię zrozumiałem.
A co do opelka to powiem że ładny oj ładny :)
Cytat:
Zamieszczone przez sz4l0ny
100% poparcia!! :)